Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
contact bubble
Yksilölliset ratkaisut

Haluatko kehittää ja toteuttaa yksilöllisen ratkaisun yhdessä meidän kanssamme?

 Soita

 Sähköposti

bürkert
 

Veden yhdistäminen/sekoittaminen

 

Säätö takaa prosessiveden tasaisen laadun.

Etusi

  • Luotettavaa laatua sovellusosaamisen ansiosta
  • Konsultointi, suunnittelu, valmistus ja huolto yhdeltä toimittajalta
  • Lisääntynyt prosessivarmuus toisiinsa sopivien komponenttien ansiosta 

Käyttötarkoitus ratkaisee usein käytettävän veden laadun. Kun veden laatua ylläpidetään sekoittamalla siihen lisäaineita, niin onnistuminen riippuu annostelun tarkkuudesta. Bürkertin pitkä kokemus ja osaaminen varmistaa tarvitsemasi laadun. Laadukkaaseen veden laadun säätöön tarjoamme yhteensopivat venttiilit ja mittalaitteet. Lisäksi erilaiset räätälöidyt ratkaisut SystemHaus tehtaamme kautta ovat mahdollisia

Sinun haasteesi, meidän ratkaisumme

Air-conditioning technology

Ilmastointitekniikka

Korroosion ja pinnoittumisen estämiseksi kostutus ja ilmastointilaitteistoissa on käytettävä vesi tehtävä sekoittamalla juomavettä puhdistettun veden kanssa. Annettujen raja-arvojen noudattamisella on erittäin suuri merkitys lopputuloksen kannalta ja myös takuutapauksissa. Taloudellisen vedenkäsittelyn varmistamiseksi määritellään säädölle käyttöpiste, jossa käsiteltyä vettä tarvitaan mahdollisimman vähän.

 

Cooling tower make-up water

  

Jäähdytystornin / haihdutusilman jäähdyttimien lisävesi

Myös jäähdytystorneissa prosessivettä tulee säätää sovittaa lisäveteen syöttämällä korroosion ja putkiston pinnoittumisen estämiseksi. Laitoksen valmistaja ilmoittaa prosessiveden raja-arvot ja ne säädetään lisävettä syöttämällä. Lisävesi tehdään sekoittamalla jäähdytystornin veden sekaan puhdasta vettä haihtumisen ja viemäriin ajetun veden tilalle.

 

Brewing water

 

Panimon käyttövesi

Oluen laatu riippuu panimon käyttöveden laadusta, koska sillä on huomattava vaikutus oluen makuun. Tasaisen korkean laadun säilyttämiseksi raakavedestä poistetaan kalvosuodatuksella suola lähes kokonaan ja lopuksi se sekoitetaan halutun laatuiseksi. Veden laatua varten käytetään sekoituslaitteistoa siksi lähes kaikissa panimon veden kalvosuodatuksen yhteydessä.

    

 Kastelu

Väärän putkivdeden kiveden laatu kastelussa voi johtaa maaperän suolaantumiseen tai maaperän rakenteen muutoksiin. Tämä vaikuttaa negatiivisesti sadon määrään ja laatuun. Tämän vuoksi kastelua varten vedestä poistetaan ensin suola kokonaan ja sitten sitä rikastetaan jälleen kasvua edistävillä ainesosilla. Sekoitusyksikkö voi tällöin säästää tarkalla annostelulla lisäkemikaalien kustannuksissa. Veden sekoittamisesta on taloudellisia etuja etenkin silloin, jos kastelu vaatii suuria määriä vettä.

  

Drinking water

 

Juomavesi

Juomaveden laadulle asetetaan suurimmat vaatimukset. Viranomaismääräysten jatkuva noudattaminen ja putkiston korroosion tai pinnoittumisen kaltaisten vaurioiden välttäminen jakeluputkistossa ovat tällöin erittäin merkittävässä osassa. Käsitelty vesi eli ionivaihdettu tai käänteisosmoodisuodatettu vesi sekoitetaan käyttöveteen siten että raja-arvot täyttyvät. Korroosio ja pinnoittuminen voidaan välttää sekoittamalla veteen. Korroosio ja pinnoittuminen voidaan välttää muun muassa säätämällä kalkin ja hiilidioksidin tasapaino optimaaliseksi

 

 

 

 

Kaavake

Ota yhteyttä

+358 (0)207 412 550

myynti@burkert.com 

Atomitie 5

00370 Helsinki 

Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Oma vertailulistani