Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Nesteiden ja kaasujen annostelu

Riipumatta siitä, mikä määrä nestemäistä ainetta halutaan mitata, sillä annostelu on tarkkaa, kun teet yhteistyötä kanssamme. Ei ole väliä, annostellaanko puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, annostelemme täsmällisesti ja tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä otamme vastaan nestemäisen haasteestasi ja käytämme fyysisiä perusperiaatteita niiden voittamiseksi.Nestetekniikka osaamisellamme tarjoamme asiakkaillemme aina parhaimman ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Huomioi! Magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme parhaimman ratkaisun annosteluun?

Tunnemme nesteiden ja kaasujen annostelun asettamat haasteesi ja täytämme vaatimuksesi asiantuntemuksella ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme nesteiden ja kaasujen annostelun parissa keräämäämme kokemusta fysiikasta ja monistamme sen erilaisille aloille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt laajasta kokemuksestamme, jota keräämme monilta aloilta ja sovellamme yksilöllisesti annostelutehtävääsi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ovat täydellinen ratkaisu käyttötarkoitukseesi.

Tuemme toimintatavoitteittesi toteuttamisessa arvoa tuottavilla ratkaisuilla

Työstämme yhdessä kanssasi tiiviissä yhteistyössä yksilöllisen annosteluratkaisusi, joka vastaa tarkasti vaatimuksiasi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita, luodaksemme rakentavia ja luovia ratkaisuja annostelukäyttöösi ja lähes kaikkiin muihin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi ratkaisujemme avulla.

Tuotteidemme laadun ja luotettavuuden ansiosta voimme tarjota käyttöösi laadukkaita ja turvallisia tuotteita

Bürkert on yksi harvoista yrityksistä, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja erittäin hyvällä luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Asiantuntijoidemme eri alojen välinen yhteistyö auttaa välttämään tietohukkaa ja säästää aikaa

Täydellistä annostelujärjestelmää tarvitseville asiakkaille Bürkert ei ole vain fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksenmuovitekniikan ja hitsaustekniikan. asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Tämän lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisista hyväksynnöistä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotantoprosessien ja logistiikkaprosessien kattamista. Säästät annostelujärjestelmäsi kehittelyssä ja toteutuksessa arvokasta aikaa, koska erilaisten alihankkijoiden sijaan saat kaikki meiltä yhdestä paikasta.

Alakohtaisten teknologia-alustojemme avulla voidaan saavuttaa merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Usein asiakkaan kysely on ajankohta järjestelmäalustan aloittamiselle. Alustan kehittäminen on kiinnostavaa muun muassa silloin, kun annosteluvaatimus esiintyy erilaisilla aloilla ja eri käyttötarkoituksissa, mutta tehtävä itsessään voidaan kuitenkin ratkaista samalla fysiikan periaatteella. Annosteltiinpa happea kalankasvattamoon tai tarvittiinpa vierteen tuulettamista olutta pantaessa – teknologisesti kyse on samasta asiasta. Nesteeseen annostellaan kaasua. Olemassa olevan alustan pohjalta annostelutehtävään syntyy helposti ja edullisesti räätälöity ratkaisu, mikä vähentää markkinoille meno aikaa sekä säästää kustannuksia.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani