Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Hajautettu automatisointi

Elintarvikkeiden tai lääkkeiden valmistukseen tarkoitetuilta laitteistoilta edellytetään tehokkuutta, turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Digitaalinen prosessinvalvonta on välttämätön, jotta arvokkaita raaka-aineita voidaan käsitellä ilman jäämiä ja ristikkäiskontaminaatiota, tuotteen laadun pitämiseksi jatkuvasti samalla tasolla ja seisonta-aikojen välttämiseksi. Älykkäiden komponenttien paikallinen ohjaus ja nopea reagointi onnistuvat helpoimmin hajautetuilla automaatioratkaisuilla. Autamme sinua venttiiliteknologian sovittamisessa olemassa oleviin koneisiin ja laitteistoihin ja tarjoamme sinulle erilaisia ratkaisuja. Keskitymme olennaiseen ja voit unohtaa Monimutkaiset ratkaisut, riskit ja vaikean ja aikaavievän asentamisen. Autamme sinua mielellämme.

 

Ohjaa laitteistoasi hajautetusti – paranna tuottavuutta ja turvallisuutta

Samat totuudet pätevät niin lääkkeiden kuin elintarvikkeidenkin tuotantoon: Kestävästi laadukkaan lopputuotteen valmistus edellyttää, että tuotantolaitos voi ohjata ja säädellä aineita koko ajan tarkasti. Tässä nopeasti kytkevät ja älykkäät prosessiventtiilit ovat ehdottomia. Ne ovat osa kokonaiskonseptia, jonka laadimme ja toteutamme sinulle objektiivisen neuvonnan kautta. Näin syntyy yksilöllisiä hajautettuja automatisointiratkaisuja, joilla varmistetaan, että laitteistosi infrastruktuuri ja venttiiliohjaus toimivat odotetusti ja että niitä valvotaan jatkuvasti lukuisilla parametreilla.

Parempi tuottavuus Bürkertin ohjauspäillä

Tätä on hajautettu automatisointi Bürkertin kanssa: Paikallisesti ohjatut prosessiventtiilit säätelevät laitteistosi toimintaa. Äly on sijoitettu ohjauspäihin – konsepti, joka tarjoaa monia etuja. Tyypin 8681 ohjauspää on lisäksi yleiskäyttöinen, ja auttaa automatisoimaan helposti eri valmistajien prosessiventtiilit.

Milloin hajautettu automaatioratkaisu on paikallaan?

  • Kun tarvitset selkeän, joustavan pneumaattisen ohjauksen.
  • Kun arvostat läpinäkyviä prosesseja ja nopeaa käyttöönottoa.
  • Kun tarvitset reaaliaikaisia tietoja kriittisiä prosesseja varten paikan päällä.
  • Kun haluat, että lääke- tai elintarviketuotantosi on turvallinen ja valvottu.

Perinteisten toimintatapojen haasteet

Yksinkertainen kaapelointi vie paljon aikaa. Elintarvikkeiden tai lääkkeiden annostelukoneet tekevät haasteet näkyviksi: Prosesseissa tarvitaan eri käyttölaitteita, virtausmittareita, paine- ja lämpötila-antureita. Jokaisessa laitteessa on johtoliitäntä ohjauskaapissa sijaitsevan IO-moduulin porttiin. Usein, kuten esimerkissämme, käytetään laitteita, joissa on 4–20 mA -liitäntä ja binäärinen tulo ja lähtö. Tämän vuoksi toimintojen määrä on myös rajoitettu – aivan kuten kaistanleveys ja diagnoositietojen määräkin.

Täyttö
Virransyöttö
PLC
Analoginen tulo
Analoginen lähtö
Binääri lähtö
Ohjauskaappi
Prosessiventtiili

Turvallisuutta pienemmällä vaivalla – älykäs verkottaminen

Viekö liittäminen paljon aikaa? Tähän on parempikin ratkaisu. Tietoliikenneinsinöörimme ovat kehittäneet vaihtoehtoisen ratkaisun. Se vähentää tarvittavien kaapelien määrän neljään ja kaikkia laitteita käytetään vain yhdellä IO-Link-Master -tyypillä. Kaikki oleelliset parametrit ovat käytettävissä digitaalisesti ja luettavia parametrejä on selvästi enemmän kuin perinteisissä ratkaisuissa. Tämä mahdollistaa jatkuvan diagnoosin, ja laitteiston käytettävyyden tarkastamisen milloin tahansa. Lisäksi laitteiston käytettävyyttä – ja turvallisuutta – on parannettu integroidulla S2-redundanssilla. Sähkölaitteiden asentaminen on nopeaa, turvallista ja helppoa, sillä kaikki liitännät on varustettu M12-pistoliittimillä. Analogisista laitteista digitaalisiin siirryttäessä jää jälkikalibrointi pois tietyn ajan kuluttua.

Ethernet
Virhe- ja huoltoilmoitukset
IO-Link Master
PLC/MMI
IO-Link kentässä
Anturi/toimilaitteet
PLC
ERP/MES/SCADA

Asennus seitsemän tunnin sijasta 60 minuutissa

Tämä pullotusesimerkki havainnollistaa asennuksen eroja. Pullotuskoneessa tarvitaan toisiinsa sovitettuja komponentteja, kuten esimerkiksi käyttölaitteita, virtausmittareita, paine- ja lämpötila-antureita, jotka yhdessä aikaansaavat halutun tuotantotuloksen.
Laskuesimerkissä oletamme, että tarvittavia ohjauspäitä on 32. Yhdellä kolmella asentoanturilla, ulkoisella käynnistimellä, jännitesyötöllä ja kolmella venttiililähdöllä varustetulla ohjauspäällä on hillityssäkin mallissa kaapelin jokaisella puolella 12 johdinta. Käyttöönottoa ja analogista tiemittausta varten on sähkömiehen asennettava 768 johdinhylsyä 32 ohjauspäähän ja liitettävä kaikki johdot laiteliitäntöihin ja lopuksi liittää ne ohjauskaappiin. Tämä on kokopäiväinen tehtävä, joka vie arviolta seitsemän työtuntia.
Bürkertin ratkaisussa sen sijaan käytetään aina kahta M12-pistoketta kussakin laitteessa. Tämä lyhentää asennusajan vain tuntiin – eli säästää kuusi tuntia.

Asennuksen kesto tunteina
Laitteiden määrä
IO-Link
Tavanomainen ratkaisu

Hajautettu automatisointi käytännössä

Lukuisat Bürkertin asiakkaat luottavat yksittäin ohjattaviin prosessiventtiileihin, joissa on älykkäät ohjauspäät. Seuraavat käyttökertomukset ovat esimerkkejä siitä, kuinka tuotantoa voidaan tehostaa hajautetulla automatisoinnilla.

Duits & Lauret

Duits & Lauret on alankomaalainen erikoispanimo Utrechtin lähellä.
Lue, kuinka Bürkertin automatisointikokemus lisäsi tuotteiden laatua ja tuottavuutta.

Novo Nordisk

Foto Detail einer Anlage mit Ventilen und Rohren, Ventile mit leuchtenden LED-Statusanzeigen

Suurempi insuliiniampullien käyttäjäystävällinen tuotanto
Lääkekonserni luotti nesteisiin erikoistuneeseen Bürkertiin uudessa insuliiniampullien tuotantolinjassaan. Teknisen ratkaisun avulla Novo loi käyttäjäystävällisempiä prosesseja ja lisäsi tuotantoa. Lue, kuinka sinäkin voit onnistua.

 

Unither Pharmaceuticals

Foto des Gebäudes von Unither Pharmaceuticals

Turvallinen ja luotettava automatisointi
Lääkevalmistajan tuotanto on nyt Ranskan Gannatissa täysin automatisoitua. Bürkertin modulaariset ELEMENT-kalvoventtiilit varmistavat integroitujen diagnoositoimintojen avulla turvallisen ja luotettavan käytön. Lue lisää ELEMENT-sarjan tarjoamista eduista.

Fromagerie Bel

Foto Siloanlage von Fromagerie Bel

Hygieeninen juustotuotanto
Tyypin 8681 ohjauspäät täyttävät juustotuotannon korkeat hygieniaa koskevat vaatimukset erityisen hyvin, sillä ne ovat hygieenisiä, kestävät aggressiivisia puhdistusaineita ja vastaavat kotelointiluokan IP 65/67 vaatimuksia. Automatisoi sinäkin näin laitteistosi.

 

Teisseire

Foto des Gebäudekomplexes des Unternehmens Teisseire

älykäs venttiilinohjaus siirapin valmistuksessa
Teisseire panostaa innovatiiviseen menetelmätekniikkaan – tyypin 8681 ohjauspää on ratkaisevassa osassa prosessiventtiilien ohjauksessa. Älykäs kenttäväyläteknologia tekee prosesseista nopeita ja turvallisia. Lue, kuinka tämä on mahdollista.

 

 

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Olipa kyse sitten lääkkeiden tai elintarvikkeiden valmistuksesta – hygienia, turvallisuus ja 24/7-valvottavuus ovat ensimmäisellä sijalla. Nämä tavoitteet ovat saavutettavissa esimerkiksi automatisoimalla laitteisto tai kone osissa. Tämä sopii niin uusiin kuin olemassa oleviinkin laitteistoihin, eikä ole monimutkaista. Bürkert tarjoaa ihanteellisesti toisiinsa sovitetuttuja, kompakteja ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja sovitettavissa olemassa oleviin rakenteisiin – ajattele huomista jo tänään ja huomioi tulevat digitalisaation innovaatioaskeleet. Tutustu monitahoisten komponenttiemme yhdistelemiseen sekä venttiilijärjestelmien, ohjauskaappien ja prosessiventtiilien helppoon automaatiojärjestelmään liittämiseen. Neuvomme sinua objektiivisesti, ratkaisukeskeisesti ja laajalla kokemuksella.

 

Line

Haluatko selvittää laitteistossasi piilevän säästöpotentiaalin? Ota meihin yhteyttä – selvitetään asia yhdessä.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani