Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Elintarvikkeiden ekstruusio

Tuotelaadun optimaalinen varmistaminen prosessinsäätöön tarkoitetulla modulaarisella alustalla

Sinun etusi:

  • Sijoittaminen ekstruuderin läheisyyteen
  • Erinomainen käyttöturvallisuus
  • Pitkäikäisyys
  • Huoltoystävällinen, modulaarinen rakenne

Ekstruusio on lukemattomien elintarvikkeiden ja rehujen tuotantoprosessien ydin. Ekstruuderit vaivaavat, sekoittavat, keittävät ja annostelevat esimerkiksi muroja, maissilastuja ja pastaa, proteiinivalmisteita, vitaminoitua riisiä tai lemmikkien ruokaa. Viimeistellyn teknologian ja perustavan prosessitietouden lisäksi lämpötila on yksi keskeisistä vaikutussuureista.

Vaatimukset

Jotta tuotteet olisivat laadultaan, koostumukseltaan ja maultaan tasaisen hyviä, vaaditaan tarkkaa ja toistettavissa olevaa lämpötilanohjausta. Näin esimerkiksi keittoprosessin tulee tapahtua täsmällisen tarkasti. Useimmiten vaihdetaan useampien tuotereseptien välillä niin, että prosessitemperoinnin tulisi lisäksi olla joustavasti säädettävissä ja luotettavasti automatisoitavissa. Huomattava osansa kokonaisprosessissa on myös suurella käyttö- ja tuoteturvallisuudella sekä energiatehokkuudella. Prosessinsäädön modulaarisen alustan kestävä venttiilitekniikka vastaa näihin vaatimuksiin.

Applicaton Extrusion Food

Ohjattu temperointi, esimerkkinä ekstruuderi

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Prosessinsäädön modulaarisen alustan muita käyttöesimerkkejä:

Automatisoidut ja yksilölliset jäähdytysratkaisut painevalulaitoksilleAutomatisoidut ja yksilölliset jäähdytysratkaisut painevalulaitoksille

Käytitpä sitten tai valmistitpa alumiinin valulaitoksia (painevalu, kokillivalu), on lopputuotoksen oltava aina laadukas. Tässä tarkasti mukautetulla jäähdytyksellä on tärkeä rooli. Bürkert tarjoaa nykyaikaisimpia teknologioita jäähdytysaineiden säätelyä varten. Katamme kaikki vaadittavat kompleksisuuden asteet – yksittäisten venttiilien, toimilaitteiden ja anturien toimituksesta pienikokoisiin ja automatisoituihin järjestelmäratkaisuihin ja kokonaisiin mediakaappeihin.

RuiskuvaluRuiskuvalu

Täysin valmiit muoviosat prosessinsäätöön tarkoitetulla modulaarisella alustalla

Oma vertailulistani