Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Mikrolitrojako laskemaan?

Jopa hyvin pienissäkin asioissa me haluamme todistaa todella suuria asioita. Mikrosegmentissämme me kehitämme yksittäisiä ratkaisuja, joissa pieneen tilaan yhdistyvät maksimaalinen tarkkuus ja minimaalinen kulutus. Siis kaikkialla siellä, missä jokaisella pisaralla on merkitystä.

Tulostaa

Ratkaisumme mikrosegmentissä.

Olipa kyse kliinisestä diagnostiikasta, DNA-synteesistä, lääketeknologiasta, analysointilaitteistoista, high-throughput-laboratorioautomaatiosta tai teollisesta mustesuihkutulostuksesta – aina kun pienen pienet nestemäärät edellyttävät suurta tarkkuutta, Bürkert-järjestelmäratkaisut loistavat laadukkuudellaan. Mikrofluidistiikka on meidän maailmamme.  Olipa yrityksenne tekemisissä aggressiivisten liuottimien, reagenssien tai neutraalien nesteiden kanssa – voitte aina luottaa meihin.

Miksi me organisoimme yrityksemme segmenteiksi.

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Vesi, Kaasu, Hygienia ja Mikro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Tälle organisaatiolle on kaksi yksinkertaista perustaa meidän näkökulmastamme katsottuna:

Ensimmäisenä ovat asiakkaamme. Koska kukin segmentti muodostaa mahdollisen yksinkertaisen ja loogisen yhteyden kunkin asiakkaan käytännön maailmaan.  Tämä läheisyys on puolestaan edellytys ymmärtämiselle. Eikä vain "Mitä teette", vaan mikä on vielä tärkeämpää, "Miksi teette, mitä teette".  Vain näiden vastausten pohjalta voidaan kehittää todella räätälöityjä ideoita.

Toisena on vastuunalainen Bürkertin asiakastiimi.  Koska ajattelu ja toimiminen segmenteissä takaa eri alojen teknologian ja tiedon siirtymisen asiakkaallemme. Tämä erilaisten kokemusten ja asiantuntemuksen yhdistyminen tiimissä on puolestaan kehityksen edellytys, ei pelkästään toimialakohtaisesti, vaan myös yllättävien uusien ideoiden kannalta. Ja nopeammin ja aidommin.

Mikrosegmentin referenssejä:

Success Story Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG

Laadukkaat venttiilit Iserlohnista. Dornbrachtin perheyritys toimii maailmanlaajuisena suunnannäyttäjänä innovatiivisilla keittiön ja kylpyhuoneen tuotteillaan.

Asiakkaiden suosituksia
Female patient laying on a dentist chair from KaVo

Vesi ja ilma venttiiliratkaisut hammashoitotuoleihin

Yhteistyössä KaVo

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani