Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Bürkertin virtuaalimessut

Ymmärrämme, että  ammattimessuilla käynti vaatii nykysin paljon vaivaa, aikaa ja rahaa. Sen takia rakensimme asiakkaillemme virtuaalimessut. Messuosastomme on mukaansatempaava 3D-kokemus, mikä säästää sinulta sekä aikaa että rahaa. Pystyt tutustumaan uusimpiin tuotteisiimme työpöytäsi äärellä.

Tutustu Bürkertin-virtuaalimessuihin työpöydältäsi käsin

Vaikka osallistumme edelleen tietyille messuille, halusimme tarjota asikakkaillemme vaihtoehtoisen kokemuksen. Näin suunnittelimme aikaa säästävän ratkaisun, joka ei aiheuta asiakkaillemme kustannuksia tai vaadi matkustamista.

Tuotteidemme ja palveluidemme virtuaalinäyttely

Teknologisesti kehittyneenä, tulevaisuuteen suuntautuneena organisaationa Bürkert etsii jatkuvasti innovaatiomahdollisuuksia. Vaikka tämä johtaa säännöllisesti uusien tuotteiden kehittämiseen, se vaikuttaa myös siihen, kuinka kerromme näistä läpimurtoista.

Bürkert loi digitaalisen messuosaston, joka tarjoaa virtuaalisen näyttelyn uusimmista tuotteistamme. Realistinen 3D messuosasto on jaettu kahdeksaan osastoon, jotka kattavat neljä päätuotealuettamme – vesi, kaasu, hygienia ja mikro – sekä uudet tuotteet, eShoppimme, FLOWave-virtausmittarin ja järjestelmät.

Kun klikkaat jotakin näistä messuosaston kahdeksasta osiosta, saat näkyviin pöydän, joka on täynnä sen osion tuotteita. Voit klikata tuotetta saadaksesi tuotekuvauksen sekä datalehden, sekä voit myös katsoa esittelyvideoita ja ladata tuote-esitteitä.

Voit myös ottaa yhteyttä myyntitiimiimme sähköpostitse keskustellaksesi käyttötarkoituksestasi ja tuotevaatimuksista. Kaiken tämän liskäksi voit ladata täyden Bürkert Select -kuvaston viimeisimmän version suoraan messuilta nähdäksesi koko tuotevalikoimamme.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi lisätietoja Bürkert-virtuaalimessuista tai jos haluat keskustella jostakin tuotteestamme tai palvelustamme tarkemmin.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani