Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Ruiskuvalu

Täysin valmiit muoviosat prosessinsäätöön tarkoitetulla modulaarisella alustalla

Sinun etusi:

  • Pienikokoinen rakenne
  • Turvallisuus
  • Pysyvyys
  • Vähäisempi jaksoaika

Suoraan käytettävissä olevien eli ”täysin valmiiden” muoviosien valmistaminen on suuri haaste ruiskuvaluvalmistuksessa. Tyypillisiä esimerkkejä ovat LCD-näyttöjen kehykset, matkapuhelinten ja kannettavien tietokoneiden kotelot tai myös tekniset tuotteet. Tärkeä tekijä on ruiskuvalutyökalun lämpötilaltaan vaihteleva temperointi. Ainoastaan tämän tekniikan avulla on mahdollista valmistaa muoviosia vääntymättömästi, mitoiltaan tarkasti ja erinomaisella pinnan laadulla niin kiillon kuin haptiikan suhteen ja ilman pursotussaumoja.

Vaatimukset

Nopea vaihto lämpimien (n. 180–200 °C ruiskutusvaiheen aikana) ja kylmien lämpötilojen (80–120 °C) välillä on temperointiprosessille asetettu huomattavin tekninen vaatimus. Luonnollisesti sen tulisi myös tapahtua mahdollisimman vähäisellä jaksoajalla. Tavoite voidaan toteuttaa sijoittamalla venttiilinvaihtoasema lähelle työkalua, jolloin lämpimästä kylmään vaihdettaessa on vaihdettava vain erittäin vähäinen vesimäärien sisätilavuus. Prosessinsäädön modulaarinen alusta täyttää nämä vaatimukset.

Lämpötilaltaan vaihteleva, työkalun lähellä sijaitseva muovisten ruiskuosien temperointi

Application Injection Moulding Scheme

 

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Prosessinsäädön modulaarisen alustan muita käyttöesimerkkejä:

Automatisoidut ja yksilölliset jäähdytysratkaisut painevalulaitoksilleAutomatisoidut ja yksilölliset jäähdytysratkaisut painevalulaitoksille

Käytitpä sitten tai valmistitpa alumiinin valulaitoksia (painevalu, kokillivalu), on lopputuotoksen oltava aina laadukas. Tässä tarkasti mukautetulla jäähdytyksellä on tärkeä rooli. Bürkert tarjoaa nykyaikaisimpia teknologioita jäähdytysaineiden säätelyä varten. Katamme kaikki vaadittavat kompleksisuuden asteet – yksittäisten venttiilien, toimilaitteiden ja anturien toimituksesta pienikokoisiin ja automatisoituihin järjestelmäratkaisuihin ja kokonaisiin mediakaappeihin.

Oma vertailulistani