Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Vedessä olemme elementissämme

Vesi on tulevaisuuden kulta. Mikään muu raaka-aine ei ole niin suuresta merkityksestä elämälle. Kokemus ja tehokkuus ovat ratkaisevissa rooleissa tällä alueella. Bürkert-yhtiöön on vuosikymmenien kuluessa kertynyt tietotaitoa vesikemiasta ja vedenkäsittelystä, jossa yhdessä toimien saavutetaan turvallisia, tehokkaita ja aitoja ratkaisuja.

Tulosta

Ratkaisumme vesisegmentissä.

Olipa kyse käänteisosmoosista tai ioninvaihdosta tai kattilanvedenkäsittelystä tai resursseja säästävästä ultrapuhtaan veden kierrättämisestä – Bürkert-yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen työn laadun. Modulaarisen arkkitehtuurijärjestelmien kehittäminen vedenpuhdistuslaitoksille on myös osa palveluvalikoimaamme, samoin kuin yksittäisratkaisujen kehittäminen.  Älykkäiden prosessinohjauselementtiemme, tehokkaiden venttiiliemme ja laadukkaiden anturiemme tukemana, me selvitämme kaikki prosesseista poistuvat virtaukset ja teemme niistä vakaita ja käyttäjäystävällisiä.

Miksi me organisoimme yrityksemme segmenteiksi.

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Water, Gas, Hygienic ja Micro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Tälle organisaatiolle on kaksi yksinkertaista perustaa meidän näkökulmastamme katsottuna:

Ensimmäisenä ovat asiakkaamme. Koska kukin segmentti muodostaa mahdollisen yksinkertaisen ja loogisen yhteyden kunkin asiakkaan käytännön maailmaan.  Tämä läheisyys on puolestaan edellytys ymmärtämiselle. Eikä vain "Mitä teette", vaan mikä on vielä tärkeämpää, "Miksi teette, mitä teette".  Vain näiden vastausten pohjalta voidaan kehittää todella räätälöityjä ideoita.

Toisena on vastuunalainen Bürkertin asiakastiimi.  Koska ajattelu ja toimiminen segmenteissä takaa eri alojen teknologian ja tiedon siirtymisen asiakkaallemme. Tämä erilaisten kokemusten ja asiantuntemuksen yhdistyminen tiimissä on puolestaan kehityksen edellytys, ei pelkästään toimialakohtaisesti, vaan myös yllättävien uusien ideoiden kannalta. Ja nopeammin ja aidommin.

Vesisegmentin referenssejä:

Compact Online Analysis System for reliable drinking water analysis

Compact and maintainancefree analysis systems in cooperation with Öhringen Waterworks

Asiakkaiden suosituksia

Reliable process technology for intelligent evaporators

Reduction of waste volume and costs of disposal by recycling of process media in cooperation with MKR Metzger GmbH

Asiakkaiden suosituksia

Success Story Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG

Laadukkaat venttiilit Iserlohnista. Dornbrachtin perheyritys toimii maailmanlaajuisena suunnannäyttäjänä innovatiivisilla keittiön ja kylpyhuoneen tuotteillaan.

Asiakkaiden suosituksia

Oma vertailulistani