Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Parannettu virtauksensäätö pneumaattisissa kuljetusjärjestelmissä

Mutkaton, joustava ja tehokas ratkaisu pneumaattiseen kuljetukseen nestemääräsäätimellä tyyppiä 8750

Hyödyt

  • Kuljetettava tuote ei rikkoudu ja putkiston kuluminen minimoitu
  • Suurempi tuotteen läpivirtaus pienemmällä huoltotarpeella
  • Koko säätöratkaisu yhdessä laitteessa. Virtausmittaus, säätöventtiili ja ohjauselektroniikka
  • Tarkka ja nopea säätö riippumatta prosessin paineista ja olosuhteista sekä kuljetettavasta materiaalista

Useilla aloilla pneumaattinen kuljetus tuo mukanaan etuja, kuten järjestelmän joustavuus ja liikkuvien osien puuttuminen. On tärkeää, että tällaisia järjestelmiä ohjataan oikein, jotta tehokkuus ja tuotteen laatu pysyisi olemassa siirtojärjestelmässä. Tällaisten tehokkaiden prosessinohjausjärjestelmien toimittamiseksi on luonnollisesti ymmärrettävä teknologiaa ja itse alaa.

Haasteet ja tarpeet

Pneumaattisessa kuljetuksessa on kyse haasteista selviämisestä, jotta tarpeet voitaisiin täyttää parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän luetaan joustava kuljetus, erilaisten irtotuotteiden hellävarainen käsittely, vuotohäviöiden kompensointi sekä modernisoinnin mutkaton mahdollisuus.

pneumatisches Fördern

Joustava kuljetus

Joustava kuljetus on eduksi monelta eri kannalta. Jos esimerkiksi on vaihdettava erilaisten kuljetusjärjestelmien tai -johtojen välillä, tämä vaatii joustavaa ilmavirtausta siirtopaineen ohjauksen aikana. Lisäksi vaaditaan joustavaa ilmavirtauksen ohjausta, kun erilaisilla tuotteilla on vaihtelevia vaatimuksia ja ominaisuuksia. Siirtotapahtuman alussa ja lopussa säätelyn on reagoitava joustavasti, koska vaaditaan suurempia paineita. Myös siirto ilman lisäksi muilla kaasuilla, kuten esim. argonilla, typellä tai hapella, vaatii joustavuutta.

Mutkaton modernisointi

Pneumaattista kuljetusta käytettäessä sijoitetaan järkevästi käyttötarkoitukseen soveltuvaan ratkaisuun. Näin saadaan yleiskuva kaikista prosessitiedoista ja samanaikaisesti ennaltaehkäisevä ratkaisu ohitus-siirtomenetelmällä varustettujen putkien tukkeutumista vastaan.

Tyypillinen haaste ratkaistu

Pneumaattiseen kuljetukseen tarkoitetut tuotteemme kompensoivat muutamia käsikäyttöisissä tai huippulaatuisissa laitteissa esiintyviä haasteita. Käsikäyttöiset laitteet ovat sen mukaan erittäin joustamattomia, ne vaativat liikaa manuaalista työtä ja on olemassa monia mahdollisia virhelähteitä. Myös huippulaatuiset laitteet ovat joustamattomia ja vaativat ennakkoon yksityiskohtaista suunnittelua. Lisäksi ohjauselektroniikan kalibrointi on monimutkaista. Nestemääräsäätimemme tyyppiä 8750 poistaa nämä haitat.

Tyyppi 8750

Virtausnopeuden säädin, tilavuusvirtauksen säätö kaasuille

Tyyppi 8750
  • Luotettava ja lujatekoinen
  • Vähemmän sähköisiä liitäntöjä
  • Kuristuslevy ja asennoitin samassa paketissa
  • Helppo käyttää

Yksilöllisiin haasteisiisi kehitämme ja toteutamme yhdessä kanssasi räätälöidyn ratkaisun yhdessä Systemhaus-järjestelmätaloistamme.

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani