Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Pumpputeknologia

Edistämme järjestelmätehokkuuttasi pumppujen integroinnin avulla.

Eri käyttötarkoituksissa tarvitaan nesteiden ja kaasujen ohjauksen ja säätelyn lisäksi myös näiden aineiden kuljetusta. Näihin vaatimuksiin vastatakseen Bürkert tekee yhteistyötä Schwarzer Precisionin, tarkkojen ja pitkäikäisten pienoiskalvopumppujen kehityksen ja tuotannon teknologiajohtajan kanssa.
Menestyksekkään yhteistyön ansiosta toteutetaan myös venttiileistä, antureista, säätimistä ja pumpuista koostuvat monitahoiset fluidijärjestelmät ja siten täydelliset ohjaus-, säätö- ja kuljetusprosessit.

Hyödyt

  • Lyhyempi markkinoille saattamisen aika 
    Pumppu- ja venttiilitekniikan järjestelmäkehittely yhdestä lähteestä vähentää säätövaivaa ja lyhentää projektin kulkuaikaa.
  • Erinomainen suorituskyky
    Sovitamme pumpun ominaisuudet, kuten siirtonopeuden, painealueen, käyttöiän ja niin edelleen, yksilöllisesti sinun käyttökohteesi mukaan. Integroimalla pumpun kokonaisjärjestelmään varmistamme optimaalisen suorituskyvyn ratkaisulle, jossa omaa lisäksi lisävakuuksien ansiosta vähemmän rajapintoja ja tilaa säästävän rakenne.
  • Minimaalinen logistiikkatarve
    Yksi yhteyshenkilö sekä tuotteen syntyprosessille sekä sarjavalmistukselle ja -toimitukselle mahdollistaa yksinkertaisemman viestinnän ja logistiikan. Täydellisesti testattu järjestelmä toimitetaan yhdestä lähteestä ja se vastaa kaikkiin toiveisiin.

Lue lisää pumppujen asiantuntijasta Schwarzer Precisionista:

 

 

 

 
Tai käänny myyntitiimimme puoleen

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani