Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Ohjausventtiilikaapit

Venttiilikaapit voivat sisältää monia erilaisia komponentteja sovelluksesta riippuen. Pienimmillään kaapissa voi olla kaksi  ryhmään asennettuna venttiiliä. Parhaimillaan kaapissa on ohjausventtiilien lisäksi sähköiset ohjaukset ja takaisinkytkennät. Kaapin koko, muoto ja materiaali voivat vaihdella kohteesta riippuen. Kaappi on saatavilla ikkunalla tai ilman ja se voidaan valmistaa, joko haponkestävästä tai maalatusta teräksestä, mutta myös muovista.

Tulostaa
control cabinet solution

control cabinet solution

Alla esimerkkejä kaappiratkaisuista eri teollisuuden aloille:

Elintarvike- ja juomateollisuus

Hygieenisissä prosesseissa saadut kokemukset, tiedot ja taidot helpottavat oikeiden ja täsmällisten ratkaisujen luomisessa sekä tarjoamisessa. Esimerkkeinä mehu, virvokejuomat, oluet ja erilaiset maidon jalostusprosessit.

Lue lisätietoja

Lääketeollisuus

Prosessin ohjaus on keskiössä Bürkertin lääketeollisuuden ratkaisuissa. Asiakkaidemme kanssa olemme maailmanlaajuisesti ylittäneet markkinoiden odotukset vaihtoehdoissa, suorituskyvyssä ja helppokäyttöisyydessä, niin lääketehtaissa, reaktori- ja suodatinkavovalmistajien parissa kuin WFI tuotantolaitteissa (WFI = water for injection).

Lue lisätietoja

Vedenkäsittely

Bürkerin vedenkäsittelysegmentti tarjoaa ratkaisuja juoma-, jäte-, ja teollisuudenprosessiveden käsittelyyn ja ohjaukseen.

Lue lisätietoja
High system availability through process reliability in the chemical process of the Goldschmidt company

Kemianteollisuus

Kemianteollisuuden vaativiin prosesseihin Bürkert voi tarjota erittäin korkeatasoisia ratkaisuja. Ratkaisut on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa ja toteutettu Bürkertin omassa sertifioidussa ATEX kaappirakennus -yksikössä.

Lue lisätietoja
Integrated mass flow controller in control cabinets protect coating technology against dust and moisture

Muut kohteet

Massavirtaussäädin ratkaisut valmiiksi kaappiin asennettuna, ohjelmoituna, kaapeloituna ja putkitettuna, kosteudelta ja pölylytä suojassa.

Lue lisätietoja

Valmistamme sertifioituja kaappeja ja olemme käytettävissäsi. Kaappien valmistusyksikkömme Systemhauset sijaitsevat Saksassa, USA:ssa ja Kiinassa. Heidän toimipisteissään kehitetään ratkaisuja eri prosessien tarpeisiin.

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja tarpeisiinne. Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme:

Myynnin yhteystiedot

 

Atomitie 5
00370 Helsinki | Finland

myynti@burkert.com
Puhelin (vaihde): +358 (0)207 412 550

Onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani