Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Meillä on päällä hygieniavillitys

Kun kyse on terveyteen liittyvistä prosesseista hygienia-alalla ja kliinisellä alalla, me emme tingi mistään.  Siellä, missä puhtaus on tiukasti valvottua, ratkaisumme varmistavat maksimaalisen turvallisuuden ja yksinkertaisen validoinnin.  Mutta tässäkin segmentissä vaatimuksissa tapahtuu jatkuvaa kehitystä.  Segmenttiasetelmamme auttaa uusien ratkaisujen toteuttamisessa ajallaan ja varmalta pohjalta.

Tulostaa

Ratkaisumme hygieniasegmentissä

Olipa kyse lääke- ja kosmetiikkateollisuudesta, elintarvike- ja juomatuotannosta tai panimoista ja meijereistä - olemme tietysti hyvin perillä kunkin alan hygieniavaatimuksista.  Mutta juuri hygieniasegmentin asiakkaamme hyötyvät kokemuksen ja tiedon siirtymisen yhdistelmästä.  Sillä me kehitämme alan kattavalla turvallisia, aitoja ja nopeasti toteutettavia ratkaisuja. Hygieniastandardeihimme kuuluu myös noudattaa erityistä tarkkuutta optimoidessamme prosesseja, jotta niiden aiheuttama ympäristön kuormittuminen parhaalla tehokkuudellaankin toimiessaan on mahdollisimman vähäinen.

Miksi me organisoimme yrityksemme segmenteiksi.

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Vesi, Kaasu, Hygienia ja Mikro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Tälle organisaatiolle on kaksi yksinkertaista perustaa meidän näkökulmastamme katsottuna:

Ensimmäisenä ovat asiakkaamme. Koska kukin segmentti muodostaa mahdollisen yksinkertaisen ja loogisen yhteyden kunkin asiakkaan käytännön maailmaan.  Tämä läheisyys on puolestaan edellytys ymmärtämiselle. Eikä vain "Mitä teette", vaan mikä on vielä tärkeämpää, "Miksi teette, mitä teette".  Vain näiden vastausten pohjalta voidaan kehittää todella räätälöityjä ideoita.

Toisena on vastuunalainen Bürkertin asiakastiimi.  Koska ajattelu ja toimiminen segmenteissä takaa eri alojen teknologian ja tiedon siirtymisen asiakkaallemme. Tämä erilaisten kokemusten ja asiantuntemuksen yhdistyminen tiimissä on puolestaan kehityksen edellytys, ei pelkästään toimialakohtaisesti, vaan myös yllättävien uusien ideoiden kannalta. Ja nopeammin ja aidommin

EHEDG Logo 2020

Hygieniasegmentin referenssejä:

Innovatiivinen virtausmittari lisää tuottavuutta

Virtausmittaus uusilla urilla – yhteistyö yhden infuusioiden, kliinisen ravinnon, lääkeaineiden ja lääkinnällisten tuotteiden alan johtavan tarjoajan kanssa

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani