Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Meillä on hygieniavillitys

Kun kyse on terveyteen liittyvistä prosesseista, me emme tingi mistään.  Siellä, missä puhtaus on tiukasti valvottua, ratkaisumme varmistavat maksimaalisen turvallisuuden. Tässäkin segmentissä uusia vaatimuksia tulee koko ajan lisää.  Segmentti ajattelumme auttaa kehittämään nopeasti uusia turvallisia ratkaisuja.

Ratkaisumme hygieniasegmentissä

Olipa kyse lääke- ja kosmetiikkateollisuudesta, elintarvike- ja juomatuotannosta tai panimoista ja meijereistä - olemme ajan tasalla kunkin alan hygieniavaatimuksista.  Juuri hygieniasegmentin asiakkaamme hyötyvät kokemuksen ja tiedon siirtymisestä, sillä me kehitämme alalle turvallisia ja nopeasti toteutettavia ratkaisuja. Hygieniastandardeihimme kuuluu noudattaa erityistä tarkkuutta optimoidessamme prosesseja, jotta niiden aiheuttama ympäristön kuormittuminen on mahdollisimman vähäistä.

Miksi olemme jakautuneen segmenteiksi?

Toimintamme perustuu vesi, kaasu, mikro- ja hygieniasegmentteihin. Jako saattaa ensisilmäyksellä näyttää epätavalliselta, mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme keskittyä asiakkaidemme maailmaan ja tuottaa uusi ja yksilöllisiä ratkaisuja jotka ylittävät alan standardit. 

Meillä on kaksi selkeää syytä

Ensimmäinen syy olet sinä. Miksi? Nämä segmentit luovat loogisen yhteyden juuri sinun sovellukseesi. Läheinen suhde on ​​tärkeää, jotta ymmärrämme paremmin vaatimuksiasi - ei pelkästään "Mitä teet", vaan mikä tärkeintä "Miksi teet". Vastaukset näihin kysymyksiin ovat ainoa perusta, jolla räätälöityjä ideoita voidaan kehittää.

Toinen syy on Bürkert tiimimme, joka on vastuussa sinusta ja projektistasi.  Segmenttiajattelu ja työskentely takaavat eri alojen teknologian ja tiedonvaihdon kanssasi.  Tiimimme vankka kokemus tuottaa juuri sinulle optimoituja ratkaisuja! Nopeasti ja tehokkaasti.

EHEDG Logo 2021

Hygieniasegmentin referenssejä:

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani