Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Prosessien automatisointi

Riippumatta siitä, mitkä tuotantoprosessin toiminnot automatisoidaan, ja riippumatta siitä, mikä automaatiojärjestelmä sopii sinulle, Bürkert tarjoaa sinulle älykkään järjestelmän, joka vastaa tarpeitasi.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä otamme vastaan nestemäisen haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä ammattitaidolla tarjoamme aina parhaan ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Huomioi! Magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi tarjoamme prosessin automatisointiin parhaan ratkaisun?

Tunnemme haasteesi ja vastaamme tarpeisiisi tietotaidolla ja laajalla kokemuksellamme

Hyödynnämme keräämäämme kokemusta mittaus-, ohjaus- ja säätötekniikan fysiikasta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseksi. Näin hyödyt laajasta kokemuksestamme, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme yksilöllisesti ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mikä fysikaalinen periaate ovat paras ratkaisu juuri käyttötarkoitukseesi.

Ratkaisumme tukevat toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

Työstämme  kanssasi yksilöllisen ratkaisun, jota vastaa tarkasti vaatimuksiasi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja luomme näin rakentavia ja luovia ideoita lähes kaikkiin fluiditekniikan kysymyksiin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luottamuksellisia suhteita asiakkaisiimme ja autamme tavoitteesi toteuttamisessa  ratkaisujemme avulla.

Automaatiotuotteidemme erinomainen laatu ja luotettavuus takaavat virheetöntä palvelua

Bürkert on yksi harvoista tarjoajista, ellei jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet erinomaisella laadulla ja luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Asiantuntijoidemme laaja yhteistyö auttaa välttämään tietohukkaa ja säästää aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Saavutat aika- ja kustannussäästöjä alakohtaisten teknologia-alustojen avulla

Monesti asiakaskysely on lähtökohta järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esimerkiksi silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. On sama, automatisoidaanko kemianteollisuuden laitteiston tuotantoprosessi tai oluen panoprosessin – teknologisesti kyse on samasta periaatteesta.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmän markkinoille meno ajan sekä tuo kustannussäästöjä.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani