Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

5 faktaa pikatilaustoiminnon käyttämisestä

Tutustu uusiin ominaisuuksiin ja vaihda ohituskaistalle! Parannellulla pikatilauksellamme tilaat Bürkertin tuotteet netistä entistäkin nopeammin.

Tiedätkö, minkä tuotteen haluat? Siirry ohituskaistalle ja viimeistele tilaus. Meillä on kolmen tilausvaihtoehdon periaate, paranneltu asettelu ja rakenne. Olemme myös täydentäneet kokonaisuutta älykkäillä ja käytännöllisillä toiminnoilla.

5 faktaa miten nopeutat tilauksen tekemistä:

1. Pidä kokonaisuutta silmällä: Tilausvaihtoehtosi on järjestetty selkeästi kolmelle välilehdelle.

2. Valitse nopein reitti: Arvaava-toiminto ehdottaa sinulle tuotteita vielä nopeammin.

3. Voit luottaa navigaattoriimme: Tuotteen oikeellisuus ja tuotteiden saatavuus tuotteen loputtua tarkistetaan välittömästi.

4. Voit lisätä välitavoitteita: Laadi, tallenna ja laajenna haluamasi määrä ostoslistoja ja lisää tuotteet klikkaamalla. Tai lataa tuoteluettelo koneellesi..

5. Voit myös kysyä apua: Yhteyshenkilösi näkyvät kun kijaudut sisään.

Mikä on siis muuttunut?

1. Helpompi navigoitavuus selkeän tilausvaihtoehtojärjestyksen ansiosta:

Tarjoamme sinulle edelleen kaikkia kolmea pikatilaustapaa ja olemme järjestäneet ne selkeyden vuoksi välilehdille. Näin pidät kokonaisuuden silmällä: Kaikki seuraavat laajennukset ovat käytettävissäsi kaikissa kolmessa tilaustavassa.

 

2. Arvaava-toiminto helppoa ja varmaa valitsemista varten:

Jo muutamia merkkejä syöttämällä saat niitä vastaavia tuote-ehdotuksia. Näin voit valita haluamasi tuotteen vielä nopeammin. Tämän lisäksi tuotekuvat auttavat oikean tuotteen valitsemisessa.

 

3. Tietojen vahvistaminen ja korjaaminen heti niitä syötettäessä:

Syötettävien tuotenumeroiden tiedot antavat tärkeää ja hyödyllistä informaatiota tuotteista ja niiden tilasta. Lisäksi voit korjata syöttämiäsi tietoja. Mikäli silti jokin menee pieleen, voit poistaa rivejä tai jopa koko luettelon yhdellä klikkauksella.

 

4. Integroitu ostoslista- ja lataus-toiminto:

Voit laatia haluamasi määrän ostoslistoja suoraan pikatilauksesta ja liittää niihin yksilöllisiä tunnisteita (esimerkiksi eri projekteja varten). Voit klikata tuotteet ostoslistalta suoraan ostoskoriin.

Tuoteluetteloiden lataus-toiminnolla teet toistuvat tilaukset vielä nopeammin. Lataa valitsemasi tuotteet vain kahdella klikkauksella ja tallenna ne luettelona. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: Lyhyt ja yksityiskohtainen tuoteluettelo. Voit käyttää laatimaasi luetteloa toistuviin tilauksiin tai muihin tehtäviin.

 

5. Se on henkilökohtaista:

Sisään kirjautuneet käyttäjät näkevät Bürkert-yhteyshenkilönsä yhteystiedot. Näin kysymykset voidaan selvittää nopeasti ja helposti sekä saat tarvittaessa lisätietoja.

 

Kokeile pikatilausta jo seuraavan tilauksesi yhteydessä ja vakuutu sen tehokkuudesta ja helppoudesta: 

Oma vertailulistani