Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Prosessien automatisointi

On sama, mitä tuotantoprosessin toimintoja halutaan suorittaa automaattisesti ja mikä automaatiojärjestelmä sinulle sopii, Bürkert tarjoaa sinulle sopivan älykkään konseptin.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme prosessin automatisointiin parhaan ratkaisun

Tunnemme kohtaamasi haasteet ja vastaamme tarpeisiisi perustavalla taitotiedolla ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme tällöin jo keräämäämme kokemusta mittaus-, ohjaus- ja säätötekniikan fysiikasta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseksi. Näin hyödyt maksimaalisen suuresta kokemusaarteesta, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme yksilöllisesti ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mikä fysikaalinen periaate ovat paras ratkaisu juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Meidän arvoa tuottavat ratkaisumme tukevat sinua toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

Työstämme yhdessä kanssasi tiiviissä yhteistyössä yksilölliset ratkaisut, jotka vastaavat tarkasti vaatimuksiisi. Tällöin neuvomme asiakkaitamme, kuuntelemme ja ymmärrämme heidän tarpeitaan ja luomme näin rakentavia ideoita ja luovia vastauksia lähes kaikkiin fluiditekniikan kysymyksiin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luottamuksellisia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Automaatiotuotteittemme erinomainen laatu ja luotettavuus takaavat laadukkaat, varmat ja moitteettomat suoritteet

Bürkert on yksi harvoista tarjoajista, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Asiantuntijoittemme monitieteellisen yhteistyön ansiosta voit välttää tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Käyttökohteiden ja teollisuuden laajan taitotiedon ansiosta todellinen omaperäisyys huolehtii täydellisestä teknisestä ratkaisusta

Ajattelu ja työskentely käyttötarkoituskohtaisilla Water-, Gas-, Hygienic-  ja Micro-segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit.
Tällöin on sama, onko kyse kemianteollisuuden tuotantoprosesseista, oluen panoprosessin automatisoinnista tai kokonaisten valmistuslinjojen automatisoinnista. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Meidän kanssamme voit saavuttaa merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä alakohtaisten teknologia-alustojen avulla

Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esim. silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. On sama, automatisoinko kemianteollisuuden laitteiston tuotantoprosessin tai oluen panoprosessin – teknologisesti kyse on periaatteessa yhdestä ja samasta.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja vastaavat kustannussäästöt.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani