Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Vedessä olemme elementissämme

Vesi on tulevaisuuden kulta. Mikään muu raaka-aine ei ole niin suuresta merkityksestä elämälle. Kokemus ja tehokkuus ovat ratkaisevissa rooleissa tällä alueella. Bürkert-yhtiöön on vuosikymmenien kuluessa kertynyt tietotaitoa vesikemiasta ja vedenkäsittelystä, jossa yhteityössä saavutetaan turvallisia, tehokkaita ja aitoja ratkaisuja.

Ratkaisumme vesisegmentissä.

Olipa kyse käänteisosmoosista tai ioninvaihdosta tai kattilanvedenkäsittelystä tai resursseja säästävästä ultrapuhtaan veden kierrättämisestä – Bürkert varmistaa korkeimman mahdollisen laadun. Modulaarisen arkkitehtuurijärjestelmien kehittäminen vedenpuhdistuslaitoksille on myös osa palveluvalikoimaamme, samoin kuin yksittäisten ratkaisujen kehittäminen.  Älykkäiden prosessinohjauselementtiemme, tehokkaiden venttiiliemme ja laadukkaiden anturiemme tukemana, me selvitämme kaikki prosesseista poistuvat virtaukset ja teemme niistä vakaita ja käyttäjäystävällisiä.

Miksi olemme jakautuneen segmenteiksi?

Ajattelu ja toimiminen käyttöpohjaisiin segmentteihin Water, Gas, Hygienic ja Micro perustuen näyttää alallamme ensi silmäykseltä epätavalliselta. Mutta se mahdollistaa meille sen, että voimme uppoutua täydellisesti asiakkaidemme maailmaan ja asiakkaillemme se mahdollistaa yllättäviä, uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ylittävät alan standardit.

Meillä on kaksi selkeätä syytä

Ensimmäinen syy olet sinä. Miksi? Nämä segmentit luovat mahdollisimman yksinkertaisen ja loogisen yhteyden jokaisen asiakkaan sovellusmaailmaan. Läheinen suhde on ​​tärkeää, jotta ymmärrämme paremmin vaatimuksiasi - ei pelkästään "Mitä teet", vaan mikä tärkeintä "Miksi teet". Vastaukset näihin kysymyksiin ovat ainoa perusta, jolla räätälöityjä ideoita voidaan kehittää.

Toinen syy on Bürkert tiimimme, joka on vastuussa sinusta ja projektistasi.  Segmenttiajattelu ja työskentely takaavat eri alojen teknologian ja tiedonvaihdon asiakkaan kanssa. Tiimimme erilaiset asiantuntijuudet ja toimialakokemukset ovat edellytys yllättävien ideoiden kehittymiselle - olemme nopeampia ja omaperäisempiä kuin muut.

Vesisegmentti referenssejä:

Oma vertailulistani