Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Nestanalyysi

Ei ole väliä, mitä nesteen analyysissä halutaan tutkia, Bürkertin yksilölliset ratkaisut auttavat siinä todistettavasti. Sillä käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta ei ole väliä. Me analysoimme nesteesi tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä otamme vastaan nestemäisen haasteesi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja ammattitaidolla tarjoamme asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Huomioi! Magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi tarjoamme parhaan ratkaisun analyysiin?

 

Tunnemme haasteesi analyysin suhteen ja vastaamme tarpeisiisi tietotaidolla ja laajalla kokemuksella

 

Hyödynnämme tällöin kokemusta mittaus-, ohjaus- ja säätötekniikan fysiikasta ja monistamme sen erilaisille aloille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt laajasta kokemuksesta, jota keräämme ja sovellamme haasteeseesi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ovat paras ratkaisu juuri sinun analyysitarkoitukseesi.

Meidän ratkaisumme tukevat  toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

 

Työstämme kanssasi yksilöllisiä ratkaisuja, jotka sopivat tarkkoihin vaatimuksiisi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme asikkaitamme ja heidän tarpeitaan keksimällä luovia ja rakentavia ideoita lähes kaikkiin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaisiimme ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan heidän toimintatavoitteensa ratkaisujemme avulla.

Tuotteittemme poikkeuksellisen laadun ja luotettavuuden avulla annamme käyttöösi laadukkaita, varmoja ja moitteettomia analyysiratkaisuja

 

Bürkert on yksi harvoista yrityksistä, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet poikkeuksellisella laadulla ja erinomaisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Bürkert-asiantuntijoiden monitieteellisen yhteistyön ansiosta voit välttää tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

 

Täydellistä analyysijärjestelmää tarvitseville asiakkaillemme Bürkert ei ole vain fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisista hyväksynnöistä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää eri alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Alakohtaisten teknologia-alustojemme avulla voit saada merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

 

Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esimerkiksi silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Analysoitiin sitten juomavettä vesilaitoksissa tai tutkin tiettyjä kemikaaleja – teknologisesti kyse on samasta asiasta. Tietty parametri – esimerkikisi testattavan nesteen sameus – selvitetään tieteellisesti ja sitä työstetään edelleen.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmän markkinoille meno ajan ja säästää kustannuksissa.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

Oma vertailulistani