Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Suodatus

Haluttiinpa nesteen erotteluun tai puhdistamiseen käyttää mitä toimenpidettä tahansa, Bürkert takaa puhtaimmat tulokset. Tällöin ei ole väliä, käytetäänkö syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, suodatamme aineesi aina tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä otamme nestemäisen haasteesi vastaan käytämällä fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme tarjoamme asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Huomio! Magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi tarjoamme suodatukseen parhaan ratkaisun?

Alhaiset investointikustannukset ja vähäinen tilantarve optimoidun pakkaustiheyden ansiosta

Erilaisten kalvoläpimittojen avulla voidaan suodatusmoduuliemme aktiivista kalvopintaa optimoida. Mitä enemmän kalvopintaa moduulia kohti on käytettävissä, sitä vähemmän moduuleja on yhteensä hankittava. Tämä taas merkitsee vähäisempää tilantarvetta koko suodatuslaitteiston suhteen.

Prosessi varmuutta samana pysyvän korkean permeaattivirran ansiosta

Tasaisen korkea permeaattivirta huolehtii siitä, että prosessi kulkee luotettavasti ja vakaasti. Suodatinmoduulimme on suunniteltu siten, että permeaattivirrat vaihtelevat minimaalisesti ja näin suunniteltujen puhdistusjaksojen välistä etäisyyttä voidaan pidentää huomattavasti.

Paikallisen tekninen tuki ja huolto lisäävät laitteen käytettävyyttä 

Neuvomme suodatinmoduuliemme käytön perusteellisesti. Erityisen tärkeää on ymmärtää kokonaisprosessin kulku. Tavoitteemme on valita moduulit niin, että laitteistosi käytettävyys lisääntyy ja prosessisi toimii turvallisesti. Tuemme sinua myös esimerkiksi paikan päällä tapahtuvassa käyttöönotossa tai etukäteen auttamalla teknisten laskelmien kanssa esimerkiksi hydrauliikka-, putkisto-, pumppulaskelmat.

Lyhyet reaktioajat monien suodatusmoduulien välittömän käytettävyyden ansiosta

Usein suodatusmoduuli on hankittava nopeasti erityisesti silloin, jos on kyse laitteiston seisokeista. Varastoidut vakio-MBR-tuotteemme ovat saatavilla välittömästi ja siksi voimme reagoida tarpeisiisi joustavasti ja nopeasti.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani