Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

Automatisoitu prosessi- & juomaveden analyysi paikan päällä

Vesi yhtenä tärkeimpänä raaka-aineenamme on tärkeää olla saatavana hygienisesti niin teollisuuteen kuin kotitalouksiin. Tämä vaatii jatkuvaa ja luotettavaa veden analysointia.

Tulostaa

Veden parametrien mittaaminen - yksinkertaista, modulaarista ja tarkkaa

Veden laadun seurannalla on tärkeä rooli veden käsittelyn prosesseissa. Pohjaveden laatu on laskussa enemmissä määrin useammassa paikassa. Tämä johtuu lisääntyvien kontaminoivien tuotteiden määrästä, kuten esimerkiksi lääkkeistä ja torjunta-aineista, mikä vaikeuttaa vesilaitosten vedenkäsittelyprosessia.

Lisäksi on olemassa lakisääteisiä määräyksiä, jotka edellyttävät tiettyjä mittauksia kiinteästi. Esimerkiksi raakaveden pH-arvo tai sameus on tarkistettava säännöllisesti. Sitten käytetään erilaisia käsittelyprosesseja, esim. flokkulointiaineiden lisääminen tai kloorin, klooridioksidin, UV: n tai otsonin käyttö desinfiointiin. Tarvitaan myös laadun valvontaa raja-arvojen noudattamisen takaamiseksi.

Erilaisten vedenparametrien, kuten sameuden, vapaan kloorin, klooridioksidin, pH-arvon, johtokyvyn tai ORP / Redox-potentiaalin mittaaminen - antaa tietoa veden laadusta. Tässä voit selvittää, mitä nämä parametrit tarkoittavat ja miten online-analysointijärjestelmä 8905 voi tukea sinua tärkeiden vesiparametrien mittauksessa:

Jatkuva Online-vesianalyysi

Veden valvonta takaa tasaisena pysyvän korkean veden laadun tyypin 8905 Online-analyysijärjestelmällä

Lue lisätietoja

Oma vertailulistani