Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
 • Päätoimipaikka
 • Pääkonttori
 • Järjestelmätalo
 • Jälleenmyyjä
 • Toimisto
 • Tehdas
 • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Automatisointi ja ohjaus

Älykäs automatisointi - yksilöllisiin vaatimuksiin

Osaamisemme automaatioratkaisuissa

Alusta asti tuomme esiin kaikki automatiosoinnin mahdollisuudet. Kuuntelemme sinua ja annamme vaihtoehtoja.

Tarjoamme:

 • Älykkäiden laitteiden yhdistelmiä täysin tarpeittesi mukaisesti
 • Objektiivisen ja yksilöllisen analyysin, sekä suunnittelutilanteen arvioinnin
 • Pätevää palvelua koko suunnitteluprosessisi aikana

Ota hyöty irti luotettavasta kumppanista, jonka asiantuntemus on käytettävissäsi alusta loppuun asti ja toimii samalla tasolla kanssasi.

Älykästä verkkoutumista laitteistollesi

Älypuhelimien tai tablettien arkikäytöstä tuttu käytettävyys onnistuu prosessiteollisuudessa EDIP:n ansiosta: EDIP (The Efficient Device Intergration Platform) mahdollistaa monitasoisten prosessien valvonnan ja käytön helpon käyttäjäohjauksen ja intuitiivisen kosketuskäytön avulla. Se on digitaalinen rajapinta teollisiin viestintästandardeihin, kuten PROFINET, PROFIBUS, EtherNet/IP ja Modbus/TCP.

 • YKSI työkalu käyttöönottoon, diagnoosiin ja huoltoon
 • Graafinen ohjelmointi yksilöllisille prosessikuluille
 • Pääsy yksityiskohtaisiin laitediagnooseihin digitaalisen rajapinnan avulla
 • Kattavat mahdollisuudet liitetään ylemmän tason ohjauksiin
EDIP — Efficient Device Integration PlatformEDIP — Efficient Device Integration Platform

EDIP on lyhenne, joka tulee sanoista "Efficient Device Integration Platform".Suomennettuna EDIP tarkoittaa yhtenäistä alustaa uuden sukupolven Bürkert -laitteille. Se on sähköinen alusta Bürkertin uuden sukupolven laitteille. Siinä on standardoitu ohjaus ja näyttö, sekä virtaviivainen viestintä laitteiden välillä, joka parantaa käytettävyyttä tulevaisuudessa. Edip koostuu laitteisto- ja ohjelmistosovelluksista.

Älykäs automaatio konseptia yhdeltä toimittajalta

Automaatiojärjestelmien suunnittelussa, asennuksessa ja käytössä on otettava huomioon monenlaista. Siksi olemme sinulle hyödyksi kumppanina, joka ymmärtää tarpeitasi oikein.Löydä tästä yksilöllinen ratkaisusi ja anna meidän neuvoa sinua pätevästi.

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Elintarvikkeiden tai lääkkeiden valmistukseen tarkoitetuilta laitteistoilta edellytetään tehokkuutta, turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Digitaalinen prosessinvalvonta on välttämätön, jotta arvokkaita raaka-aineita voidaan käsitellä ilman jäämiä ja ristikkäiskontaminaatiota, tuotteen laadun pitämiseksi jatkuvasti samalla tasolla ja seisonta-aikojen välttämiseksi. Älykkäiden komponenttien paikallinen ohjaus ja nopea reagointi onnistuvat helpoimmin hajautetuilla automaatioratkaisuilla. Autamme sinua venttiiliteknologian sovittamisessa olemassa oleviin koneisiin ja laitteistoihin ja tarjoamme sinulle erilaisia ratkaisuja. Keskitymme olennaiseen ja voit unohtaa Monimutkaiset ratkaisut, riskit ja vaikean ja aikaavievän asentamisen. Autamme sinua mielellämme.

 

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Olipa kyse sitten lääkkeiden tai elintarvikkeiden valmistuksesta – hygienia, turvallisuus ja 24/7-valvottavuus ovat ensimmäisellä sijalla. Nämä tavoitteet ovat saavutettavissa esimerkiksi automatisoimalla laitteisto tai kone osissa. Tämä sopii niin uusiin kuin olemassa oleviinkin laitteistoihin, eikä ole monimutkaista. Bürkert tarjoaa ihanteellisesti toisiinsa sovitetuttuja, kompakteja ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja sovitettavissa olemassa oleviin rakenteisiin – ajattele huomista jo tänään ja huomioi tulevat digitalisaation innovaatioaskeleet. Tutustu monitahoisten komponenttiemme yhdistelemiseen sekä venttiilijärjestelmien, ohjauskaappien ja prosessiventtiilien helppoon automaatiojärjestelmään liittämiseen. Neuvomme sinua objektiivisesti, ratkaisukeskeisesti ja laajalla kokemuksella.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani