Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Ekstruusio & kalibrointi

Ekstruusion & kalibroinnin profiiliuskollisuus tarkalla lämpötilaohjauksella prosessinsäätöön tarkoitetun modulaarisen alustan avulla

Sinun etusi:

  • Luotettava ja varma
  • Modulaarisesti sovitettavissa
  • Erittäin dynaaminen lämpötilaohjaus
  • Asennusvalmis
  • Huoltoystävällinen

Ekstruusio valmistusmenetelmänä on vakiintunut jo lukemattomille tuotteille: Muoviset ikkunanpuitteet, alumiinikiskot kiinnitykseen, kaapelikanavat ja kosmetiikkapullot sekä monet muunlaiset levyt, putket ja profiilit, joiden halkaisija on vakio. Siitä riippumatta, onko kyse metallista, muovista, hiilikuiduista tai muusta materiaalista, tuotteen on oltava läpikotaisin vääntymätön, mittansa pitävä ja profiiliuskollinen. Oikeiden prosessilämpötilojen tarkalla ja toistettavissa olevalla saavuttamisella on siihen ratkaiseva vaikutus.

Kuinka hyödyt siitä

Prosessinsäädön modulaarinen alusta voi esittää etunsa tässä selkeästi. Prosessitemperoinnin järjestelmänä tämä ratkaisu automatisoi laitteistonosien hallitun temperoinnin ekstruuderissa ja seuraavien kalibrointiasemien kohdistetun jäähdytyksen. Jopa korkeimmat laatuvaatimukset voidaan toteuttaa helposti, koska jäähdytyskohtien ja suutinten määrää voidaan vapaasti sovittaa ja ne voidaan kukin varustaa omalla, hajautetulla säädöllä.

Application Extrusion and calibration

 

 Ekstruusioprofiilien säädelty jäähdytys ja tyhjiökalibrointi

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Prosessinsäädön modulaarisen alustan muita käyttöesimerkkejä:

Automatisoidut ja yksilölliset jäähdytysratkaisut painevalulaitoksilleAutomatisoidut ja yksilölliset jäähdytysratkaisut painevalulaitoksille

Käytitpä sitten tai valmistitpa alumiinin valulaitoksia (painevalu, kokillivalu), on lopputuotoksen oltava aina laadukas. Tässä tarkasti mukautetulla jäähdytyksellä on tärkeä rooli. Bürkert tarjoaa nykyaikaisimpia teknologioita jäähdytysaineiden säätelyä varten. Katamme kaikki vaadittavat kompleksisuuden asteet – yksittäisten venttiilien, toimilaitteiden ja anturien toimituksesta pienikokoisiin ja automatisoituihin järjestelmäratkaisuihin ja kokonaisiin mediakaappeihin.

RuiskuvaluRuiskuvalu

Täysin valmiit muoviosat prosessinsäätöön tarkoitetulla modulaarisella alustalla

Oma vertailulistani