Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Täyttöasteen mittaus ja pintasäätö

On sama, millä tasolla nesteen tulisi säiliössäsi olla, Bürkert kumppanina pitää jatkuvat pintasäädöt ajan tasalla. Ei ole mitään väliä, käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, säätelemme täyttöasteesi aina tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme täyttöasteen mittaukseen ja pintasäätöön parhaan ratkaisun

Tunnemme haasteesi täyttöasteen mittauksen /pintasäädön alalla ja vastaamme tarpeisiisi perustavalla taitotiedolla ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme tällöin kokemusta pintasäädön fysiikasta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt maksimaalisen suuresta kokemusaarteesta, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme kohdistetusti ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mikä fysikaalinen periaate ovat paras ratkaisu juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Meidän arvoa tuottavat ratkaisumme tukevat sinua toimintatavoitteidesi toteuttamisessa

Työstämme yhdessä kanssasi tiiviissä yhteistyössä yksilölliset täyttöasteratkaisut, jotka vastaavat tarkkaan vaatimuksiisi. Tällöin neuvomme sinua, kuuntelemme ja ymmärrämme sinun tarpeitasi ja luomme näin rakentavia ideoita ja luovia vastauksia lähes kaikkiin fluiditekniikan kysymyksiin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luottamuksellisia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Täyttöastetuotteittemme erinomainen laatu ja luotettavuus takaavat laadukkaat, varmat ja moitteettomat suoritteet

Bürkert on yksi harvoista yrityksistä, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja erittäin hyvällä luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Bürkert-asiantuntijoiden monitieteellinen yhteistyö auttaa välttämään tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää eri alihankkijoita, säästää valtavasti aikaa ja pienentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Tarjoamme todellista omaperäisyyttä, mikä takaa täydellisen teknisen ratkaisun laajan teollisuus- ja sovellustaitotiedon avulla

Ajattelu ja työskentely käyttötarkoituskohtaisilla Water-, Gas-, Hygienic- ja Micro-segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit.
Tällöin on sama, onko kyse vesiautomaateista, öljysäiliöistä, virvoitusjuomien täyttöprosessista tai lääkintätekniikan ratkaisuista. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Alakohtaiset teknologia-alustat täyttöasteen mittauksen ja pintasäädön alalla saavat aikaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esim. silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Täytinpä virvoitusjuomia pulloihin tai vesiautomaatista vettä lasiin – teknologian kannalta maksimaalisen täyttöasteen. Nesteen täyttöaste mitataan.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja vastaavat kustannussäästöt.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani