Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Virtausmittaus ja virtauksensäätö

Ei ole väliä, mitä nestemääriä kuljetetaan ja missä ajassa se tapahtuu, me säätelemme aineesi virtausta. Ei ole mitään väliä, halutaanko mitata puhtaiden kaasujen vai syövyttävien nesteiden virtausta, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, säätelemme massavirtauksesi tarkasti.

Tulosta

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nimittäin nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä aloitamme nestemäisestä haasteestasi ja käytämme fyysisiä perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme ja siihen kohdistetulla suorituskirjollamme tarjoamme näin asiakkaillemme aina ihanteellisen ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

 

Meidän magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme virtausmittaukseen ja virtauksensäätöön parhaimmat ratkaisut

Tunnemme haasteet, joita kohtaat virtausmittauksen ja virtauksensäädön alalla sekä vastaamme tarpeisiisi asiantuntemuksella ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme jo keräämämme kokemuksen kaasujen ja nesteiden virtausmittauksen parissa ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin eri aloilla ratkaistaksemme samanlaisia tai samankaltaisia haasteita. Näin myös sinä hyödyt kokemuksistamme, jota keräämme eri aloilta ja sovellamme yksilöllisesti haasteisiisi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä ratkaisumme ja mikä fyysinen perusperiaate sopivat ratkaisuksi.

Meidän ratkaisumme tukevat sinua ja tavoitteitasi

Yhteistyössä kanssasi rakennamme yksilölliset virtausratkaisut, jotka vastaavat tarkasti vaatimuksiasi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme sinun tarpeitasi ja luomme näin rakentavia ideoita ja luovia ratkaisuja lähes kaikkiin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi palvelujemme avulla.

Tuotteidemme erinomainen laatu ja luotettavuus takaavat laadukkaita, turvallisia ja virheettömiä palvelita virtauksenmittaukseen ja virtauksen säätöön

Olemme yksi harvoista tarjoajista, ellemme jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet parhaalla laadulla ja erinomaisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Bürkert-asiantuntijoiden yhteistyö eri tieteenalojen kanssa auttaa välttämään tietohukkaa ja säästää aikaa

 Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Olemma myös työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Laaja teollisuus- ja sovellusosaamisemme tarjoaa sinulle omaperäisiä teknisiä ratkaisuja

Ajattelu ja työskentely Water-, Gas-, Hygienic- ja Micro-segmenteillämme eri alojen sijaan vaikuttaa aluksi epätavalliselta. Se mahdollistaa meille kuitenkin sen, että voimme sukeltaa täysin maailmaasi ja avata mahdollisuuden yllättävän uusiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka ylittävät eri alojen standardit. Tällöin on sama, onko kyse vedenkäsittelystä, irtotavaran pneumaattisesta kuljetuksesta, lääkintäteollisten tuotteiden pullottamisesta tai ratkaisuista verianalyysiä varten. Toiminta täysin erilaisilla käyttöaloilla edistää tiedonsiirtoa ja teknisten ratkaisujen omaperäisyyttä.

Teollisuuskohtaiset teknologia-alustat virtausmittauksessa ja virtauksensäädössä tarjoavat merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä

Monissa tapauksissa asiakaskysely on järjestelmäalustan lähtökohta. Alustakehitys on mielenkiintoista esimerkiksi silloin, kun se pystyy ratkaisemaan asiakasongelmat monilla aloilla ja sovelluksissa samalla fyysisellä perusperiaatteella. Kuljetitpa viljaa tai kahvipapuja paahtamista varten - pneumaattisessa kuljetusprosessissa käytetty tekniikka on sama. Irtotavaraa kuljettavaa ilmavirtaa säädellään. Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmät Time-to-Market-ajat ja kustannussäästöjä.

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

 

Oma vertailulistani