Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Analyysi

On sama, mitä nesteen analyysissä halutaan tutkia, Bürkertin yksilölliset ratkaisut auttavat siinä todistettavasti. Ei ole mitään väliä, käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta. Me analysoimme nesteesi tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme analyysiin parhaan ratkaisun

 

Tunnemme haasteesi analyysin suhteen ja vastaamme tarpeisiisi perustavalla taitotiedolla ja laajalla kokemuksella

 

Hyödynnämme tällöin kokemusta mittaus-, ohjaus- ja säätötekniikan fysiikasta ja monistamme sen erilaisille aloille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt maksimaalisen suuresta kokemusaarteesta, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme erityisesti ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ovat paras ratkaisu juuri sinun analyysitarkoitukseesi.

Meidän arvoa tuottavat ratkaisumme tukevat sinua toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

 

Työstämme läheisessä yhteistyössä kanssasi yksilöllisiä ratkaisuja, jotka sopivat tarkasti vaatimuksiisi. Tällöin neuvomme asiakkaitamme, kuuntelemme ja ymmärrämme heidän tarpeitaan ja luomme näin luovia ratkaisuja ja rakentavia ideoita lähes kaikkiin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaisiimme ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan heidän toimintatavoitteensa arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Tuotteittemme poikkeuksellisen laadun ja luotettavuuden avulla annamme käyttöösi laadukkaita, varmoja ja moitteettomia analyysiratkaisuja

 

Bürkert on yksi harvoista yrityksistä, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet poikkeuksellisella laadulla ja erinomaisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Bürkert-asiantuntijoiden monitieteellisen yhteistyön ansiosta voit välttää tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

 

Täydellistä analyysijärjestelmää tarvitseville asiakkaillemme Bürkert ei ole vain fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää eri alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Laaja teollisuuden ja käyttökohteiden taitotietomme tarjoaa todella omaperäisiä, teknisesti täydellisiä ratkaisuja analyysin alalla

 

Ajattelu ja työskentely käyttötarkoituskohtaisilla Water-, Gas-, Hygienic- ja Micro -segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit.
Tällöin on sama, onko kyse vesilaitosten juomavesianalyysistä, kemikaalien tutkimisesta tai liuoksista testilaboratorioissa. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Alakohtaisten teknologia-alustojemme avulla voit saavuttaa merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

 

Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esim. silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Analysoinpa sitten juomavettä vesilaitoksissa tai tutkin tiettyjä kemikaaleja – teknologisesti kyse on periaatteessa ihan samasta asiasta. Tietty parametri – esim. testattavan nesteen sameus – selvitetään tieteellisesti ja sitä työstetään edelleen.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja vastaavat kustannussäästöt.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

 

Oma vertailulistani