Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Ei vain kuumaa ilmaa!

Sillä ei ole väliä, minne kaasut tarkasti ottaen ja toistettavasti on ohjattava, säädeltävä tai sekoitettava, asiakkaamme luottavat osaamiseemme. Koska me puhumme heidän kieltään.

Tulosta

Ratkaisumme kaasusegmentissä.

Olipa kyse teollisesta materiaalien työstämisestä, energiateknologiasta, lääke- ja analyysiteknologiasta, bioteknologiasta, lääketeollisuudesta ja elintarviketeollisuudesta, olemme paljon enemmän kuin pelkkä tuotteiden ja järjestelmien valmistaja.  Bürkert-yhtiö on kumppaninne sellaisten yksilöllisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka tarkalleen vastaavat tarpeitanne kaasuihin liittyvissä erikoissovelluksissa.  Hyödyntäkää kokemustamme monimutkaisten suljettu säätöpiirien parissa ja avoimuuttamme uusille ideoille.  Kehitämme modulaarisia, verkottuneita ja aina prosessioptimoituja asioita yrityksellenne ja yhdessä yrityksenne kanssa.

Miksi me organisoimme yrityksemme segmenteiksi.

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Water, Gas, Hygienic ja Micro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Tälle organisaatiolle on kaksi yksinkertaista perustaa meidän näkökulmastamme katsottuna:

Ensimmäisenä ovat asiakkaamme. Koska kukin segmentti muodostaa mahdollisen yksinkertaisen ja loogisen yhteyden kunkin asiakkaan käytännön maailmaan.  Tämä läheisyys on puolestaan edellytys ymmärtämiselle. Eikä vain "Mitä teette", vaan mikä on vielä tärkeämpää, "Miksi teette, mitä teette".  Vain näiden vastausten pohjalta voidaan kehittää todella räätälöityjä ideoita.

Toisena on vastuunalainen Bürkertin asiakastiimi.  Koska ajattelu ja toimiminen segmenteissä takaa eri alojen teknologian ja tiedon siirtymisen asiakkaallemme. Tämä erilaisten kokemusten ja asiantuntemuksen yhdistyminen tiimissä on puolestaan kehityksen edellytys, ei pelkästään toimialakohtaisesti, vaan myös yllättävien uusien ideoiden kannalta. Ja nopeammin ja aidommin.

Kaasusegmentin referenssejä:

customised system solutions for W.O.M.

Success Story W.O.M. WORLD OF MEDICINE GmbH

W.O.M. WORLD OF MEDICINE GmbH (WOM) on mini-invasiivisen kirurgian laitteiden maailmanlaajuinen johtava toimittaja.

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani