Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Paineenmittaus ja paineensäätö

Ei ole väliä, millä voimalla neste vaikuttaa pintaan, me tarjoamme sille tiivistetyn ratkaisun. Ei ole väliä, haluatko mitata puhtaiden kaasujen, höyryjen tai syövyttävien nesteiden painetta tai onko kyse suurista tai pienistä määristä, me mittaamme ja säätelemme aineesi paineen tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fyysisiä perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Nestetekniikka osaamisellamme tarjoamme asiakkaillemme aina parhaimman ratkaisun – alojen rajat ylittäen. 

 

Huomioi! Magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi tarjoamme paineenmittaukseen ja paineensäätöön parhaan ratkaisun?

Ei ole väliä, onko kyse höyryn, kaasun, veden tai muun nesteen paineenmittaus - tunnistamme haasteesi ja täytämme vaatimuksesi asiantuntemuksella ja laajalla kokemuksella

Tätä varten hyödynnämme kokemustamme mittaus-, säätö- ja säätöteknologiasta eri sovelluksissa ja sektoreilla. Ratkaistaksemme samantyyppisiä ​​haasteita paineenmittauksen ja -hallinnan alalla, jolloin hyödyt monipuolisesta kokemuksestamme. Se tarkoittaa sitä, että tiedämme tarkalleen, mitkä palvelumme yhdessä minkäkin kanssa tarjoaa parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Arvoa tuottavat ratkaisumme tukevat toimintatavoitteitteesi toteuttamisessa

Työstämme yhdessä ratkaisun, joka on räätälöity tarkasti paineen mittaukseen tai säätelyyn liittyvään ongelmaasi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme tarpeitasi luodaksemme näin rakentavia ja luovia ratkaisuja kaasun, höyryn, veden tai muiden nesteiden paineenmittaukseen ja paineensäätöön käyttökohteessasi. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavan suhteen ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi ratkaisujemme avulla.

Tuotteittemme erinomaisen laadun ja luotettavuuden avulla voimme antaa käyttöösi laadukkaan, varman ja moitteettoman ratkaisun paineenmittaukseen ja paineensäätöön

Olemme yksi harvoista - ellemme jopa ainoa - yrityksistä, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Näin kykenemme ajattelemaan ja toimimaan laaja-alaisemmin. Teknisesti johtavat tuotteet poikkeuksellisella laadulla ja ainutlaatuisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Asiantuntijoiden tiedealojen välinen yhteistyö auttaa välttämään tietohukkaa ja säästää aikaa

Asiakkaille, joiden kanssa kehitämme täydellisiä ratkaisuja paineiden mittauksen tai säätelyn alalla, emme ole pelkkä fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, kelanvalmistuksen, pumpputeknologian, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnöistä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää useita alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Alakohtaiset teknologia-alustat paineenmittauksen ja paineensäädön alalla säätäsvät aikaa- ja kustannuksia

Usein asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esimerkiksi silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fyysisten perusperiaatteen avulla. Haluttiinpa syöttää CO2:ta vatsaonteloon mahdollisimman vähän kirurgista toimenpidettä varten tai annostella kaasupainetta erittäin tarkasti hengityslaitteen sisällä – teknologinen periaate on sama. Aineen paine on pidettävä jatkuvasti tietyllä tasolla.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi opeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa, että tuotteet voidaan saadaan markkinoilla nopeammin ja säästetään kustannuksia.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani