Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Suodatus

Haluttiinpa nesteen erotteluun tai puhdistamiseen käyttää mitä toimenpidettä tahansa, Bürkert takaa puhtaimmat tulokset. Tällöin ei ole mitään väliä, käytetäänkö syövyttäviä nesteitä, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, suodatamme aineesi aina tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

Muuten: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme suodatukseen parhaan ratkaisun

Alhaiset sijoituskustannukset ja vähäinen tilantarve optimoitujen pakkaustiheyksien ansiosta

Erilaisten kalvoläpimittojen avulla voidaan suodatusmoduuliemme aktiivista kalvopintaa optimoida. Mitä enemmän kalvopintaa moduulia kohti on käytettävissä, sitä vähemmän moduuleja on yhteensä hankittava. Tämä taas merkitsee vähäisempää tilantarvetta koko suodatuslaitteiston suhteen.

Prosessivarmuutta samana pysyvän korkean permeaattivirran ansiosta

Tasaisen korkea permeaattivirta huolehtii siitä, että prosessi kulkee luotettavasti ja vakaasti. Suodatinmoduulimme on suunniteltu siten, että permeaattivirrat vaihtelevat minimaalisesti ja näin suunniteltujen puhdistusjaksojen välistä etäisyyttä voidaan pidentää huomattavasti.

Lisääntynyt laitteiston käytettävyys ja nopea käyttöönotto paikan päällä tapahtuvan huollon ja teknisen tuen ansiosta

Neuvomme asiakkaitamme kattavasti suodatinmoduuliemme käytön suhteen. Erityisen tärkeää on ymmärtää kokonaisprosessin kulku luonasi kattavasti. Tavoitteemme on valita moduulit niin, että laitteistosi käytettävyys lisääntyy ja prosessisi sujuvat varmasti. Tuemme sinua myös mielellämme laajasti myös moduulin ulkopuolella, esimerkiksi paikan päällä tapahtuvassa käyttöönotossa tai etukäteen neuvomalla ammattimaisesti oikeiden teknisten laskelmien kanssa (esim. hydrauliikka-, putkisto-, pumppulaskelmat).

Lyhyet reaktioajat monien suodatusmoduulien välittömän käytettävyyden ansiosta

Usein suodatusmoduuli on hankittava nopeasti, erityisesti, jos on kyse kokonaisen laitteiston seisokeista. Varastoidut vakio-MBR-tuotteemme ovat välittömästi saatavilla ja siksi voimme reagoida tarpeisiisi joustavasti ja nopeasti

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani