Etikan suodatus
Korkea laatu mikrosuodatuksella

Etikkaa on jo monen vuosisadan ajan käytetty elintarvikkeena erilaisissa tarkoituksissa, maun antajasta desinfiointiin. Etikalla on säilötty vihanneksia jo 500 vuoden ajan, ja nykyisin se kuuluu olennaisena osana marinadeihin ja salaattikastikkeisiin. Etikkaa on hyödynnetty rajallisesti myös kosmetiikkateollisuudessa. Etikan valmistuksessa käytetään erilaisia menetelmiä (avosäiliössä suoritetusta fermentoinnista uppofermentaatioon). Prosessissa hyödynnetään nykyisin erikoisvalmisteisten C-CUT-onttokuitumoduulien mikrosuodatusta, joka erottaa etikkahapoista bakteerit ja suodattaa sakan ja mikro-organismit.
C-CUT – Kapillaarimoduulit mikro- ja ultrasuodatukseen
- Kestävä rakenne ja pitkä käyttöikä
- Optimoitu kalvopinta
- Uudelleenkiinnitys mahdollista
- Helppo puhdistaa (kemiallisesti ja mekaanisesti)