Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Digitaalisia prosessitietoja tehokkaampaa tuotantoa varten

Haluatko valmistella laitoksesi tulevaan? Käytä tuotantoprosesseja digitaalisilla, verkotetuilla automaatioratkaisuilla kestävästi, tehokkaasti ja prosessivarmasti? Hyödynnä säätösuljinteknologian, teollisen tiedonsiirron ja prosessiautomaation osaamistamme ja ratkaisujamme. Kuljemme kanssasi – konseptien ja digitaalisten tuotteiden kanssa – luotettavasti digitaalisen väyläsi kautta.

Elintarvikkeissa, juomissa ja tupakassa tai lääkkeissä ja biotekniikassa puhtaus ja hygienia ovat ratkaisevan tärkeitä laadukkaiden ja sallituissa rajoissa olevien tuotteiden turvallisen valmistuksen kannalta. Taloudellinen paine on vieläkin suurempi: markkinat vaativat jatkuvan korkean laadun lisäksi suuria tuotantomääriä, yksilöllisyyttä ja monipuolisuutta. Tämä koskee yhtä lailla lääkkeitä kuin elintarvikkeitakin. Älykkäiden ja yhteen sovitettujen automaatioratkaisujen avulla täytät kuitenkin kaikki vaatimukset. Hyödynnä alan tuntemustamme automaatiokonsepteissa ja nesteen käsittelyssä. Bürkert tarjoaa kattavaa teknistä tietotaitoa sekä sopivia järjestelmä- ja tuoteratkaisuja yksilöllisiin ja vakioituihin käyttökohteisiin.

Kuinka älykäs automaatio parantaa yhtä aikaa tuottavuuttasi ja varmistaa tuotteidesi laadun? Keskustele Bürkert-asiantuntijan kanssa ihanteellisesta ratkaisusta laitteillesi.

Mikä automaatiokonsepti on ihanteellinen tilanteeseesi?

Kestävä automaatio tekee elintarvikkeidesi tai lääkkeidesi tuotannosta turvallisempaa, suunniteltavampaa ja tuottavampaa. Millainen automaatio sopii sinun vaatimuksiisi? Tutustu konseptien etuihin ja parhaisiin ratkaisuihin:

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Elintarvikkeiden tai lääkkeiden valmistukseen tarkoitetuilta laitteistoilta edellytetään tehokkuutta, turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Digitaalinen prosessinvalvonta on välttämätön, jotta arvokkaita raaka-aineita voidaan käsitellä ilman jäämiä ja ristikkäiskontaminaatiota, tuotteen laadun pitämiseksi jatkuvasti samalla tasolla ja seisonta-aikojen välttämiseksi. Älykkäiden komponenttien paikallinen ohjaus ja nopea reagointi onnistuvat helpoimmin hajautetuilla automaatioratkaisuilla. Autamme sinua venttiiliteknologian sovittamisessa olemassa oleviin koneisiin ja laitteistoihin ja tarjoamme sinulle erilaisia ratkaisuja. Keskitymme olennaiseen ja voit unohtaa Monimutkaiset ratkaisut, riskit ja vaikean ja aikaavievän asentamisen. Autamme sinua mielellämme.

 

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Olipa kyse sitten lääkkeiden tai elintarvikkeiden valmistuksesta – hygienia, turvallisuus ja 24/7-valvottavuus ovat ensimmäisellä sijalla. Nämä tavoitteet ovat saavutettavissa esimerkiksi automatisoimalla laitteisto tai kone osissa. Tämä sopii niin uusiin kuin olemassa oleviinkin laitteistoihin, eikä ole monimutkaista. Bürkert tarjoaa ihanteellisesti toisiinsa sovitetuttuja, kompakteja ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja sovitettavissa olemassa oleviin rakenteisiin – ajattele huomista jo tänään ja huomioi tulevat digitalisaation innovaatioaskeleet. Tutustu monitahoisten komponenttiemme yhdistelemiseen sekä venttiilijärjestelmien, ohjauskaappien ja prosessiventtiilien helppoon automaatiojärjestelmään liittämiseen. Neuvomme sinua objektiivisesti, ratkaisukeskeisesti ja laajalla kokemuksella.

Sujuva järjestelmäintegraatio kattavalla protokollaviestinnällä

Autamme yksilöllisen infrastruktuurin suunnittelussa säätösuljinkäyttökohteiden automaatiota varten ja yhdistämme älykkäät ratkaisut tiedonsiirtoliitäntöjesi kanssa. Yhteentoimivuus on meille tärkeää, sillä automaatiota koskeva tietotaito on avainasemassa kestävien, korkean käytettävyyden tuotantolaitteistojen ja varman tuotteen laadun luomisessa.

 

Verkostointegraatio: helppoa asettamista, parametrointia ja huoltoa

Paranna näillä ratkaisuilla laitoksesi turvallisuutta ja saatavuutta

Tutustu Bürkertin ratkaisuihin hygieenistä prosessien automaatiota ja ohjausta varten:

  • Venttiilijärjestelmät
  • Paineilmaventtiilit
  • Ohjauskaapit
EDIP — Efficient Device Integration PlatformEDIP — Efficient Device Integration Platform

EDIP on lyhenne, joka tulee sanoista "Efficient Device Integration Platform".Suomennettuna EDIP tarkoittaa yhtenäistä alustaa uuden sukupolven Bürkert -laitteille. Se on sähköinen alusta Bürkertin uuden sukupolven laitteille. Siinä on standardoitu ohjaus ja näyttö, sekä virtaviivainen viestintä laitteiden välillä, joka parantaa käytettävyyttä tulevaisuudessa. Edip koostuu laitteisto- ja ohjelmistosovelluksista.

Rajallinen valikoima tyytyväisiä asiakkaita, joiden kanssa teemme yhteistyötä

Kiinnostaako sinuakin yksilöllinen ratkaisu tai yksityiskohtainen tekninen neuvonta? Systemhausin asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Duits & Lauret

Duits & Lauret on Alankomaalainen erikoispanimo Utrechtin lähellä. Lue, kuinka Bürkert parantaa tuotteen laatua ja tuottavuutta automaatiokokemuksellaan.

    

Lue lisää

Haluatko järjestelmäratkaisua koskevia yksilöllisiä neuvoja tai lisää arvokkaita tietoja?

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani