Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Kalvoventtiilit

Ainutlaatuista suunnittelua, johtavia automaatiokonsepteja ja ammattimaista projektin käsittelyä.

Hyödynnä

  • yksittäinen venttiilin kokoonpano
  • pidentynyt kalvon käyttöikä
  • pienemmät käyttökustannukset
  • paras automaatioratkaisu

Hygienian maailmassa kalvoventtiilit ovat välttämättömiä turvallisen ja luotettavan valmistamisen kannalta. Varmistaaksesi steriilin valmistuksen on tärkeää luottaa korkealaatuisiin kalvoventtiileihin, jotka ovat suunniteltu käyttötarkoitustasi varten. Bürkert tarjoaa laajan valikoiman kalvoventtiileitä (control, auki/kiinni ja hygieeniset erikoisventtiilit) vastaamaan tarpeitasi.

 

Rakenna venttiilisi parhaista osista

Lisääntynyt kalvon käyttöikä ja  vähentynyt energian kulutus

Burkertin kalvoventtiilit tukevat sinua taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa. Optimoidun geometrian ansiosta virtauskerroin on jopa 35% korkeampi kuin alan keskiarvo (ks. Kuva). Tämän ansiosta nestettä pystytään liikuttamaan pienemmällä paineella, mikä lisää tuotteen käyttöikää. Lisää virtausta Bürkertin kalvoilla ja säästä tuotannon kustannuksissa.

Johtavat automaatiokonseptit

Oikeiden venttiilivalintojen lisäksi on tärkeää kuinka tuotteet asennetaan, saadaan ne toimimaan ja kuinka ne automatisoidaan. Burkert on ammattilainen automaation konsepteissa ja pystyy tarjoamaan konsultointia yksilöllisesti.  Jokaisella prosessin eri osalla aina laitteen asennukseen asti. Näin ollen käytettävissä olevien automaatiokäsitteiden älykäs valinta tarjoaa sinulle parhaan tuloksen.

Olemme varmoja että kalvoventtiilimme ja tietotaitomme automaation parissa tuottavat lisäarvoa sinulle.

Ajankohtaiset tuotteet 

Asiakkaiden kokemuksia

Oma vertailulistani