Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Veden analysointi - nopeasti ja tehokaasti

Veden analysoinnilla on suuri merkitys elintarvikkeiden ja juomien tuotannossa sekä lääketeollisuudessa. Virheettömien tuotteiden valmistamiseksi ja määräysten noudattamiseksi veden laatua on jatkuvasti tarkkailtava ja se on myös pystyttävä dokumentoimaan milloin tahansa.

Haluatko seurata veden laatua jatkuvasti ja mahdollisimman tehokkaasti? Kokeile, miten Bürkertin monikanavainen lähetin/säädin voi auttaa siinä. 

Korkea veden laatu edellyttää tehokasta valvontaa

Vain veden laadun jatkuva valvonta takaa prosessien turvallisuuden ja lopputuotteiden virheettömän laadun. Perinteisissä vedenkäsittelylaitoksissa tämä on kyllä mahdollista, mutta se vaatii paljon henkilökuntaa ja aikaa.

Juomaveden laatu
Verkottamattomia antureita näyttöineen
Anturit on asennettu laitoksen eri asemiin, ja ne on luettava aina yksitellen ja merkittävä arvot järjestelmään. Tällöin käytetään kalliita näytöllisiä antureita.
Vedenkäsittely, johon kuuluu erilaisia vaiheita, kuten UV- ja otsonidesinfiointi, ioninvaihdin, käänteisosmoosi, suodattimia jne.
Ei automaattisia vertailuarvoja
Antureiden välissä ei ole automaattisia vertailutoimintoja, joiden arvot saattavat viitata käyttöhäiriöihin. Vedenl laadusta ei myöskään ole jatkuvaa dokumentaatiota.
Puhdistettu vesi
Näytteenottopiste tuotantolinjastossa
Veden laadun aikaa vievä valvonta
Jos veden puutteellinen laatu havaitaan vasta tuotteen laadunvalvonnan yhteydessä, vahinko on jo syntynyt. Silloin koko tuote-erä saattaa olla myyntikelvoton, ja se täytyy hävittää, mikä tulee kalliiksi.
Lähtevät tavarat
Line

multiCELL 8619 on monikanavainen lähetin/säädin yhdessä

multiCELL 8619 kerää veden laatuun liittyvät arvot ja auttaa niiden dokumentoinnissa. Se toimii neste analyysi- tai virtauslähettimenä yhtä luotettavasti kuin PID-säätimenä. Kaikki kerätyt tiedot ovat siirrettävissä signaalilähtöjen tai Ethernetin välityksellä keskusvalvontatyökalulle.

Edut:

Line

Saatavana seinä- tai paneeliasennuksena

multiCELL 8619 on saatavana kaksi laiteversiota: seinä- tai paneeliasennuksena. Toiminnoiltaan molemmat laitteet ovat identtisiä. Monitoimisäätimeen sisältyy suuri ja kestävä nestekidenäyttö, joka on helposti luettava ja soveltuu myös käsineillä tapahtuvaan työskentelyyn. Se on ruostumaton ja toimii laajalla lämpötila-alueella.

Lue lisää multiCELL 8619 teknisistä ominaisuuksista.

Line

Tietojen älykkääseen analysointiin: matemaattiset toiminnot

Yksi multiCELL 8619 hyvistä puolista ovat sen matemaattiset toiminnot, kuten vähennyslaskutoiminto: Sen avulla voidaan nopeasti ja läpinäkyvästi vertailla monitoimisäätimen eri antureiden arvoja. Näin havaitset reaaliaikaisesti, jos jokin vedenkäsittelyn vaihe ei suju moitteettomasti.

Jos esimerkiksi syöttö- ja poistopuolen välillä on epätavallisia paine-eroja, voi se tarkoittaa vuotoa tai vastusta veden kiertokulussa. Jos veden laatu heikkenee kahden anturin välillä, se viittaa esimerkiksi ioninvaihtimeen tai suodattimeen, joka ei ole täysin toimintakunnossa.

Line
multiCELL Tyyppi 8619
Johtokykyanturi, tyyppi 8221
Painelähetin, tyyppi 8325
Virtausmittari, tyyppi 8098Tyyppi 8098
Johtokykyanturi, tyyppi 8221
Line

Prosessin valvonta reaaliaikaisesti

Tulevaisuuden vedenkäsittelylaitokset muodostavat yhteisen verkon ja vaihtavat tietoja. multiCELL 8619 kulkee mukanasi tiellä kohti Digital Industry 4.0:aa. Se lähettää kerätyt mittaustiedot järjestelmään (PLC) ja tukee seuraavia protokollia:

  • PROFINET
  • EtherNet/IP
  • Modbus TCP
Line

Monitoimisäädin, jonka käyttö kannattaa

multiCELL 8619 säästää aikaa ja rahaa. Koska monikanavainen lähettimemme voidaan toimittaa annettujen tietojen mukaan esiohjelmoituna, käyttökustannukset pienentyvät selvästi. Etenkin laitosten rakentajille, jotka ottavat vuoden aikana käyttöön useita vedenkäsittelylaitoksia, tämä on selkeä etu. Laskentaesimerkkimme näyttää, mistä säästö muodostuu.
Lataa alta esitteemme!

application/pdf

Flyer Water Quality and Monitoring multiCELL Type 8619

Analysing water, time-saving and efficient

Ladattavat tiedostot

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550
myynti@burkert.com 

Atomitie 5
00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä...

Oma vertailulistani