Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Lämpötila

On sama, kuinka lämmintä tai kylmää nesteen tulee olla ja kuinka kuumaksi aine tulisi lämmittää tai kylmäksi jäähdyttää, Bürkert kehittää räätälöityjä ratkaisuja, jotta sinun ei tarvitsisi hikoilla. Ei ole mitään väliä, käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, säätelemme aineesi lämpötilan aina tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme lämpötilan säätöön parhaan ratkaisun

Tunnemme haasteesi lämpötilan säädön alalla ja vastaamme tarpeisiisi perustavalla taitotiedolla ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme tällöin monivuotista kokemusta lämpötilansäädön alalla ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt toisaalta maksimaalisen suuresta kokemusaarteesta, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme täysin erityisesti ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mikä fysikaalinen perusperiaate ovat täydellinen ratkaisu juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Arvoa tuottavilla ratkaisuillamme tuemme sinua toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

Työstämme yhdessä kanssasi tiiviissä yhteistyössä yksilölliset ratkaisut, jotka vastaavat tarkkaan vaatimuksiisi. Tällöin neuvomme sinua, kuuntelemme ja ymmärrämme sinun tarpeitasi ja luomme näin rakentavia ideoita ja luovia ratkaisuja lähes kaikkiin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme kanssasi luottamuksellisen suhteen ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Temperointituotteittemme erinomainen luotettavuus ja laatu takaavat laadukkaan, varman ja moitteettoman ratkaisun

Olemme yksi harvoista yrityksistä, ellemme jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja erittäin hyvällä luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Asiantuntijoittemme monitieteellisen yhteistyön ansiosta voit välttää tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Laaja teollisuuden ja käyttökohteiden taitotietomme tarjoaa todella omaperäisiä, teknisesti täydellisiä ratkaisuja lämpötilansäädön alalla

Ajattelu ja työskentely käyttötarkoituskohtaisilla Water, Gas, Hygienic ja Micro segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit.
Tällöin on ihan sama, onko kyse muovin ruiskuvalulaitteistoista, metallien muovaamisesta, leipomotuotteiden tyhjiöjäähdytyksestä tai laboratorio- ja analyysiteknologian ratkaisuista. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Tarjoamamme alakohtaiset teknologia-alustat voivat tuoda huomattavia aika- ja kustannussäästöjä

Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esim. silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Jäähdytinpä ruiskuvalutyökaluja muovin ruiskuvalulaitteistoissa tai metalleja muotoiluprosessissa – teknologisesti periaate on molemmissa sama. Prosessiin lisätään jäähdytysainetta.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja vastaavat kustannussäästöt.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani