Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Nesteiden ja kaasujen annostelu

On sama, mikä määrä nestemäistä ainetta halutaan mitata, sillä annostelu on tarkkaa, kun teet yhteistyötä kanssamme. Ei ole mitään väliä, annostellaanko puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, annostelemme täsmällisesti ja tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme annosteluun parhaan ratkaisun

Tunnemme nesteiden ja kaasujen annostelun asettamat haasteet ja täytämme sinun tarpeesi laajan kokemuksen ja perustavan taitotiedon avulla

Hyödynnämme tällöin nesteiden ja kaasujen annostelun parissa keräämäämme kokemusta fysiikasta ja monistamme sen erilaisille aloille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt suuresta kokemusaarteesta, jota keräämme monilta aloilta ja sovellamme yksilöllisesti erityiseen annostelutehtävääsi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ovat täydellinen ratkaisu sinun käyttötarkoitukseesi.

Tuemme sinua toimintatavoitteittesi toteuttamisessa arvoa tuottavilla ratkaisuilla

Työstämme yhdessä kanssasi tiiviissä yhteistyössä yksilöllisen annosteluratkaisusi, joka vastaa tarkasti vaatimuksiisi. Me neuvomme asiakkaitamme, kuuntelemme ja ymmärrämme heidän tarpeitaan luodaksemme näin rakentavia ideoita ja luovia ratkaisuja juuri sinun erityiseen annostelukäyttöösi ja lähes kaikkiin muihin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Tuotteittemme erinomaisen laadun ja luotettavuuden avulla annamme käyttöösi laadukkaita, varmoja ja moitteettomia suoritteita täydellistä annostelulaitteistoasi varten

Bürkert on yksi harvoista yrityksistä, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja erittäin hyvällä luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Koko annostelujärjestelmän kehityksessä vältämme tarpeettomat tietohukat ja säästämme asiantuntijoittemme tiiviin yhteistyön ansiosta arvokasta aikaa

Täydellistä annostelujärjestelmää tarvitseville asiakkaille Bürkert ei ole vain fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksenmuovitekniikan ja hitsaustekniikan. asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Tämän lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotantoprosessien ja logistiikkaprosessien kattamista. Säästät annostelujärjestelmäsi kehittelyssä ja toteutuksessa arvokasta aikaa ja vähennät rajapintojen määrää, koska erilaisten alihankkijoiden sijaan saat kaikki meiltä yhdestä lähteestä.

Tarjoamme todellista omaperäisyyttä, mikä takaa täydellisen teknisen annosteluratkaisun laajan teollisuus- ja sovellustaitotiedon avulla

Toiminta ja työskentely käyttötarkoituskohtaisilla Water, Gas, Hygienic ja Micro segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit. Tällöin on sama, onko kyse vesiautomaateista, dialyysilaitteista, tulostusjärjestelmien mustehallinnosta tai pakokaasun jälkikäsittelyratkaisuista. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Alakohtaisten teknologia-alustojemme avulla voidaan saavuttaa merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Usein asiakkaan kysely on ajankohta järjestelmäalustan aloittamiselle. Alustan kehittäminen on kiinnostavaa muun muassa silloin, kun annosteluvaatimus esiintyy erilaisilla aloilla ja eri käyttötarkoituksissa, mutta tehtävä itsessään voidaan kuitenkin ratkaista samalla fysiikan periaatteella. Annosteltiinpa happea kalankasvattamoon tai tarvittiinpa vierteen tuulettamista olutta pantaessa – teknologisesti kyse on samasta asiasta. Nesteeseen annostellaan kaasua. Olemassa olevan alustan pohjalta annostelutehtävään syntyy helposti ja edullisesti räätälöity ratkaisu, mikä vähentää Time-to-Market-aikoja huomattavasti ja säästää kustannuksia.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani