Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Mekaaninen valmistus

Missä monenvuoden kokemus ja uusi valmistusteknologia kohtaavat.

Projekti suunnitelmasi kokonaisvaltainen toteutus

Varmistamme valmistusprosessin sujumisen pitämällä mekaanisen valmistuksen saman katon alla. Näin jyrsintä-, sorvaus-, muovaus- ja hitsauskeskustemme työntekijät ovat alusta lähtien mukana prosessissa. Hyödyt huipputekniikkaa edustavasta ja pitkälle automatisoidusta koneistamme sekä vuosien mittaisesta mekaanisen valmistuksen kokemuksestamme.

Mekaaninen valmistus - etusi

 • Huippu laatu
  Menestyvä tuote näkyy sen tuotannossa ja kehityksessä. Yhdistämme nämä vaiheet, jotta saavutamme parhaat ominaisuudet. Otamme tuotannon asiantuntijat mukaan prosessiin jo varhaisessa vaiheessa ja valitsemme oikean tuotantoteknologian, näin varmistamme samalla myös lyhyen markkinoille tuonti ajan. 
  Konevalikoimamme ansiosta voimme kattaa koko valmistusprosessin jyrsintätekniikasta sorvaus- ja hitsaustekniikan kautta aina muotoilutekniikkaan asti. Tällöin pidämme tärkeänä tarkkuutta ja laatua, mitkä varmistetaan uusimmilla mittausmenetelmillä.

 • Kustannusten minimointi ja ajan säästö
  Sijoittamalla uuteen teknologiaan seuraamme pyrkimystämme kehittää itseämme, joten tarjoamme uusia ja tehokkaita valmistusmenetelmiä.
 • Nopea toteutus
  Asiantuntijoidemme ansiosta olemme erittäin joustavia ja voimme reagoida toiveisiisi, myös aikataulun suhteen, nopeallakin aikatululla.
Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani