Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Lasketko millilitroja?

Jopa hyvin pienissäkin asioissa me haluamme todistaa todella suuria asioita. Mikrosegmentissämme me kehitämme yksittäisiä ratkaisuja, joissa pieneen tilaan yhdistyvät maksimaalinen tarkkuus ja minimaalinen kulutus. Siis kaikkialla siellä, missä jokaisella pisaralla on merkitystä.

Ratkaisumme mikrosegmentissä.

Olipa kyse kliinisestä diagnostiikasta, DNA-synteesistä, lääketeknologiasta, analysointilaitteistoista, high-throughput-laboratorioautomaatiosta tai teollisesta mustesuihkutulostuksesta – aina kun pienen pienet nestemäärät edellyttävät suurta tarkkuutta, Bürkert-järjestelmäratkaisut loistavat laadukkuudellaan. Mikrofluidistiikka on meidän maailmamme.  Olipa yrityksenne tekemisissä aggressiivisten liuottimien, reagenssien tai neutraalien nesteiden kanssa – voitte aina luottaa meihin.

Miksi olemme jakautuneet segmenteiksi?

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Vesi, Kaasu, Hygienia ja mikro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Meillä on kaksi selkeätä syytä

Ensimmäinen syy olet sinä. Miksi? Nämä segmentit luovat mahdollisimman yksinkertaisen ja loogisen yhteyden jokaisen asiakkaan sovellusmaailmaan. Läheinen suhde on ​​tärkeää, jotta ymmärrämme paremmin vaatimuksiasi - ei pelkästään "Mitä teet", vaan mikä tärkeintä "Miksi teet". Vastaukset näihin kysymyksiin ovat ainoa perusta, jolla räätälöityjä ideoita voidaan kehittää.

Toinen syy on Bürkert tiimimme, joka on vastuussa sinusta ja projektistasi.  Segmenttiajattelu ja työskentely takaavat eri alojen teknologian ja tiedonvaihdon asiakkaan kanssa. Tiimimme erilaiset asiantuntijuudet ja toimialakokemukset ovat edellytys yllättävien ideoiden kehittymiselle - olemme nopeampia ja omaperäisempiä kuin muut.

Mikrosegmentti referenssejä:

Menestystarina: Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG

Laadukkaat venttiilit Iserlohnista. Dornbrachtin perheyritys toimii maailmanlaajuisena suunnannäyttäjänä innovatiivisilla keittiön ja kylpyhuoneen tuotteillaan.

Asiakkaiden suosituksia
Female patient laying on a dentist chair from KaVo

Veden ja ilman venttiiliratkaisut hammashoitotuoleihin

Yhteistyö yrityksenä KaVo Dental.

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani