Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Ei vain kuumaa ilmaa!

Sillä ei ole väliä, minne kaasut tarkasti ottaen ja toistettavasti on ohjattava, säädeltävä tai sekoitettava, asiakkaamme luottavat osaamiseemme. Koska me puhumme heidän kieltään.

Ratkaisumme kaasusegmentissä.

Olipa kyse teollisesta materiaalien työstämisestä, energiateknologiasta, lääke- ja analyysiteknologiasta, bioteknologiasta, lääketeollisuudesta ja elintarviketeollisuudesta, olemme paljon enemmän kuin pelkkä tuotteiden ja järjestelmien valmistaja.  Bürkert on kumppaninne sellaisten yksilöllisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka vastaavat tarpeitanne kaasuihin liittyvissä erikoissovelluksissa.  Hyödynnä avoimuutemme uusille ideoille ja kokemuksemme monimutkaisten suljettujen säätöpiirien parissa. Työstämme modulaarisia, verkottuneita ja prosesseja yhdessä kanssasi..

Miksi olemme jakautuneet segmenteiksi?

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Water, Gas, Hygienic ja Micro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Meillä on kaksi selkeätä syytä

Ensimmäinen syy olet sinä. Miksi? Nämä segmentit luovat mahdollisimman yksinkertaisen ja loogisen yhteyden jokaisen asiakkaan sovellusmaailmaan. Läheinen suhde on ​​tärkeää, jotta ymmärrämme paremmin vaatimuksiasi - ei pelkästään "Mitä teet", vaan mikä tärkeintä "Miksi teet". Vastaukset näihin kysymyksiin ovat ainoa perusta, jolla räätälöityjä ideoita voidaan kehittää.

Toinen syy on Bürkert tiimimme, joka on vastuussa sinusta ja projektistasi.  Segmenttiajattelu ja työskentely takaavat eri alojen teknologian ja tiedonvaihdon asiakkaan kanssa. Tiimimme erilaiset asiantuntijuudet ja toimialakokemukset ovat edellytys yllättävien ideoiden kehittymiselle - olemme nopeampia ja omaperäisempiä kuin muut.

Kaasusegmentti referenssejä:

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani