Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Nesteiden ja kaasujen sekoittaminen

Ei ole väliä, mitä nestemäisiä aineita haluat sekoittaa, kun Bürkert on kumppanisi. Ei ole väliä, käytetäänkö puhtaita kaasuja vai syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, sekoitamme aineesi aina tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fyysisiä perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Nestetekniikka osaamisellamme tarjoamme asiakkaillemme aina parhaimman ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Huomioi! Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi tarjoamme sekoittamiseen parhaan ratkaisun?

Tunnemme nesteiden ja kaasujen sekoittamisen asettamat haasteet ja täytämme vaatimuksesi asiantuntemuksella ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme kokemusta nesteiden ja kaasujen sekoittamisen fysiikasta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille aloille samanlaisten tai samankaltaisten haasteiden ratkaisemiseen. Näin hyödyt  laajasta kokemuksestamme, jota keräämme monilta aloilta ja sovellamme ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä palveluistamme ja mika on paras mahdollinen ratkaisu juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Arvoa tuottavien ratkaisujemme avulla tuemme toimintatavoitteittesi toteuttamisessa

Työstämme kanssasi yksilölliset ratkaisut, jotka vastaavat tarkkaan tarpeisiisi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja luomme näin rakentavia ja luovia ratkaisuja lähes kaikkiin fluiditekniikan ongelmiin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luottamuksellisia suhteita asiakkaisiimme ja autamme saavuttamaan toimintatavoitteesi ratkaisujemme avulla.

Tuotteidemme laadun ja luotettavuuden ansiosta tarjoamme käyttöösi laadukkaita ja turvallisia tuotteita

Olemme yksi harvoista tarjoajista, ellemme jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet parhaalla laadulla ja erinomaisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä asiakkaamme voivat meiltä odottaa.

Asiantuntijoidemme laaja-alainen yhteistyö auttaa välttämään tietohukkaa ja säästää aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monipuolisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Alakohtaiset teknologia-alustamme säästävät aikaa ja kustannuksia

Monesti asiakaskysely on lähtökohta järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esimerkiksi silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Sekoitanpa limua ja kolaa tai erilaatuisia vesiä – teknologisesti niiden periaate on sama. Kaksi nestettä sekoitetaan keskenään.
Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmän markkinoille meno aikaa ja säästää kustannuksia.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani