Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Sovellussegmentit – erikoismenettely: Joskus tarvitaan vain uudenlaista lähestymistapaa

Bürkertin sovellussegmenttien konsepti on ehdottomasti ainutlaatuinen. Bürkert-segmenttien jaottelulla sovellusten mukaan on yksinkertainen selitys: luoda mahdollisimman helppo ja looginen yhteys asiakkaaseen.

Ja se on paljon enemmän kuin vain "Business Approach". Se on ajattelutapa, jolla keskitämme kaiken energiamme asiakkaaseen, jolloin ymmärrämme toisiamme paremmin.

 

Emme halua hukkua omaan maailmaamme. Haluamme puhua kieltäsi ja ymmärtää sinua. Haluamme ratkaista ongelmasi ja muuttaa ne aivan uusilla ratkaisuilla mahdollisuuksiksi. Sinun haasteesi ovat meidän haasteitamme ja haluamme voittaa ne yhdessä sinun kanssasi.

 

Keskittämällä organisaatiomme sovelluskohtaisiin segmentteihin voimme hajauttaa ajattelumme, astua sinun maailmaasi ja ymmärtää sitä. Eikä vain sitä mitä teet vaan, mikä paljon tärkeämpää, miksi ja kehittää tältä pohjalta yllättäviä ideoita, jotka kenties eivät muita reittejä koskaan olisi syntyneet.

 

Bürkert-segmentit heijastavat asiakkaan maailmaa – Water, Gas, Hygienic ja Micro.

Jokaisessa segmentissä liitämme erilaisia tekniikoita yhteen voidaksemme tarjota asiakkaillamme yksilöllisiä ratkaisuja juuri heidän erityisiä sovelluksiaan varten.

Tarkempi katsaus segmenteihin:

Vedessä olemme elementissämmeVedessä olemme elementissämme

Vesi on tulevaisuuden kulta. Mikään muu raaka-aine ei ole niin suuresta merkityksestä elämälle. Kokemus ja tehokkuus ovat ratkaisevissa rooleissa tällä alueella. Bürkert-yhtiöön on vuosikymmenien kuluessa kertynyt tietotaitoa vesikemiasta ja vedenkäsittelystä, jossa yhteityössä saavutetaan turvallisia, tehokkaita ja aitoja ratkaisuja.

Ei vain kuumaa ilmaa!Ei vain kuumaa ilmaa!

Sillä ei ole väliä, minne kaasut tarkasti ottaen ja toistettavasti on ohjattava, säädeltävä tai sekoitettava, asiakkaamme luottavat osaamiseemme. Koska me puhumme heidän kieltään.

Meillä on hygieniavillitysMeillä on hygieniavillitys

Kun kyse on terveyteen liittyvistä prosesseista, me emme tingi mistään.  Siellä, missä puhtaus on tiukasti valvottua, ratkaisumme varmistavat maksimaalisen turvallisuuden. Tässäkin segmentissä uusia vaatimuksia tulee koko ajan lisää.  Segmentti ajattelumme auttaa kehittämään nopeasti uusia turvallisia ratkaisuja.

Lasketko millilitroja?Lasketko millilitroja?

Jopa hyvin pienissäkin asioissa me haluamme todistaa todella suuria asioita. Mikrosegmentissämme me kehitämme yksittäisiä ratkaisuja, joissa pieneen tilaan yhdistyvät maksimaalinen tarkkuus ja minimaalinen kulutus. Siis kaikkialla siellä, missä jokaisella pisaralla on merkitystä.

Oma vertailulistani