Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
 • Päätoimipaikka
 • Pääkonttori
 • Järjestelmätalo
 • Jälleenmyyjä
 • Toimisto
 • Tehdas
 • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Virtausmittaus FLOWavella

Innovatiivista virtausmittausta SAW-teknologialla

Tulosta

Luotettava virtausmittaus on haaste - erityisesti hygieenisesti vaativissa sovelluksissa. FLOWave on kehittämämme kompakti ratkaisu, joka innovatiivisen SAW-teknologiansa ansiosta ei kaipaa mittausputkessa lainkaan väliainetta koskevia anturielementtejä ja joka voi mitata aineen johtokyvystä riippumatta tilavuusvirran lisäksi myös mm. lämpötilan ja tiheyskertoimen. Tämä uusi teknologia on jo todettu erittäin hyväksi lääkealan CIP- ja WFI-sovelluksissa.

Innovatiivinen virtausmittari hygieniasovelluksiin

Tehokkaat CIP-prosessit FLOWavella

Lääkeaineiden valmistamisessa vaaditaan erityistä huolellisuutta. Terveys ja henki riippuvat vaikuttavien aineiden oikeasta yhdistelmästä ja kontaminaatioiden välttämisestä. FLOWave täyttää tällöin korkeimmat hygieniavaatimukset.

 

Ultrapuhtaiden aineiden virtausmittaus

Hygienialla ja tuoteturvallisuudella on ratkaiseva rooli infuusioliuosten valmistuksessa ja siksi siinä voidaan käyttää vain uusimpia virtausmittausjärjestelmiä. FLOWave täyttää suurimmat hygieniavaatimukset erityisen puhtaiden aineiden virtausmittauksessa. 

 

Kosketuksetonta virtausmittausta SAW-teknologian ansiosta

Akustisia pinta-aaltoja (Surface Acoustic Waves) esiintyy luonnossa esim. seismisissä ilmiöissä. Olemme hyödyntäneet tätä ilmiötä patentoidussa teknologiassa nesteiden Inline-virtausmittauksessa. Teknologia ei täten tarvitse lainkaan väliainetta koskevia antureita mittausputkessa.

 

Interdigitaalinen muuntaja (lähetin/vastaanotin)
Interdigitaalinen muuntaja (lähetin/vastaanotin)
Stimulointisignaali
Vastaanottosignaalit:
Aaltoryhmät (WG)
A0 direct   2WG   4WG
1WG   3WG   5WG

Sähköinen signaali indusoi interdigitaaliset muuntajat, jotka luovat akustiset pinta-aallot. Aallot leviävät putken pinnalla ja siirtyvät tietyssä kulmassa myös nesteeseen. Näin aallot luovat vastaanottosignaaleja kulkiessaan kerran tai useamman kerran nesteen läpi. Tämä tapahtuu sekä virtaussuuntaan että sen vastaisesti. Kulkuaikaerot ovat suhteessa virtaukseen. Nesteen läpi kulkevien aaltojen vertailu mahdollistaa erinomaisen mittaussuorituksen ja lisäanalyysit nesteiden tyypin ja ominaisuuksien suhteen.

Digitaalinen viestintä takaa tulevaisuuden

FLOWave-laitteet käyttävät Bürkertin omaa EDIP-elektroniikka-alustaa. EDIP on lyhenne sanoista ”Efficient Device Integration Platform”, Bürkertin uusi tuotesukupolvi, jossa on esim. yhteinen käyttöliittymä ja digitaalinen viestintä, joka ei ainoastaan helpota laitteiden käyttöä huomattavasti, vaan tekee tuotteen käyttäjälle myös olemassa olevaan kenttäväyläjärjestelmään integroinnista todella helppoa.

 

FLOWave sovellukset

Lääkeateollisuuden laitteiden puhdistaminen

L.B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH:ssa olemme käyttäneet FLOWavea lääkealan teollisuuslaitteistojen luotettavaan ja hygieeniseen puhdistukseen. Lue lisää tästä käyttöalueesta Best-Practice-lehtisestämme. Lataa nyt PDF

 

CIP-prosessien valvonta ja dokumentaatio

FLOWave asennettiin infuusiopussien täyttölaitteiston syöttöjohtoon saksalaisessa alan johtavassa yrityksessä. Lue lisää FLOWaven eduista Clean-in-Place-sovelluksissa Best-Practice-lehtisestämme. Lataa nyt PDF.

 
Lisätietoja, tietolehtinen, käyttöohje sekä FLOWave-lehtinen löytyvät täältä:

Tyyppi 8098

FLOWave SAW-virtausmittari

Tyyppi 8098
 • Mittaputkessa ei ole mitään osia
 • Täyttää hygieniavaatimukset, CIP-/SIP-yhteensopiva
 • Ihanteellinen nesteille, joiden johtokyky on alhainen tai sitä ei ole lainkaan
 • Digitaalinen viestintä, parametrointi Communicatorin, näytön ja Wi-Fi:n avulla
 • Pienikokoinen ja kevyt, energiankulutukseltaan vähäinen

Oma vertailulistani