Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Lämpötila

Ei ole väliä, kuinka lämmintä tai kylmää nesteen tulee olla ja kuinka kuumaksi aine tulisi lämmittää tai kylmäksi jäähdyttää, Bürkert kehittää räätälöityjä ratkaisuja, jotta sinun ei tarvitsisi hikoilla. Ei ole väliä, käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, säätelemme aineesi lämpötilan aina tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme tarjoamme  asiakkaillemme aina parhaimman ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Huomioi! Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme lämpötilan säätöön parhaan ratkaisun?

Tunnemme haasteesi lämpötilan säädön alalla ja vastaamme tarpeisiisi asiantuntemuksella ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme monen vuoden kokemusta lämpötilansäädön alalla ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt laajasta kokemuksestamme, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mikä fysikaalinen perusperiaate ovat täydellinen ratkaisu juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Arvoa tuottavilla ratkaisuillamme tuemme toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

Työstämme kanssasi yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tarkkasti vaatimuksiisi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämmeasiakkaidemme tarpeita ja luomme rakentavia ja luovia ratkaisuja lähes kaikkiin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luottamuksellisen suhteen ja autamme saavuttamaan toimintatavoitteesi arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Lämpötilansäätötuotteidemme erinomainen luotettavuus ja laatu tuovat laadukkaan ja turvallisen ratkaisun

Olemme yksi harvoista yrityksistä, ellemme jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja erittäin hyvällä luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Asiantuntijoidemme laajan yhteistyön ansiosta vältät tietohukkaa ja säästää aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisista hyväksynnöistä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Alakohtaiset teknologia-alustamme tuovat huomattavia aika- ja kustannussäästöjä

Monesti asiakaskysely on lähtökohta järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esimerkiksi silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Jäähdytinpä ruiskuvalutyökaluja muovin ruiskuvalulaitteistoissa tai metalleja muotoiluprosessissa – teknologisesti periaate on molemmissa sama. Prosessiin lisätään jäähdytysainetta.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmän markkinoille meno ajan ja säästää kustannuksia.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani