Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Päästöjen vähentäminen pakokaasun jälkikäsittelyllä

SCR-annostelujärjestelmä takaa puhtaan ympäristön puhtailla pakokaasuilla

Sinun etusi

  • Käytössä hyväksi havaittu alusta
  • Kompakti, huoltoystävällinen muotoilu
  • Nopea ja tehokas sovittaa

Dieselmoottoreita käytetään useilla aloilla. Ilmassa ja vedessä, henkilöautoissa ja laivoissa, kiinteästi sähköntuotantoon ja liikkuvasti ajoneuvojen käyttölaitteena. Dieselmoottori todistaa etunsa mitä erilaisimmissa tilanteissa. Dieselmoottorien määrän lisääntyessä lisääntyvät kuitenkin myös päästöarvot. Dieselpolttoaineen palaessa syntyvät typpioksidit aiheuttavat ympäristössämme aivan yhtä paljon ongelmia kuin hiilidioksidi tai nokihiukkaset.

Meidän panoksemme puhtaan ympäristön puolesta: SCR-annostelujärjestelmä

Avun antaa ammoniakki, joka reagoi typpioksidien kanssa typeksi ja vedeksi. Tämä luonnontieteellinen reaktio, valikoiva katalyyttinen pelkistys (SCR), toimii suunnannäyttäjänä teknologialle, joka huolehtii puhtaasta ympäristöstä. Vasta niin kutsutut SCR-katalysaattorit pelkistävät typpioksidit normeissa ja säännöksissä nykyään vaaditussa määrin.
Tärkeää SCR-teknologiassa on, että pelkistysaine voidaan annostella turvallisesti ja toistettavissa olevan tarkasti. Yhtä tärkeää on, että annostelumoduulit pidetään pitkäikäisinä, pienikokoisina ja kevyinä. Kaikki nämä ominaisuudet mahdollistavat teknologiat saat meiltä yhdestä lähteestä: venttiilit ja anturit siinä missä muovitekniikan ja järjestelmäsuunnittelun.

Bürkert-järjestelmien tuoma lisäarvo

Venttiilien, anturien tai kokonaisten annostelumoduulien kaltaiset komponentit SCR-teknologiaa käyttävissä haitta-aineiden pelkistämisjärjestelmissä vaativat kemiallisesti sekä lämpöteknisesti erittäin suurta materiaalin kestävyyttä ja suurta fysikaalista tiiviyttä. Siksi sähkömagneettiset sulkuventtiilimme ja säätöventtiilimme käyttävät itsevalmistamiamme, erityisesti valettuja keloja. Insinöörimme integroivat ne käyttötarkoitukseen sopivasti eri teholuokkien annostelijoihin. Tämä takaa optimoidun, kustannustehokkaan koon huomattavasti alhaisemman rajapintojen monimuotoisuuden lisäksi. Annostelumoduulit lisäävät integriteettiä ja vähentävät asennus- ja tarkastusvaivaa.

Alusta takaa huolettoman SCR-annostelun

Platform worry-free SCR Dosing

Laaja tuotevalikoima on yhdestä lähteestä saatavien SCR-annostelijoiden perusta. Kaikki venttiili- ja anturitekniset ydinkomponentit on hyväksytty käyttöalueella käytettäviksi ja ne ovat osoittautuneet hyviksi. Laaja tuotevalikoima, kokemus SCR-järjestelmätekniikan alalta sekä alustakonsepti pitävät huolta lyhyistä kehitysajoista.

Koska talostamme löytyvät kaikki tarvittavat tuotantotekniikat, kuten metallintyöstö, muovitekniikka, ohjauskaappien valmistus, kehityksen ja tuotannon kulku on entistä tehokkaampaa. Tämä kaikki varmistaa lakisääteisesti annettujen raja-arvojen nopean testauksen ja täyttymisen

Yksilöllisiin haasteisiisi kehitämme ja toteutamme yhdessä kanssasi räätälöidyn ratkaisun yhdessä Systemhaus-järjestelmätaloistamme.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani