Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Tietosuoja

Olemme iloisia vierailustasi sivustollamme ja kiinnostuksestasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan.

Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen on meille tärkeää, ja haluamme, että tunnet olevasti turvassa, kun vierailet verkkosivustollamme. Suojelemme yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi. Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tämän tietosuojalausekkeen, meitä koskevien maakohtaisten tietosuojamääräysten ja tietosuojan perusasetuksen ("GDPR") tai Saksan liittovaltion tietosuojalain (BDSG) kansallisten määräysten mukaisesti.

Tietosuoja-asetukset

Tässä voit peruuttaa suostumuksesi tai lisätä tai poistaa yksittäisiä kategorioita:

Sisällysluettelo

Vastaavan tahon nimi ja yhteystiedot

Yhteys tietosuojavaltuutettuun

Voit milloin tahansa ottaa tietosuojaa koskeviin sääntöihin liittyvissä asioissa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme osoitteessa: Datenschutz@burkert.com.

Mitä ovat henkilökohtaiset tiedot?

Henkilökohtaisia tietoja ovat kaikki ne tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan tunnistaa, suoraan tai epäsuorasti, erityisesti nimen, tunnistenumeron, sijaintipaikkatietojen, verkkotunnisteen tai yhden tai useamman sellaisen erityisen ominaisuuden perusteella, joka on kyseisen luonnollisen henkilön fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen identiteetin tunnusmerkki.

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset

Sinusta keräämiemme tietojen laajuus, keräystapa, käsittely ja käyttö eroavat toisistaan sen mukaan, vierailetko Internet-sivustollamme vain hakeaksesi yleisesti saatavilla olevia tietoja vai käytätkö sen lisäksi muita palveluja. Yleisesti käsittelemme henkilötietojasi liiketoimintamme puitteissa sopimuksia edeltävissä tai sopimusta koskevissa tarkoituksissa. Tämän lisäksi oikeutetun etumme tai lakisääteisten määräysten noudattaminen voi myös olla suorittamamme tietojenkäsittelyn sisällöllinen tarkoitus. Tiedotamme kulloinkin konkreettisista tietojenkäsittelyn tarkoituksista seuraavilla alueilla.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusteet

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavien oikeusperusteiden pohjalta:   

  • Sopimusta edeltävien tai sopimusta koskevien velvoitteiden täyttämiseen (6 artikla 1b) kohta GDPR)
  • Suostumuksesi perusteella (6 artikla 1a) kohta GDPR)
  • Etujen vertailun puitteissa (6 artikla 1f) kohta GDPR)
  • Lakisääteisten määräysten vuoksi (6 artikla 1c) kohta GDPR)

Tämän lisäksi voi olla olemassa aina käsittelyn laadusta ja laajuudesta riippuen muita oikeusperusteita maakohtaisten määräysten mukaisesti. Tietojenkäsittelyn konkreettisista oikeusperusteista ilmoitamme kulloisenkin käsittelyn yhteydessä.

Verkkosivustomme käyttö tietotarkoituksiin

Verkkosivustomme pelkään tiedonhakuun liittyvässä käytössä sinun ei periaatteessa tarvitse luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Silloin keräämme verkkosivustojemme käytön yhteydessä pikemminkin vain sellaisia tietoja, joita Internet-selaimesi välittää meille automaattisesti, kuten:

  • tietokoneesi IP-osoite
  • päivämäärä ja aika, jolloin sivusto avattiin
  • käyttämäsi selaintyyppi, käyttämäsi selainversio sekä selaimesi asetukset
  • käytetty käyttöjärjestelmä (Windows, iOS, Linux jne.)
  • siirrettyjen tietojen määrä ja tiedonsiirtojen tila
  • Internet-sivu, josta sivustollamme vierailtiin
  • muut vastaavanlaiset tiedostot ja tiedot, joita käytämme turvallisuussyistä tietotekniikkajärjestelmiimme kohdistuvien hyökkäyksien tunnistamiseksi.

Tämä tapahtuu yleensä lokitiedostojen avulla. Käsittelyn tarkoituksena on verkkosivustomme toiminnallisuuden ja yhteensopivuuden varmistaminen teknisesti ongelmatonta käyttöä ja häiriönkorjausta varten sekä suoja teknisiä hyökkäyksiä ja väärinkäyttöä vastaan. Tämän käsittelyn oikeusperuste on oikeutettu etumme GDPR:n 6 artiklan 1 f) kohdan mukaisesti. Oikeutettu etumme on verkkosivustomme asianmukainen toiminta. Lokitiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita käsittelyn tarkoitusta varten.

Verkkosivustomme käyttö muihin toimintoihin

Jos käytät verkkosivustomme kautta yrityksemme muita palveluja, voi henkilökohtaisten tietojen antaminen tietyissä tilanteissa olla tarpeen. Se, mitä henkilökohtaisia tietoja palvelun tarjoamiseen tarvitaan, riippuu kyseessä olevasta syöttömaskista tai käyttötarkoituksesta. Muut tiedot voit antaa vapaaehtoisesti. Tunnistat pakolliset ja vapaaehtoisesti annettavat tiedot siitä, että pakolliset tiedot on kulloinkin merkitty tähdellä (*) tai ohjeella “pakollinen”. Tietojasi käsitellään yksinomaan haluamiesi palvelujen tuottamista varten. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteet sekä tiedot siitä, koska henkilötietosi poistetaan, saat konkreettisten palveluiden kuvauksessa.

Yhteydenotto meihin

Yhteydenottolomake

Verkkosivustollamme tarjoamme sinulle mahdollisuutta ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla. Henkilötietoja, jotka ilmoitat yhteydenoton vuoksi yhteydenottolomakkeella, käytetään vain yhteydenottolomakkeella tapahtuneen yhteydenottosi käsittelyyn. Tietojen siirtäminen kolmansille osapuolille tapahtuu ainoastaan, jos se on tarpeen yhteydenottosi käsittelyn tarkoituksessa. Tämän käsittelyn oikeusperuste on GDPR 6 artikla 1 b) kohta. Henkilötietosi poistetaan, kun niitä ei enää tarvita yhteydenottosi tarkoituksen täyttämiseen. Huomautamme, että viestejä on tarvittaessa säilytettävä lainsäädännössä määrättyjen säilytysvelvollisuuksien mukaisesti. Tässä tapauksessa oikeusperuste on GDPR 6 artikla 1 c) kohta.

Yhteydenotto sähköpostitse

Verkkosivustollamme tarjoamme sinulle mahdollisuutta ottaa meihin yhteyttä sähköpostin välityksellä. Huomaa tällöin, että salaamaton viestintä sähköpostitse ei ole turvallista. Emme voi sulkea pois sitä, että asiattomat henkilöt lukevat, kopioivat, muuttavat tai poistavat tällä tavalla välitettyjä tietoja. Henkilötietoja, jotka ilmoitat sähköpostikyselyllä tapahtuvan yhteydenoton vuoksi, käytetään vain sähköpostitse tapahtuneen kyselysi käsittelyyn. Tietojen siirtäminen kolmansille osapuolille tapahtuu ainoastaan, jos se on tarpeen tämän yhteydenoton käsittelyn tarkoituksessa. Tämän käsittelyn oikeusperuste on GDPR 6 artikla 1 b) kohta. Henkilötietosi poistetaan, kun niitä ei enää tarvita yhteydenottosi tarkoituksen täyttämiseen. Huomautamme, että viestejä on tarvittaessa säilytettävä lainsäädännössä määrättyjen säilytysvelvollisuuksien mukaisesti. Tässä tapauksessa oikeusperuste on GDPR 6 artikla 1 c) kohta.

Uutiskirje

Jos haluat tilata uutiskirjeemme, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi lisäksi vahvistuksen siitä, että olet luovuttamasi sähköpostiosoitteen haltija ja haluat vastaanottaa uutiskirjeen. Nämä tiedot kerätään vain sitä tarkoitusta varten, että voimme lähettää sinulle uutiskirjeen ja voimme dokumentoida sitä koskevan oikeutuksemme.  Lisäksi keräämme seuraavat tiedot tilauksen yhteydessä:

  • Kutsuvan tietokoneen IP-osoite
  • Rekisteröinnin päiväys ja kellonaika

Pyydämme ilmoittautumistapahtuman puitteissa suostumustasi tietojesi käsittelyä varten ja viittaamme tähän tietosuojaselvitykseen. Käsittelyn oikeusperuste on GDPR 6 artikla 1 a) kohta. Ilmoittautumistapahtuman protokollointi tapahtuu oikeutettujen etujemme perusteella GPDR:n 6 artiklan I f) kohdan mukaisesti ja sen tarkoituksena on toimia tositteena suostumuksesta uutiskirjeen vastaanottamiseen. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa ja peruutus tulee voimaan heti kun se on tehty. Henkilötietosi poistetaan, kun niitä ei enää tarvita tarkoituksen täyttämiseen.

Kuinka uutiskirjeen lähetys tapahtuu?

Uutiskirjeen lähettämiseen käytämme “ClickDimensions”-alustaa sähköpostitse tapahtuvalle markkinoinnille, ClickDimensions LLC, 5901 Peachtree Dunwoody Road, NE Suite B500 Atlanta, GA 30328, USA. Palveluntarjoajan tietosuojamääräyksiin voit tutustua täällä: http://clickdimensions.com/about/privacy-policy/ .

Voit peruuttaa uutiskirjeen tästä:

Jos lomake ei näy oikein paina tästä:Peruuta tilaus.

Turvallisuus

Olemme varmistaneet verkkosivustomme ja muut järjestelmämme teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä, jotta emme menetä tietojasi, ne eivät tuhoudu, ja että asiattomat henkilöt eivät pääse niihin käsiksi, eivätkä voi muuttaa niitä eivätkä jakaa niitä muille. Siirrämme erityisesti yhteydenottolomakkeessa antamasi henkilökohtaiset tietosi koodattuina. Silloin käytämme koodausjärjestelmää TLS 1.2 (Transport Layer Security).

Evästeet

Käytämme evästeitä seurataksemme vierailijoiden suosimia kohteita ja voidaksemme muokata verkkosivustomme optimaalisesti. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneeseesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Voit halutessasi poistaa evästeet milloin tahansa. Se voi kuitenkin johtaa siihen, että et voi enää käyttää yksittäistoimintoja. Katso evästeiden poistamista koskevat ohjeet selaimesi aputoiminnosta.

Lisätietoja yksittäisistä evästeistä ja niiden tarkoituksesta löydät tietosuoja-asetuksistamme.

Verkkoanalyysi

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti (“Google”).  Google Analytics käyttää “evästeitä”, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivustomme käyttösi analysoinnin. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen ja tallennetaan sinne. Siksi Google lyhentää IP-osoitteesi sitä ennen Euroopan unionin jäsenmaissa tai muissa Euroopan talousalueen sopimuspuolena olevissa valtioissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivun ylläpitäjän toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja analysoimaan verkkosivuston käyttöäsi, kokoamaan raportteja verkkosivutapahtumista ja tuottamaan muita verkkosivun ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita verkkosivuston ylläpitäjälle. Google Analyticsin puitteissa selaimeltasi selvitettyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmistosi vastaavalla asetuksella. Huomautamme kuitenkin, että et tässä tapauksessa välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja niiden täydessä laajuudessa. Voit tämän lisäksi estää evästeen luomien ja verkkosivustosi käyttöön liittyvien tietojen (ml. IP-osoitteesi) kokoamisen Googlelle sekä näiden tietojen Googlen suorittaman käsittelyn lataamalla ja asentamalla seuraavassa linkissä (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) saatavan selaimen lisäosan.

Selaimesi lisäosa sijasta voit estää Google Analytics -palvelun tietojenkeruun napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Silloin tietokoneeseesi asetetaan Opot-Out-eväste, joka estää tietojesi keräämisen tulevaisuudessa tällä verkkosivustolla vieraillessasi:

Muuta evästeasetuksiasi

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta löytyy osoitteesta http://www.google.com/analytics/terms/de.html tai osoitteesta https://www.google.com/policies/privacy/

Huomautamme, että Google Analyticsiä on laajennettu tällä verkkosivulla koodilla »gat._anonymizeIp();« osoitteiden nimettömän keräämisen (nk. IP-masking) mahdollistamiseksi.

Sovelluksen analyysi työkalulla Google Analytics for Firebase

Käytössämme on Google Analytics for Firebase -analyysityökalu, jotta voimme muokata käytössäsi olevaa Bürkert resistApp -sovellusta aina optimaalisesti ja kehittää sitä jatkuvasti. Voit estää tietojenkäsittelyn Google Analytics for Firebase -työkalun kautta mukauttamalla asetuksia sovelluksessa tietosuojaa koskevassa osiossa.

Sosiaalinen media

Meillä on julkisesti esillä olevia profiileja sosiaalisissa verkostoissa. Yksittäiset käyttämämme sosiaaliset verkostot löytyvät alta. Facebookin ja muiden kaltaiset sosiaaliset verkostot voivat analysoida käyttäjäkäyttäytymistäsi yleensä kattavasti käydessäsi niiden verkkosivulla tai verkkosivulla, johon sisältyy Social-Media-sisältöjä (esim. Like-painikkeita tai mainosbannereita). Käydessäsi Social-Media-sivuillamme laukaistaan lukemattomia tietosuojan kannalta tärkeitä käsittelytapahtumia. Yksitellen:

Jos olet kirjautuneena Social-Media-tilillesi ja vierailet Social-Media-sisällöissämme, Social-Media-portaalin palveluntarjoaja voi kohdistaa tämän käynnin käyttäjätilillesi. Henkilötietosi voidaan kuitenkin joissakin tapauksissa tallentaa myös silloin, vaikka et olisi kirjautuneena sisään tai vaikka sinulla ei olisi tiliä vastaavassa Social-Media-portaalissa. Tämä tiedonkeruu tapahtuu tässä tapauksessa esimerkiksi päätelaitteellesi tallennettavien evästeiden (Evästeet) avulla tai tallentamalla IP-osoitteesi. Näin tallennettujen tietojen avulla Social-Media-portaalien palveluntarjoajat voivat laatia käyttäjäprofiileja, joihin on tallennettu sinun preferenssisi ja mielenkiintosi kohteet. Näin sinulle voidaan näyttää mielenkiintosi kohteita vastaavaa mainontaa vastaavassa Social-Mediassa ja tämän ulkopuolella. Mikäli sinulla on tili vastaavassa sosiaalisessa verkostossa, voidaan mielenkiinnon kohteitasi vastaavaa mainontaa näyttää kaikilla niillä laitteilla, joilla olet tai olet ollut kirjautuneena sisään. Huomaa lisäksi, että emme voi kattaa kaikkia Social-Media-portaaleissa tapahtuvia käsittelyprosesseja. Aina tarjoajasta riippuen voivat Social-Media-portaaliyritykset suorittaa mahdollisesti myös muita käsittelytoimia. Tietoja tästä löytyy vastaavien Social-Media-portaalien käyttöehdoista ja tietosuojamääräyksistä.

Oikeusperuste

Social-Media-esiintymisemme tarkoituksena on taata tiedottava läsnäolo Internetissä. Tällöin on kyse oikeutetusta edusta GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Sosiaalisten verkostojen käynnistämät analyysiprosessit saattavat perustua poikkeaville oikeusperusteille, jotka sosiaalisten verkostojen palveluntarjoajien on ilmoitettava (esim. GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumus)

Vastuulliset ja oikeuksien soveltaminen

Jos vierailet Social-Media-sivuillamme (esim. Facebook), olemme vastuussa tällä käynnillä aloitetuista tiedonkäsittelytapahtumista yhdessä Social-Media-alustan palveluntarjoajan kanssa. Voit soveltaa oikeuksiasi (tieto, oikaisu, poisto, käsittelyn rajoitus, tietojen siirrettävyys ja valitus) yleisesti sekä meidän, mutta myös vastaavan Social-Media-portaalin (esim. Facebookin) palveluntarjoajan suhteen. Huomaa, että vaikka jaamme vastuun Social-Media-portaalien palveluntarjoajien kanssa, emme voi kuitenkaan täysin vaikuttaa Social-Media-portaalien tiedonkäsittelytapahtumiin. Meidän mahdollisuutemme riippuvat lähinnä kunkin palveluntarjoajan yrityspolitiikasta.

Tallennuksen kesto

Tiedot, jotka me keräämme välittömästi Social-Media-esiintymisemme kautta, poistetaan järjestelmistämme heti, kun niiden tallennuksen tarkoitus ei ole enää voimassa, kun pyydät niiden poistamista, peruutat tallennukseen antamasi luvan tai tietojen tallennuksen tarkoitusta ei ole enää olemassa. Tallennetut evästeet pysyvät päätelaitteellasi, kunnes poistat ne. Pakottavat lakisääteiset määräykset – erityisesti säilytysajat – ovat normaalisti voimassa. Emme voi vaikuttaa sosiaalisten verkostojen käyttäjäyritysten omaan tarkoitukseensa tallentamien tietojesi tallennuksen kestoon. Tietoja tästä saat suoraan sosiaalisten verkostojen palveluntarjoajilta (esim. heidän tietosuojaselvityksestään, ks. alla)

Sosiaaliset verkostot yksittäin

Facebook

Meillä on profiili Facebookissa. Palveluntarjoaja on Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti. Voit sovittaa mainosasetuksiasi itsenäisesti käyttäjätililläsi. Napsauta tätä varten seuraavaa linkkiä ja kirjaudu sisään: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Lisätietoja löytyy Facebookin tietosuojalausekkeesta: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Twitter

Käytämme Twitter-pikaviestipalvelua. Palveluntarjoaja on Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Twitter on sertifioitu EU-US-Privacy-Shieldin mukaisesti. Voit sovittaa Twitter-tietosuoja-asetuksiasi itsenäisesti käyttäjätililläsi. Napsauta sitä varten seuraavaa linkkiä ja kirjaudu sisään: https://twitter.com/personalization Lisätietoja löytyy Twitterin tietosuojalausekkeesta: https://twitter.com/de/privacy.

LinkedIn

Meillä on profiili LinkedIn:ssä. Palveluntarjoaja on LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti. LinkedIn käyttää mainosevästeitä. Jos haluat ottaa LinkedIn-mainosevästeet käytöstä, käytä seuraavaa linkkiä: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out. Tietoja siitä, kuinka yritys käsittelee henkilötietojasi, löytyy LinkedIn:n tietosuojalausekkeesta:https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

XING

Meillä on profiili XING:ssä. Palveluntarjoaja on XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Saksa. Tietoja siitä, kuinka yritys käsittelee henkilötietojasi, löytyy XINGin tietosuojalausekkeesta: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung.

YouTube

Verkkosivullemme on liitetty YouTube-palveluntarjoajan videoita. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti. YouTube käyttää evästeitä tietojen keräämiseen ja tilastolliseen tietojen analysointiin. Näiden tilastojen avulla YouTube voi analysoida, kuinka usein videota on katsottu, onko videota katsottu YouTubessa tai mille verkkosivuille video on liitetty. Yksityisyytesi suojaksi käytämme ainoastaan liitettyjä YouTube-videoita laajennetussa tietosuojatilassa. Tämä tarkoittaa, ettei YouTube tallenna mitään evästeitä käyttäjälle, joka katselee liitetyn YouTube-videon sisältää verkkosivustoa, mutta ei kuitenkaan napsauta videota sitä katsellakseen. Jos video toistetaan, YouTube voi tallentaa evästeitä käyttäjän tietokoneelle, mutta mitään henkilökohtaisia tietoja liitettyjen videoiden toistosta ei tallenneta. Lisätietoja YouTuben (Googlen) tietosuojasta löytyy osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

Bürkert – Virtuaaliset messut

Joillekin verkkosivuillemme on liitetty Bürkertin virtuaaliset messut. Yhteys on näkyvissä ainoastaan silloin, kun hyväksyt tietosuoja-asetustemme Social Media -toiminnot. Siellä nähtäviä sisältöjä isännöidään ja hallinnoidaan palvelimella, jonka omistaa kolmas osapuoli V-EX Virtual Exhibitions Ltd., Europa Building, Arthur Drive, Hoo Farm Industrial Estate, Kidderminster, Worcestershire, DY11 7RA, UK (“V-EX”, “V-Ex”, “v-ex.com“). Suostumuksesi mahdollistaa kolmannelle palveluntarjoajalle v-ex.com virtuaalisten messujen käytön analysoinnin ja valvonnan.
Yksityiskohtaiset tiedot V-Ex:n tietosuojamääräyksistä löytyy osoitteesta: https://www.v-ex.com/privacy-policy/

Muut toiminnot ja sisällöt

Jos käytämme verkkosivullamme laajempia toimintoja ja sisältöjä (esim. kartta- tai kirjoituspalveluja), joiden avulla me tai palvelujentarjoaja käsittelee henkilötietojasi, ilmoitamme sinulle siitä vastaavassa kohdassa.

Google Static

Käytämme verkkosivullamme Google Ireland Limitedin, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irland (jäljempänä gstatic) palvelua. Käsittelyn oikeudellinen perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 f) kohta. Oikeutettu etu on verkkosivumme toimivuuden varmistaminen. Samalla selaimesi luovuttaa myös henkilötietoja Google LLC:lle Yhdysvaltoihin. Lisätietoja Googlen suorittamasta tietojenkäsittelystä löytyy tästä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Voit estää gstaticin tietojenkeruun ja tietojesi käsittelyn poistamalla selaimestasi skriptikoodin suorittamisen tai asentamalla selaimeesi skriptin eston.

Google Fonts

Käytämme verkkosivullamme ulkoisia ”Google Fonts” -fontteja. Google Fonts on Google Ireland Limitedin, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irland palvelu. Käsittelyn oikeudellinen perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 f) kohta. Oikeutettu etu on verkkosivumme toimivuuden varmistaminen. Samalla selaimesi luovuttaa myös henkilötietoja Google LLC:lle Yhdysvaltoihin. Lisätietoja Googlen suorittamasta tietojenkäsittelystä löytyy tästä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Google Photos

Käytämme verkkosivullamme Google Ireland Limitedin, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irland (jäljempänä ggpht) palvelua. Käsittelyn oikeudellinen perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 f) kohta. Oikeutettu etu on verkkosivumme toimivuuden varmistaminen. Samalla selaimesi luovuttaa myös henkilötietoja Google LLC:lle Yhdysvaltoihin. Lisätietoja Googlen suorittamasta tietojenkäsittelystä löytyy tästä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Voit estää ggpht:n tietojenkeruun ja tietojesi käsittelyn poistamalla selaimestasi skriptikoodin suorittamisen tai asentamalla selaimeesi skriptin eston.

Google Maps

Internetsivustomme käyttää API:n avulla Google Maps -karttapalvelua. Google Maps -toimintojen käyttöä varten on IP-osoitteesi tallentaminen tarpeen. Nämä tiedot siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Me emme voi vaikuttaa tähän tiedonsiirtoon millään tavalla. Google Mapsin käytön tarkoituksena on varmistaa Internet-sivustomme houkutteleva esitys ja helpottaa tällä Internet-sivustollamme ilmoittamiemme paikkojen löytämistä. Tämä on oikeutettu etu GDPR:n 6 artiklan 1 f) kohdan tarkoittamalla tavalla. Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy Googlen tietosuojaselvityksestä: https://www.google.com/policies/privacy/ .

msecnd.net

Käytämme verkkosivullamme Microsoft Corporationin, One Microsoft Way, Redmond, Washington 98052-6399 palvelua. Käsittelyn oikeudellinen perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 f) kohta. Oikeutettu etu on verkkosivumme toimivuuden varmistaminen. Samalla selaimesi luovuttaa myös henkilötietoja Microsoftille Yhdysvaltoihin. 

Monotype GmbH

Tämä sivu käyttää fonttien yhtenäistä esittämistä varten niin sanottuja selainfontteja, jotka Monotype GmbH, Spichernstraße 2, 10777 Berlin, antaa käyttöön osoitteessa fast.fonts.net. Selaimesi lataa sivua haettaessa tarvittavat selainfontit selaimesi välimuistista, jotta tekstit ja fontit näytetään oikein. Tämän vuoksi käyttämäsi selaimen on otettava yhteyttä fast.fonts.net:n palvelimiin. Näin fast.fonts.net saa tiedon siitä, että verkkosivumme on haettu IP-osoitteestasi. Selainfonttien käyttäminen tapahtuu verkkotarjontamme yhdenmukaisen ja silmää miellyttävän ilmeen nimissä. Tällöin on kyse oikeutetusta edusta yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 f) kohdan mukaisesti. Mikäli selaimesi ei tue selainfontteja, käytetään tietokoneesi vakiofonttia. Voit lukea lisää näistä selainfonteista Monotype GmbH:n tietosuojaselosteesta: https://www.monotype.com/legal/privacy-policy/

Bürkert resistApp

Bürkert resistApp -sovelluksen asennus tapahtuu teknisten palveluntarjoajien iTunesin tai Google Play Storen kautta niiden ehdoilla. Mikäli sovelluksen asennus tapahtuu iTunesin kautta, palveluntarjoajana toimii Apple Inc., 1 Infinite Loop, Cupertino, Kalifornia, USA 95014. Jokainen käyttäjä lataa sovelluksen itse luomansa Apple-ID-tunnuksen avulla. Sitä varten jokaisen käyttäjän on jo hyväksyttävä Applen ehdot. Yksityiskohtia ”Applen tietosuojalausekkeesta” löytyy osoitteesta http://www.apple.com/de/privacy/ . Google Play asettaa ohjeensa ja tietosuojalausekkeensa sen sijaan käyttöön osoitteessa http://www.google.de/policies/privacy/.

eShop / MyBürkert

Mikäli haluat käyttää eShopia tai MyBürkertiä, on sinun tarvittaessa annettava tätä varten myös henkilötietoja. Kustakin tietokentästä käy ilmi, mitä tietoja sinulta tarvitsemme. eShopimme tai MyBürkertin käytön vuoksi antamiasi henkilötietoja käytetään vain tilauksesi käsittelyyn (eShop) tai niitä käsitellään MyBürkertin käyttöäsi koskien. Tiedot annetaan edelleen kolmansille osapuolille vain, kun tämä on tilauksesi käsittelyn tai MyBürkertin käyttösi vuoksi (esim. reklamoinnin käsittely) on tarpeen. Käsittelyn oikeudellinen perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 b) kohta. Henkilötietosi poistetaan, kun niitä ei tarvita enää tilauksesi käsittelyyn tai MyBürkertin käyttöön ja kun lakisääteiset säilytysmääräykset eivät niiden poistamista estä. Tässä tapauksessa oikeudellinen perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 c) kohta.

Olark Live-Chat

Käytämme verkkosivustollamme Olarkin Live-Chat-järjestelmää. Chat-kulku tallennetaan ja lähettämäsi liitteet arkistoidaan 30 päivän ajan. Jotta voisimme neuvoa sinua asianmukaisesti, tarvitsemme yhteydenottoon nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi.

Google Ads

Tämä verkkosivu käyttää ”Google Ads” -Online-mainosohjelmaa ja sen puitteissa Conversion-Tracking-toimintoa. Tällöin Google Ads asettaa tietokoneellesi evästeen, mikäli olet saapunut verkkosivullemme Google-mainoksen kautta. Nämä evästeet raukeavat 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistukseen. Jos käyttäjä käy tietyillä verkkosivustomme sivuilla eikä eväste ole vielä rauennut, voimme yhdessä Googlen kanssa tunnistaa, että käyttäjä on napsauttanut ilmoitusta ja että hänet on ohjattu eteenpäin tälle sivustolle. Jokainen Google Ads -asiakas saa erilaisen evästeen. Näin evästeitä ei voida seurata Ads-asiakkaiden verkkosivustojen kautta.

Conversion-evästeen avulla noudetut tiedot on tarkoitettu Conversion-tilastojen laatimiseen Ads-asiakkaille, jotka ovat valinneet Conversion-Tracking-toiminnon. Asiakkaat saavat tietää kokonaismäärän käyttäjistä, jotka ovat napsauttaneet heidän ilmoitustaan ja jotka on johdettu eteenpäin Conversion-Tracking-Tagilla varustetulle sivustolle. He eivät kuitenkaan saa mitään sellaisia tietoja, joiden avulla käyttäjien henkilöllisyys saataisiin selville.

Jos et halua osallistua Tracking-toimintoon, voit ottaa Google Coversion-Trackingin evästeen helposti pois käytöstä Internet-selaimesi käyttäjäasetuksissa. Silloin sinua ei oteta mukaan Conversion-Tracking-tilastoihin. Lisätietoja tästä saat Googlen tietosuojamääräyksistä osoittesta http://www.google.de/policies/privacy/  

Google reCAPTCHA:n käyttö

Käytämme verkkosivuillamme Google Ireland Limitedin (“Google“), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, reCAPTCHA-palvelua. Kyselyn tarkoituksena on erottaa ihmisen ja automatisoidun, koneellisen työstön syöttämät tiedot. Tätä varten syöttämäsi tieto välitetään eteenpäin Googlelle, missä sitä käytetään edelleen. Lisäksi IP-osoite ja tarvittaessa muita Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemia tietoja siirretään Googlelle. Näitä tietoja Google käsittelee Euroopan unionin sisällä ja tarvittaessa myös USA:ssa. Käsittely tapahtuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella oikeutetusta edusta verkkosivustomme suojaamiseksi automatisoidulta vakoilulta, väärinkäytöltä ja roskapostilta. Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta sekä siihen kuuluvasta tietosuojalausunnosta löytyy osoitteesta: https://www.google.com/recaptcha/about/ sekä https://www.google.com/privacy.

Google Tag Manager

Tämä verkkosivu käyttää “Google Tag Manager” -työkalua. Google Tag Manager on työkalu verkkosivuston tagien hallinnointiin. Työkalu on evästyksetön domeeni, eikä se kerää mitään henkilötietoja. Työkalu huolehtii muiden, mahdollisesti puolestaan tietoja keräävien tagien poistamisesta. Google Tag Manager ei käytä näitä tietoja. Jos domeeni- tai evästetasolla on suoritettu deaktivointi, se jää olemaan kaikille Tracking-tageille, jotka Google Tag Manager toteuttaa (https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/).

ClickDimensions (verkkolomakkeet)

Käytämme verkkosivullamme ladattavan materiaalin osion kaavakkeita varten ja webinaareihin tai WebEx-webinaareihin ilmoittautumista varten ClickDimensions LLC, 5901 Peachtree Dunwoody Road, NE Suite B500 Atlanta, GA 30328, Yhdysvallat tarjoamaa palvelua. Sen ansiosta voimme yhdistää kaavakkeemme CRM-järjestelmämme kanssa. Tietojenkäsittelyn oikeudellinen perusta on annettu suostumus yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 a) kohdan mukaisesti. ClickDimensionsin tietosuojamääräyksiin voit tutustua täällä: http://clickdimensions.com/about/privacy-policy/

Apsis Lead

Tällä verkkosivustolla käytetyt evästeet:
Lisätietoja evästeistä ja niiden tarkoituksesta, katso ”Tietosuoja-asetukset”.

Cookie: APSIS Lead pe
Tehtävä: APSIS LEAD käyttää seuraavia tietoja henkilön tunnistamiseen: IP-osoite ja yksilöllisiä tunnistetietoja jotka on tallennettu laitteesi (ensimmäisen ja kolmannen osapuolen) evästeisiin yrityksesi/työnantajan tunnistamiseksi. Huomaa, että tämä käytäntö kattaa APSIS Leadin mahdollisen henkilötietojen käsittelyn.

Leadfeeder tracker

Leadfeeder tracker lisää vierailijaevästeen. Tämän evästeen nimi on _lfa, ja sen viimeinen käyttöpäivä on kahden vuoden kuluttua siitä, kun se asetettiin ensimmäisen kerran. Eväste on asetettu vain verkkosivuston verkkotunnukselle, Leadfeeder ei käytä kolmannen osapuolen evästeitä."
Täältä voi katsella tarkemmin tietoja https://www.leadfeeder.com/leadfeeder-and-gdpr/

Voit lukea evästeistä lisää täältä: https://www.leadfeeder.com/cookies-and-tracking/

Vastaanottaja ja tietojen siirtäminen

Tietyt tietojenkäsittelyn menetelmät on yhdistetty yrityksessämme. Yksittäiset yrityksemme alueet voivat käyttää niitä keskeisesti esim. kyselyjen käsittelyyn. Tehtäviemme varmistamiseksi ja sopimusten täyttämiseen voidaan myös käyttää ulkoisia toimeksiottajia ja palveluntarjoajia (esim. logistiikkayritykset tai IT-palveluntarjoajat). Tämän lisäksi tiedot saatetaan siirtää vastaanottajille, joita kohtaan meillä on sopimuksellisten tai lakisääteisten velvollisuuksien taikka suostumuksesi perusteella velvollisuus tai oikeus tietojen siirtämiseen.

Tietojen siirtäminen kolmansiin maihin

Tietojen siirtäminen kolmansiin maihin (EU:n ja Euroopan talousalueen ETA:n ulkopuolisiin maihin) tapahtuu ainoastaan, mikäli se on tarpeen sopimuksen/tilauksen/liikesuhteen suorittamiseksi tällaisen luominen mukaan lukien, tai jos se on sallittu oikeutetun etumme tai suostumuksesi perusteella, ja ainoastaan tässä määrättyjä tietosuojaoikeudellisia edellytyksiä noudattaen.

Huomautus tietojen siirtämisestä Yhdysvaltoihin

Internet-sivustoomme on liitetty palveluita yrityksiltä, joiden toimipaikka on Yhdysvalloissa. Näiden palvelujen käytön puitteissa voidaan henkilökohtaisia tietoja siirtää vastaavan palveluntarjoajan Yhdysvalloissa olevalle palvelimelle. Huomautamme, ettei Yhdysvallat ole turvallinen kolmas maa EU-tietosuojaoikeuden tarkoittamalla tavalla. Yhdysvaltalaisilla yrityksillä on velvollisuus luovuttaa henkilötietoja turvallisuusviranomaisille, eikä sinulla ole asianosaisena mitään riittävää oikeudellista mahdollisuutta tämän estämiseksi. Siksi emme voi täysin sulkea pois sitä, että Yhdysvaltojen viranomaiset (esim. turvallisuuspalvelut) käsittelevät yhdysvaltalaisilla palvelimilla sijaitsevia tietojasi, analysoivat niitä ja tallentavat ne pysyvästi. Me emme kykene mitenkään vaikuttamaan näihin käsittelytoimiin.

Tietojesi poistaminen

Käsittelemme henkilötietojasi vain niin pitkään, kuin se on tarpeen kunkin tarkoituksen täyttämiseksi, tai kunnes oikeusperustetta työstölle (esim. tietojenkäsittelyn suostumuksen peruuttaminen) ei ole enää olemassa. Noudatamme tällöin olemassa olevia lakisääteisiä säilytys- ja tallennusaikoja.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus:

  • saada meiltä maksutta tietoja sinuun liittyvistä tallentamistamme henkilökohtaisista tiedoista (oikeus saada tietoa)
  • pyytää meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilökohtaisia tietoja (oikeus saada vahvistus)
  • pyytää meitä, että poistamme kaikki sinua koskevat henkilökohtaiset tiedot välittömästi, mikäli niiden käsittely ei ole enää tarpeen ja myös muut GDPR:n edellytykset poistamiselle täyttyvät (oikeus poistamiseen)
  • pyytää meiltä välitöntä itseäsi koskevien väärien henkilökohtaisten tietojen oikaisemista ja täydentämistä (oikeus tietojen oikaisuun)
  • pyytää meiltä henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn rajoittamista (oikeus käsittelyn rajoittamiseen)
  • saada meiltä itseäsi koskevat henkilökohtaiset tiedot jäsennellyssä, helposti ja koneellisesti luettavassa muodossa (oikeus tietojen siirrettävyyteen)
  • vastustaa henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä (vastustusoikeus)
  • Sinulla on oikeus olla hyväksymättä ainoastaan automaattiseen käsittelyyn – profilointi mukaan lukien – perustuvaa ratkaisua, jolla on sinuun kohdistuvia oikeudellisia vaikutuksia tai jolla on muuten huomattavia vastaavia vaikutuksia (oikeus päätökseen yksittäistapauksessa).
  • peruuttaasuostumuksesi henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn koska tahansa tulevin vaikutuksin.
  • tehdä valitus tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle, jos olet sitä mieltä, että sinua koskevien henkilökohtaisten tietojen käsittely rikkoo GDPR:ää vastaan (valitusoikeus).

Lisätietoja oikeuksistasi saat kääntymällä tietosuojavaltuutettumme puoleen.

Tietosuojalausekkeemme muutos

Jotta voisimme taata, että tietosuojalausekkeemme vastaa aina kulloinkin ajankohtaisia lakisääteisiä vaatimuksia, pidätämme itsellämme oikeuden muutoksiin koska tahansa. Tämä on voimassa myös silloin, jos tietosuojalauseketta on sovitettava uusien tai muokattujen toimintojen, esimerkiksi uusien palvelujen vuoksi. Silloin uusi tietosuojalausekkeemme tulee voimaan seuraavan kerran tarjonnassamme käydessäsi.

Tietoja asiakkaille ja alihankkijoille GDPR:n 13 artiklan / 14 artiklan mukaisesti

EU:n tietosuoja-asetukseen perustuvia tietoja asiakkaille ja toimittajille

392.09 KB

Tietoja hakijoille GDPR:n 13 artiklan / 14 artiklan mukaisesti

EU:n tietosuoja-asetukseen perustuvia tietoja työnhakijoillemme

EU:n tietosuoja-asetukseen perustuvia tietoja työnhakijoillemme

354.96 KB

Vastuuvapautus

Vastuu sisällöistä

Bürkert-verkkosivujen sisällöt on laadittu suurinta huolellisuutta käyttäen. Emme voi kuitenkaan antaa takuuta sisältöjen oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai ajankohtaisuudesta. Palvelujen tarjoajana vastaamme Saksan telemedialain (TMG) 7 § 1 kohdan mukaisesti näillä sivuilla olevista omista sisällöistä yleisten lakien mukaisesti. TMG:n 8 § - 10 § mukaisesti meillä ei palvelujen tarjoajana ole kuitenkaan velvollisuutta valvoa toimitettuja tai tallennettuja vieraita tietoja tai pyrkiä aktiivisesti saamaan selville laitonta toimintaa osoittavia tosiasioita tai olosuhteita. Tämä ei koske tietojen poistamiseen tai niiden käytön estämiseen yleisten lakien mukaisesti. Tätä koskeva vastuu on kuitenkin mahdollista vasta konkreettisen lainrikkomuksen tietouteen saattamisen ajankohdasta lähtien. Jos saamme tietoomme vastaavia lainrikkomuksia, poistamme vastaavat sisällöt välittömästi.

Vastuu linkeistä

Tarjontamme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ulkoisille verkkosivustoille, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Siksi emme voi myöskään antaa takuuta näille vieraille sisällöille. Linkitettyjen sivujen sisällöistä vastaa aina kulloinkin sivustojen vastaava tarjoaja tai ylläpitäjä. Olemme tarkastaneet linkitetyt sivut linkityksen ajankohtana mahdollisten lainvastaisuuksien suhteen. Emme ole havainneet lainvastaista sisältöä linkityksen ajankohtana. Linkitettyjen sivujen jatkuvaa sisällöllistä tarkastamista ei voi kuitenkaan olettaa ilman konkreettisia perusteluja lainrikkomukselle. Jos saamme tietoomme lainrikkomuksia, poistamme tämänkaltaiset linkit välittömästi.

Tekijänoikeus

Bürkertin laatimat sisällöt ja teokset näillä sivuilla ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Monistukseen, muokkaamiseen, levittämiseen ja kaikenlaiseen hyödyntämiseen tekijänoikeuden rajojen ulkopuolella vaaditaan kulloisenkin oikeudenomistajan kirjallinen hyväksyntä. Näiden sivujen lataaminen ja kopiointi on sallittua ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Mikäli sivustojen tarjoaja ei ole laatinut sisältöjä, noudatetaan kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia. Erityisesti kolmansien osapuolten sisällöt merkitään vastaavalla merkinnällä. Jos havaitset tästä huolimatta tekijänoikeusrikkomuksia, pyydämme ilmoittamaan siitä meille vastaavasti. Kun saamme tietoomme lainrikkomuksista, poistamme tämänkaltaiset sisällöt välittömästi.

Oma vertailulistani