Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Virtausmittaus ja virtauksensäätö

Riippumatta, mitä nestemääriä kuljetetaan ja missä ajassa se tapahtuu, me säätelemme aineesi virtausta. Ei ole väliä, halutaanko mitata puhtaiden kaasujen vai syövyttävien nesteiden virtausta, onko kyse suurista määristä tai pienestä annoksesta, säätelemme massavirtauksesi tarkasti.

Kaikki mikä virtaa, kiinnostaa meitä...

Alan pienin yhteinen nimittäjä on nesteiden käsittely - kaikkialla mitataan, annostellaan, sekoitetaan, suodatetaan, ohjataan, asetetaan ja säädetään. Siksi me Bürkertillä otamme vastaan nestemäisen haasteestasi ja käytämme fyysisiä perusperiaatteita niiden voittamiseksi. Fluiditeknisellä osaamisellamme tarjoamme asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun – alojen rajat ylittäen.

 

Huomioi! Magneettiventtiilimme, prosessiventtiilimme, säätöventtiilimme ja sähkömoottorilla toimivat venttiilimme voivat olla tukena kaikissa nestemäisissä haasteissa.

Miksi me tarjoamme virtausmittaukseen ja virtauksensäätöön parhaimmat ratkaisut

Tunnemme haasteet, joita kohtaat virtausmittauksen ja virtauksensäädön alalla sekä vastaamme tarpeisiisi asiantuntemuksella ja laajalla kokemuksella

Hyödynnämme jo keräämämme kokemuksen kaasujen ja nesteiden virtausmittauksen parissa ja monistamme sen erilaisiin käyttötarkoituksiin eri aloilla ratkaistaksemme samanlaisia tai samankaltaisia haasteita. Näin myös sinä hyödyt kokemuksistamme, jota keräämme eri aloilta ja sovellamme haasteisiisi. Näin tiedämme tarkasti, mitkä ratkaisumme ja mikä fyysinen perusperiaate sopivat ratkaisuksi.

Meidän ratkaisumme tukevat sinua ja tavoitteitasi

Yhteistyössä kanssasi rakennamme yksilölliset virtausratkaisut, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Neuvomme, kuuntelemme ja ymmärrämme sinun tarpeitasi ja luomme näin rakentavia ideoita ja luovia ratkaisuja lähes kaikkiin fluiditekniikan tehtäviin. Ratkaisujen tarjoajana rakennamme luotettavia suhteita asiakkaisiimme ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi palvelujemme avulla.

Tuotteidemme erinomainen laatu ja luotettavuus takaavat laadukkaita ja turvallisia tuoteita virtausmittaukseen ja virtauksen säätöön

Olemme yksi harvoista tarjoajista, ellemme jopa ainoa, joka suunnittelee ja valmistaa itse teollisia tuotteita kaikille tärkeille nesteiden säätöjärjestelmien alueille. Teknisesti johtavat tuotteet parhaalla laadulla ja erinomaisella luotettavuudella varustettuna ovat vähintä, mitä voit meiltä odottaa.

Asiantuntijoidemme yhteistyö eri tieteenalojen kanssa auttaa välttämään tietohukkaa ja säästää aikaa

Järjestelmäasiakkaillemme emme ole ainoastaan fluidiikan kehittäjä, vaan samalla myös mekaanisen valmistuksen, pumpputeknologian, kelanvalmistuksen, muovitekniikan ja hitsaustekniikan asiantuntija. Olemma myös työkaluvalmistaja, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelija, kytkentä- ja laitteistovalmistaja, projektipäällikkö ja paljon muuta. Lisäksi huolehdimme maailmanlaajuisesta hyväksynnästä. Asiakaskohtaisesti toimiminen ei tarkoita ainoastaan tuotteiden kehittämistä yksilöllisesti, vaan myös siihen kuuluvien tuotanto- ja logistiikkaprosessien kattamista. Jo pelkästään se, ettei projektiin tarvitse käyttää erilaisia alihankkijoita, säästää merkittävästi aikaa ja vähentää rajapintoja huomattavasti. Tällöin on ihan sama, tarvitsetko vakiojärjestelmän vai monitahoisen ohjaus- ja säätöjärjestelmän.

Teollisuuskohtaiset teknologia-alustat virtausmittauksessa ja virtauksensäädössä tarjoavat aika- ja kustannussäästöjä

Monissa tapauksissa asiakaskysely on järjestelmäalustan lähtökohta. Alustakehitys on mielenkiintoista esimerkiksi silloin, kun se pystyy ratkaisemaan asiakasongelmat monilla aloilla ja sovelluksissa samalla fyysisellä perusperiaatteella. Kuljetitpa viljaa tai kahvipapuja paahtamista varten - pneumaattisessa kuljetusprosessissa käytetty tekniikka on sama. Irtotavaraa kuljettavaa ilmavirtaa säädellään. Olemassa olevan alustan pohjalta voi näin nopeasti ja edullisesti syntyä yksilöllinen ratkaisu, mikä mahdollistaa huomattavasti lyhyemmän markkinoille meno ajan ja säästää kusatnnuksia

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

Oma vertailulistani