Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Nesteiden ja kaasujen sekoittaminen

On sama, mitä nestemäisiä aineita haluat sekoittaa, kun Bürkert on kumppanina, ei sekoittaminen ole enää mahdotonta. Ei ole mitään väliä, käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, sekoitamme aineesi aina tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme sekoittamiseen parhaan ratkaisun

Tunnistamme haasteesi ja täytämme nesteiden ja kaasujen sekoittamisen tarpeesi laajan kokemuksen ja perustavan taitotiedon avulla

Hyödynnämme siihen kokemusta nesteiden ja kaasujen sekoittamisen fysiikasta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt maksimaalisen suuresta kokemusaarteesta, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme erityisesti ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mitkä fysikaaliset perusperiaatteet ovat paras mahdollinen ratkaisu juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla tuemme sinua toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

Työstämme yhdessä kanssasi tiiviissä yhteistyössä yksilölliset ratkaisut, jotka vastaavat tarkkaan tarpeisiisi. Tällöin neuvomme asiakkaitamme, kuuntelemme ja ymmärrämme heidän tarpeitaan ja luomme näin rakentavia ideoita ja luovia ratkaisuja lähes kaikkiin fluiditekniikan ongelmiin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luottamuksellisia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla.

Nesteiden ja kaasujen sekoittamiseen tarkoitettujen tuotteittemme erinomainen laatu ja luotettavuus varmistavat, että saat laadukkaita, varmoja ja moitteettomia suoritteita

Olemme yksi harvoista tarjoajista, ellemme jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet parhaalla laadulla ja erinomaisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Bürkert-asiantuntijoiden monitieteellinen yhteistyö auttaa välttämään tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Saat todella omaperäisiä ideoita täydellistä teknistä ratkaisua varten nesteiden ja kaasujen sekoittamiseen laajan teollisuuden ja käyttökohteiden taitotiedon ansiosta

Ajattelu ja työskentely käyttötarkoituskohtaisilla Water, Gas, Hygienic ja Micro segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit.
Tällöin on sama, onko kyse prosessiveden sekoittamisesta, kaasukoostumuksesta hengityslaitteissa, elintarviketeollisuuden tapahtumista tai liuoksista reagenssien sekoittamiseen laboratoriossa. Juuri toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Alakohtaiset teknologia-alustamme saavuttavat merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esim. silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Sekoitanpa limua ja kolaa tai erilaatuisia vesiä – teknologisesti niiden periaate on sama. Kaksi nestettä sekoitetaan keskenään.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja vastaavat kustannussäästöt.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani