Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
 • Päätoimipaikka
 • Pääkonttori
 • Järjestelmätalo
 • Jälleenmyyjä
 • Toimisto
 • Tehdas
 • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Kun hygienia on pääroolissa

Innovatiivinen virtausmittari säiliöiden hygieeniseen puhdistukseen – yhteistyö L.B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH:n kanssa

Tämän Bürkert tarjoaa puhdistusprosessiesi optimointiin:

 • Hygieeninen turvallisuus: Ei mitään lisäasennuksia tai supistuksia ja siten myöskään kuollutta tilavuutta mittausputkessa. Mittauksessa ei tapahdu aineen ja anturielementtien välistä kosketusta.
 • Vähäisempi huollontarve: Huoltotöitä ei tarvita, mikä laskee käyttökustannuksia.
 • Vähäisempi energiankulutus: FLOWave tarvitsee käytössä huomattavasti vähemmän energiaa teholtaan vastaaviin mittauslaitteisiin verrattuna.
 • Pienikokoinen rakenne: Kompakti koko ja vähäinen paino mahdollistavat mutkattoman asennuksen ohjauskaappiin.

Lääkeaineiden valmistamisessa vaaditaan erityistä huolellisuutta. Terveys ja henki riippuvat vaikuttavien aineiden oikeasta yhdistelmästä ja kontaminaatioiden välttämisestä. Tyypin 8098 FLOWave-virtausmittarin avulla voidaan L.B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH:n PUR Pharma Universal -puhdistusjärjestelmässä tähän tiukkaan hygieniavaatimukseen vastata nopeasti ja helposti.

Asiantuntija pitkällä kokemuksella

L.B. Bohle, which is based in the Westphalian town of Enningerloh, is among the leading engineering companies of special-purpose machinery for the pharmaceutical industry. Its product portfolio encompasses machines and plants for the production of pharmaceutical products for processes ranging from weighing, granulating, sieving and mixing to the film coating of tablets and the corresponding cleaning equipment.

Kompakti ohjauskaappiratkaisu

PUR Pharma Universal -puhdistusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti erikokoisten konttien ja säiliöiden puhdistamiseen ja se vakuuttaa erityisesti kompaktilla rakenteellaan.

Kaikki puhdistusveden kuljetukseen ja puhdistukseen tarvittavat komponentit on asennettu kompaktiin jaloteräskaappiin. Pesuprosessit kulkevat reseptiohjatusti ja ne dokumentoidaan automaattisesti. Mukavasta ohjauksesta paikan päällä huolehtii laitteiston kosketuspaneeli.

Eri puhdistusprosessien ja -vaiheiden resepteihin on tallennettu veden ja emäs- tai happopohjaisten puhdistusaineiden määräsuhde. Samanaikaisesti moniin reseptien puhdistusvaiheisiin vaaditaan myös tiettyjä lämpötila-arvoja, jotta prosessi voisi kulkea optimaalisesti. Tämä tarkoittaa, että toisaalta PUR-järjestelmissä on mitattava vesimäärää jatkuvasti. Toisaalta on myös lämpötilaa mitattava ja tarvittaessa säädeltävä uudelleen.

Yksi anturi mittaa virtauksen ja lämpötilan 

Bürkertin tyypin 8098 FLOWave-virtausmittarit voivat suorittaa molemmat tehtävät. Ne mittaavat massavirtauksen ja niihin on integroitu lämpötila-anturi. PUR-järjestelmissä säästetään näin yksi anturi, mikä säästää tilaa ja vähentää osien määrää. Lisäksi hygieniavaatimukset voidaan saavuttaa nopeasti, koska puhdistusjaksoihin on otettava mukaan yksi laite vähemmän.

Täysin jaloteräksestä valmistettu virtausmittari mittaa massavirtauksen mittausarvon ± 0,4 %:n tarkkuudella. Lämpötila mitataan samanaikaisesti ≤ 1 °C:n tarkkuudella. Aina nimellishalkaisijasta riippuen nimellispaine on jopa 40 bar. Lämpötila-alue on suunniteltu niin, että sekä CIP- että myös SIP-puhdistusmenetelmät voidaan suorittaa. Massavirtauksen ja lämpötilan mittauksen lisäksi FLOWave voi mitata muitakin mittausarvoja, kuten tiheyskertoimen (nestetunnistusta varten) ja akustisen siirtokertoimen (kaasukuplien tunnistusta varten). Viimeisin kiinnostaa myös L.B. Bohlea puhdistusprosessin optimoimiseksi tulevaisuudessa entisestään.

Hygieeninen, kompakti ja tehokas

Patentoidun SAW-teknologian ansiosta FLOWave ei tarvitse mittausputkessa lainkaan mittausainetta koskevia anturielementtejä, eli mitattavat nesteet eivät joudu kosketuksiin anturielementtien kanssa eikä kuollutta tilavuutta ole. Näin FLOWave mittaa virtauksen täysin hygieenisissä olosuhteissa. Koska mittausputki ei virtausteknisesti poikkea mistään muusta laitteiston suorasta putkikappaleesta, ei myöskään paineenlaskua esiinny. Mittaus toimii paikoillaan olevilla nesteillä yhtä hyvin kuin nopeassa virtauksessa tai virtauksen vaihdellessa.

Kompakti koko ja vähäinen paino mahdollistavat lisäksi mutkattoman asennuksen ohjauskaappiin. Asennustapa voidaan valita vapaasti niin, että näyttöä voidaan säätää hyvin luettavaksi. Käytössä virtausmittari kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin esimerkiksi Coriolis-virtausmittarit, jotka on lisäksi yleensä rakennettu huomattavasti suuremmiksi ja raskaammiksi. Lisäksi huoltotöitä ei tarvita, mikä laskee PUR-järjestelmien käyttäjien käyttökustannuksia tuntuvasti.

Tyyppi 8098

FLOWave SAW-virtausmittari

Tyyppi 8098
 • Mittaputkessa ei ole mitään osia
 • Täyttää hygieniavaatimukset, CIP-/SIP-yhteensopiva
 • Ihanteellinen nesteille, joiden johtokyky on alhainen tai sitä ei ole lainkaan
 • Digitaalinen viestintä, parametrointi Communicatorin, näytön ja Wi-Fi:n avulla
 • Pienikokoinen ja kevyt, energiankulutukseltaan vähäinen

Mainoslehtiset ja luettelot

L. B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH - When hygiene is paramount

Flyer Best Practice When hygiene is paramount

322.76 KB

Oma vertailulistani