Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Täyttöasteen mittaus ja pintasäätö

Riippumatta siitä, millä tasolla nesteen tulisi säiliössäsi olla, Bürkert kumppanina pitää jatkuvat pintasäädöt ajan tasalla. Ei ole väliä, käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, säätelemme täyttöasteesi aina tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä otamme vastaan nestemäisen haasteesi ja käytämme fyysisiä perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja laajalla asiantuntemuksella tarjoamme asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Huomioi! Magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi tarjoamme täyttöasteen mittaukseen ja pintasäätöön parhaimman ratkaisun

Tunnemme haasteet, joita kohtaat täyttöasteen mittauksen ja pinnan säädön alalla sekä vastaamme tarpeisiisi asiantuntemuksella ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme kokemusta pintasäädön fysiikasta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Nestetekniikan asiantuntemuksemme ja siihen liittyvän palveluvalikoiman ansiosta tarjoamme asiakkaillemme aina optimaalisen ratkaisun - kaikilla toimialan rajoilla.

Lisäarvoa tuottavat ratkaisumme auttavat tavoitteidesi saavuttamisessa

Yhteistyössä kanssamme kehitämme yksilöllisä ratkaisuja, jotka vastaavat odotuksiasi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme tarpeitasi, joten pystymme keksimään luovia ideoita ja vastauksia kaikkiin nesteteknologiaan liittyviin kysymyksiin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaidemme kanssa. Ratkaisumme auttavat saavuttamaan tavoitteesi.

Täyttöaste tuotteitteidemme erinomainen laatu ja luotettavuus takaavat laadukkaat, varmat ja moitteettomat suoritteet

Bürkert on yksi harvoista yrityksistä, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja erittäin hyvällä luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Asiantuntijoiden yhteistyö eri tieteenalojen kanssa auttaa vähentämään tioetohukka ja säästää aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää eri alihankkijoita, säästää valtavasti aikaa ja pienentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Alakohtaiset teknologia-alustat täyttöasteen mittauksen ja pintasäädön alalla saavat aikaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Monesti asiakaskysely on lähtökohta järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esimerkiksi silloin, kun se pystyy ratkaisemaan  asiakasongelmat monilla aloilla ja soveluksissa samalla periaatteella.  Täytitpä virvoitusjuomia pulloon tai vesiautomaatti täyttää vesilasin –  Nesteen täyttöaste mitataan ja tekniikka on sama.
Tällä tavoin olemassa oleva alusta voi toimia perustana räätälöityjen ratkaisujen luomiseen nopeasti ja taloudellisesti, ja näin myös voidaan vähentää merkittävästi markkinoille saattamisen aikaa ja kustannuksia.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani