Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Keskitetty automatisointi

Prosessiohjauksesi ydin

Tekniikan kokoaminen yhteen keskeiseen paikkaan on mahdollista nopeasti ja helposti toisiinsa sovitettujen komponenttien avulla. Ohjauskaappien, venttiilijärjestelmien, tiedonsiirtomoduulien ja CLASSIC-venttiilien hyväksi havaittu tekniikka huolehtii samanaikaisesti parhaasta mahdollisesta käyttöturvallisuudesta.

Sinun etusi

 • Kaikki koottuna yhteen paikkaan
 • Suoja korroosiota ja asiatonta käyttöä vastaan
 • Hyväksi havaittu tekniikka takaa parhaan mahdollisen käyttöturvallisuuden
 • Modulaarinen rakenne mahdollistaa yksilölliset ratkaisut

Keskitetty automatisointi muodostaa klassisen prosessiohjauksen järjestelmän ja kokoaa valvonnan ja tiedot yhteen paikkaan. Hyväksi havaittu tekniikka ja toisiinsa sovitetut komponentit, ohjauskaapista, venttiilijärjestelmästä, tiedonsiirtomoduulista aina CLASSIC-venttiileihin, huolehtivat mahdollisimman nopeasta käyttöönotosta. Komponenttien konfigurointi on helppoa, ne on tarkastettu 100 %-sesti ja dokumentoitu täydellisesti, mikä varmistaa ongelmattoman asennuksen.

Kokoamalla ohjaus keskeisesti yhteen tilaan tai ohjauskaappiin taataan tekniikan turvallinen ja häiriötön säilytys. Tämä on eduksi erityisesti silloin, kun prosessin läheisyydessä vallitsevat olosuhteet ovat erityisen kovat ja vaaditaan parasta mahdollista käyttöturvallisuutta. Ohjausventtiilien vaihtaminen on mahdollista myös käytön aikana, jolloin laitteisto on jatkuvasti käytettävissä. Keskeinen prosessiohjaus antaa koottuna paremman yleiskuvan ja lisäksi sitä voidaan laajentaa helposti.

Koska tämä konsepti sopii sinulle?

 • Pneumaattisen ohjauksen keskitetty koonti
 • Eristetty sijainti kovien olosuhteiden ja säännöllisten huuhtelujen vuoksi
 • Pääsyn rajoittaminen

Mitä erityisesti tämä automaatiojärjestelmä tarjoaa?

 • Kaikki yhdessä paikassa – venttiilijärjestelmät suuremmissa ohjauskaapeissa
 • Hyväksi havaittu tekniikka ja toisiinsa sovitetut komponentit, ohjauskaapista, venttiilijärjestelmästä, tiedonsiirtomoduulista aina CLASSIC-venttiileihin.

Mitä etuja ja hyötyjä tästä on sinulle?

 • Kaikki koottuna yhteen paikkaan
 • Suoja korroosiota ja asiatonta käyttöä vastaan
 • Hyväksi havaittu tekniikka takaa parhaan mahdollisen käyttöturvallisuuden
 • Modulaarinen rakenne mahdollistaa yksilölliset ratkaisut
 • Alhaisemmat suunnittelukustannukset esivalikoidun alustan ansiosta
 • Nopea ja helppo konfigurointi
 • Aukoton tarkastus ja dokumentointi
Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Elintarvikkeiden tai lääkkeiden valmistukseen tarkoitetuilta laitteistoilta edellytetään tehokkuutta, turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Digitaalinen prosessinvalvonta on välttämätön, jotta arvokkaita raaka-aineita voidaan käsitellä ilman jäämiä ja ristikkäiskontaminaatiota, tuotteen laadun pitämiseksi jatkuvasti samalla tasolla ja seisonta-aikojen välttämiseksi. Älykkäiden komponenttien paikallinen ohjaus ja nopea reagointi onnistuvat helpoimmin hajautetuilla automaatioratkaisuilla. Autamme sinua venttiiliteknologian sovittamisessa olemassa oleviin koneisiin ja laitteistoihin ja tarjoamme sinulle erilaisia ratkaisuja. Keskitymme olennaiseen ja voit unohtaa Monimutkaiset ratkaisut, riskit ja vaikean ja aikaavievän asentamisen. Autamme sinua mielellämme.

 

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Olipa kyse sitten lääkkeiden tai elintarvikkeiden valmistuksesta – hygienia, turvallisuus ja 24/7-valvottavuus ovat ensimmäisellä sijalla. Nämä tavoitteet ovat saavutettavissa esimerkiksi automatisoimalla laitteisto tai kone osissa. Tämä sopii niin uusiin kuin olemassa oleviinkin laitteistoihin, eikä ole monimutkaista. Bürkert tarjoaa ihanteellisesti toisiinsa sovitetuttuja, kompakteja ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja sovitettavissa olemassa oleviin rakenteisiin – ajattele huomista jo tänään ja huomioi tulevat digitalisaation innovaatioaskeleet. Tutustu monitahoisten komponenttiemme yhdistelemiseen sekä venttiilijärjestelmien, ohjauskaappien ja prosessiventtiilien helppoon automaatiojärjestelmään liittämiseen. Neuvomme sinua objektiivisesti, ratkaisukeskeisesti ja laajalla kokemuksella.

Oma vertailulistani