Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Virtausmittaus ja virtauksensäätö

Ei ole väliä, mitä nestemääriä kuljetetaan ja missä ajassa sen tulee tapahtua, me säätelemme aineesi virtausta. Tällöin ei ole mitään väliä, halutaanko mitata puhtaiden kaasujen tai syövyttävien nesteiden virtausta, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, säätelemme massavirtauksesi tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fysikaalisia perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

 

Tiedoksi: Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme virtausmittaukseen ja virtauksensäätöön parhaan ratkaisun

Tunnemme haasteesi virtausmittauksen ja virtauksensäädön alalla ja vastaamme tarpeisiisi perustavalla taitotiedolla ja laajalla kokemuksella

 

Hyödynnämme kaasujen ja nesteiden virtausmittauksen parissa jo keräämäämme kokemusta ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri aloille ratkaistaksemme samanlaisia tai samankaltaisia haasteita. Näin myös sinä hyödyt kokemuksistamme, jota keräämme monialaisesti ja sovellamme yksilöllisesti konkreettiseen ongelmaasi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä ratkaisumme ja mikä fysikaalinen perusperiaate sopivat ratkaisuksi erityiseen käyttötarkoitukseesi.

Meidän lisäarvoa tuottavat ratkaisumme tukevat sinua ja toimintatavoitteitasi

 

Työstämme sinulle yhteistyössä yksilölliset virtausratkaisut, jotka vastaavat tarkasti vaatimuksiasi. Tällöin neuvomme sinua, kuuntelemme ja ymmärrämme sinun tarpeitasi ja luomme näin rakentavia ideoita ja luovia ratkaisupohjia lähes kaikkiin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan toimintatavoitteesi palvelujemme avulla.

Tuotteittemme erinomainen laatu ja luotettavuus takaavat laadukkaat, varmat ja moitteettomat suoritteet virtausmittaukseen ja virtauksensäätöön

 

Olemme yksi harvoista tarjoajista, ellemme jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet parhaalla laadulla ja erinomaisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Bürkert-asiantuntijoiden monitieteellinen yhteistyö auttaa välttämään tarpeetonta tietohukkaa ja säästää arvokasta aikaa

 

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Sekä työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Tarjoamme todellista omaperäisyyttä, mikä takaa täydellisen teknisen ratkaisun laajan teollisuus- ja sovellustietotaidon avulla

 

Ajattelu ja työskentely käyttötarkoituskohtaisilla Water-, Gas-, Hygienic- ja Micro-segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa ensisilmäyksellä epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin sinun maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit. Tällöin on sama, onko kyse vedenkäsittelystä, irtotavaran pneumaattisesta kuljetuksesta, lääkintäteollisten tuotteiden pullottamisesta tai ratkaisuista verianalyysiä varten. Toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Alakohtaiset teknologia-alustat virtausmittauksen ja virtauksensäädön alalla saavat aikaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

 

Monesti asiakaskysely on lähtökohta niin kutsutulle järjestelmäalustalle. Alustakehitykset ovat kiinnostavia esim. silloin, kun eri alojen ja eri käyttötarkoitusten asiakasongelmat voidaan ratkaista saman fysikaalisen perusperiaatteen avulla. Kuljetinpa sitten viljaa tai syötinpä paahtoprosessiin kahvinpapuja – teknologisesti pneumaattinen kuljetus on samaa. Irtotavaraa kuljettavaa ilmavirtausta säädellään. Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja vastaavat kustannussäästöt.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

 

Oma vertailulistani