Viinin suodatus
Tekee viinin maun paremmaksi.

Viinin suodatuksessa viinistä ja siideristä erotetaan tiettyjä ainesosia. Yleensä viiniä suodatetaan prosessin eri vaiheissa esimerkiksi C-CUT-onttokuitumoduuleilla. Ensisijaisena tarkoituksena on estää hiivajäämistä johtuva jälkikäyminen eli hiivan erottuminen. Prosessilla estetään myös proteiinien aiheuttama sameneminen ja mikro-organismesta johtuva viinin pilaantuminen (viimeistelykäsittely/sterilointisuodatus). Tiivistettynä: Suodatus takaa viinin mikrobiologisen vakauden ja hyvän ulkonäön.
C-CUT – Kapillaarimoduulit mikro- ja ultrasuodatukseen
Tyyppi CUT-02
- Kestävä rakenne ja pitkä käyttöikä
- Optimoitu kalvopinta
- Uudelleenkiinnitys mahdollista
- Helppo puhdistaa (kemiallisesti ja mekaanisesti)