Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Paineenmittaus ja paineensäätö

Ei ole väliä, millä voimalla neste vaikuttaa pintaan, me tarjoamme sille tiivistetyn ratkaisun. Tällöin on sama, haluatko mitata puhtaiden kaasujen, höyryjen tai syövyttävien nesteiden painetta tai onko kyse suurista tai pienistä määristä, me mittaamme ja säätelemme aineesi paineen tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

 

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme paineenmittaukseen ja paineensäätöön parhaan ratkaisun

On sama, onko kyse höyryn, kaasun, veden tai muun nesteen paineenmittauksesta - me tunnistamme haasteesi ja täytämme tarpeesi perustavan taitotiedon ja perusteellisen kokemuksen avulla

Tähän käytämme mittaus-, ohjaus- ja säätötekniikasta keräämäämme kokemusta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri aloille paineenmittauksen ja paineensäädön alalla ratkaistaksemme samankaltaisia tai samoja haasteita tällä alueella. Näin hyödyt maksimaalisen suuresta kokemusaarteesta, jota keräämme monilta aloilta ja sovellamme yksilöllisesti erityiseen haasteeseesi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mikä fysikaalinen periaate ovat paras ratkaisu juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Meidän arvoa tuottavat ratkaisumme tukevat sinua toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

Tiiviissä yhteistyössä työstämme yhdessä kanssasi ratkaisun, joka on räätälöity tarkasti paineen mittaukseen/säätelyyn liittyvään ongelmaasi. Me neuvomme sinua, kuuntelemme ja ymmärrämme tarpeitasi luodaksemme näin rakentavia ideoita ja luovia ratkaisuja kaasun, höyryn, veden tai muiden nesteiden paineenmittaukseen ja paineensäätöön sinun käyttökohteessasi. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavan suhteen kanssasi ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Tuotteittemme erinomaisen laadun ja luotettavuuden avulla voimme antaa käyttöösi laadukkaan, varman ja moitteettoman ratkaisun paineenmittaukseen ja paineensäätöön.

Olemme yksi harvoista - ellemme jopa ainoa - yrityksistä, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Näin kykenemme ajattelemaan ja toimimaan laaja-alaisemmin. Teknisesti johtavat tuotteet poikkeuksellisella laadulla ja ainutlaatuisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Bürkert-asiantuntijoiden monitieteellinen yhteistyö auttaa välttämään tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

Asiakkaille, joiden kanssa kehitämme täydellisiä ratkaisuja paineiden mittauksen/säätelyn alalla, emme ole pelkkä fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, kelanvalmistuksen, pumpputeknologian, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää useita alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Saat todellista omaperäisyyttä, mikä takaa täydellisen teknisen ratkaisun paineenmittauksen ja paineensäädön alalla laajan käyttökohteista ja teollisuudesta keräämämme taitotiedon avulla

Ajattelu ja toiminta käyttötarkoituskohtaisilla Water-, Gas-, Hygienic- ja Micro-segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit. Tällöin on sama, onko kyse vesiautomaateista, mahdollisimman vähäinvasiivisesta kirurgiasta, vuodontunnistusjärjestelmistä tai ratkaisuista endoskooppisia toimenpiteitä varten. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujemme omaperäisyyttä.

Alakohtaiset teknologia-alustat paineenmittauksen ja paineensäädön alalla saavat aikaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Usein asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esim. silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Haluttiinpa syöttää CO2:ta vatsaonteloon mahdollisimman vähäinvasiivista kirurgista toimenpidettä varten tai annostella kaasupainetta erittäin tarkasti hengityslaitteen sisällä – teknologinen periaate on sama. Aineen paine on pidettävä jatkuvasti tietyllä tasolla.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja vastaavat kustannussäästöt.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani