Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Meillä on hygieniavillitys

Kun kyse on terveyteen liittyvistä prosesseista hygienia-alalla ja kliinisellä alalla, me emme tingi mistään.  Siellä, missä puhtaus on tiukasti valvottua, ratkaisumme varmistavat maksimaalisen turvallisuuden ja yksinkertaisen todennuksen.  Mutta tässäkin segmentissä uusia vaatimuksia tulee koko ajan lisää.  Segmentti ajattelumme auttaa kehittämään nopeasti uusia turvallisia ratkaisuja.

Ratkaisumme hygieniasegmentissä.

Olipa kyse lääke- ja kosmetiikkateollisuudesta, elintarvike- ja juomatuotannosta tai panimoista ja meijereistä - olemme ajan tasalla kunkin alan hygieniavaatimuksista.  Mutta juuri hygieniasegmentin asiakkaamme hyötyvät kokemuksen ja tiedon siirtymisen yhdistelmästä.  Sillä me kehitämme alalle turvallisia ja nopeasti toteutettavia ratkaisuja. Hygieniastandardeihimme kuuluu myös noudattaa erityistä tarkkuutta optimoidessamme prosesseja, jotta niiden aiheuttama ympäristön kuormittuminen on mahdollisimman vähäistä.

Miksi olemme jakautuneen segmenteiksi?

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Vesi, Kaasu, Hygienia ja Mikro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Meillä on kaksi selkeästä syytä

Ensimmäinen syy olet sinä. Miksi? Nämä segmentit luovat mahdollisimman yksinkertaisen ja loogisen yhteyden jokaisen asiakkaan sovellusmaailmaan. Läheinen suhde on ​​tärkeää, jotta ymmärrämme paremmin vaatimuksiasi - ei pelkästään "Mitä teet", vaan mikä tärkeintä "Miksi teet". Vastaukset näihin kysymyksiin ovat ainoa perusta, jolla räätälöityjä ideoita voidaan kehittää.

Toinen syy on Bürkert tiimimme, joka on vastuussa sinusta ja projektistasi.  Segmenttiajattelu ja työskentely takaavat eri alojen teknologian ja tiedonvaihdon asiakkaan kanssa. Tiimimme erilaiset asiantuntijuudet ja toimialakokemukset ovat edellytys yllättävien ideoiden kehittymiselle - olemme nopeampia ja omaperäisempiä kuin muut.

EHEDG Logo 2021

Hygieniasegmentin referenssejä:

Innovatiivinen virtausmittari lisää tuottavuutta

Virtausmittaus uusilla urilla – yhteistyö yhden infuusioiden, kliinisen ravinnon, lääkeaineiden ja lääkinnällisten tuotteiden alan johtavan tarjoajan kanssa

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani