Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

Tehdään se yhdessä. »

Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Viinin suodatus

Tekee viinin maun paremmaksi.

Tulosta

Viinin suodatuksessa viinistä ja siideristä erotetaan tiettyjä ainesosia. Yleensä viiniä suodatetaan prosessin eri vaiheissa esimerkiksi C-CUT-onttokuitumoduuleilla. Ensisijaisena tarkoituksena on estää hiivajäämistä johtuva jälkikäyminen  eli hiivan erottuminen. Prosessilla estetään myös proteiinien aiheuttama sameneminen ja mikro-organismesta johtuva viinin pilaantuminen (viimeistelykäsittely/sterilointisuodatus). Tiivistettynä: Suodatus takaa viinin mikrobiologisen vakauden ja hyvän ulkonäön.

application/pdf

Brochure Customized Membrane Solutions for Filtration of Wine

Ladattavat tiedostot

Tyyppi CUT-02

C-CUT – Kapillaarimoduulit mikro- ja ultrasuodatukseen

Tyyppi CUT-02
  • Kestävä rakenne ja pitkä käyttöikä
  • Optimoitu kalvopinta
  • Uudelleenkiinnitys mahdollista
  • Helppo puhdistaa (kemiallisesti ja mekaanisesti)

Bürkert - Logo

Toimisto

CUT Membrane Technology GmbH
Feldheider Str. 42
D-40699 Erkrath
Puhelinnro +49 2104 176320
Faksi +49 2104 1763222
Sähköposti svygengvba@ohexreg.pbz

Ota yhteyttä

 

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani