Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Bürkert @ Digitaaliset Hannover Messut 2021!

Tervetuloa maailman johtaville alan messuille. Ensimmäistä kertaa digitaalisessa muodossa! Tule paikalla 12. – 16. Huhtikuuta 2021. Ota selvää HMI-suoratoiston uusista ominaisuuksista, keskustele asiantuntijoidemme kanssa ja tutustu Bürkert-sovelluksiin.

Vieraile Hannoverin messuilla helposti kotoa käsin. Lataa ilmainen lippusi täältä. Osallistu live streamiin ja hyödynnä Bürkertin asiantuntemus. Keskustele livenä kanssamme tai varaa kahdenkeskinen videopuhelu. Tutustu sovelluksiimme rauhassa.  Kuullaan messuilla!

Live stream 14. huhtikuuta kello 15:30.

Kolme pääaihetta:

Lataa ilmainen lippusi  tai varaa videopuheluaika kasvotusten. Löydät myös live streamin ja asiantuntijakeskustelut täältä. 

Sovellukset HANNOVER MESSUILLA 2021 Digitaalisesti 

Olemme valinneet sinulle mielenkiintoisimmat sovellukset. Uppoudu asiantuntijoidemme kanssa maailmaan, jossa kaikki virtaa. Opi annostelemaan ja suojaamaan väliaine virheettömille testituloksille. Kuinka voit aina pitää silmällä veden laatua. Tai miten voit tehostaa tuottoasi tarkalla virtauksen mittauksella. Voit tutustua jokaiseen sovellukseen verkkosivustollamme.

Oligonukleotidisynteesi: venttiilit ja venttiiliryhmäratkaisut tarkkaan annosteluun Oligonukleotidisynteesi: venttiilit ja venttiiliryhmäratkaisut tarkkaan annosteluun

Tutkimustarkoituksiin keinotekoisesti valmistetun DNA:n tarve kasvaa. Tällaisten keinotekoisten DNA-ketjujen valmistukseen käytetään oligonukleotidisynteesiä. Tällöin annostellaan tarkasti jopa 12 erilaista nestettä mikrolitra-alueella. Oligon puhtaudelle on ratkaisevaa sen koko pituus ja emästen oikea järjestys. Tämä annosteluprosessi oligonukleotidien valmistukseen asettaa suuria vaatimuksia laitteistolle: Oligojen puhtauden lisäksi vaaditaan suurta prosessinopeutta, jotta työskentely olisi taloudellista.

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Olipa kyse sitten lääkkeiden tai elintarvikkeiden valmistuksesta – hygienia, turvallisuus ja 24/7-valvottavuus ovat ensimmäisellä sijalla. Nämä tavoitteet ovat saavutettavissa esimerkiksi automatisoimalla laitteisto tai kone osissa. Tämä sopii niin uusiin kuin olemassa oleviinkin laitteistoihin, eikä ole monimutkaista. Bürkert tarjoaa ihanteellisesti toisiinsa sovitetuttuja, kompakteja ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja sovitettavissa olemassa oleviin rakenteisiin – ajattele huomista jo tänään ja huomioi tulevat digitalisaation innovaatioaskeleet. Tutustu monitahoisten komponenttiemme yhdistelemiseen sekä venttiilijärjestelmien, ohjauskaappien ja prosessiventtiilien helppoon automaatiojärjestelmään liittämiseen. Neuvomme sinua objektiivisesti, ratkaisukeskeisesti ja laajalla kokemuksella.

Hajautettu automatisointiHajautettu automatisointi

Elintarvikkeiden tai lääkkeiden valmistukseen tarkoitetuilta laitteistoilta edellytetään tehokkuutta, turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Digitaalinen prosessinvalvonta on välttämätön, jotta arvokkaita raaka-aineita voidaan käsitellä ilman jäämiä ja ristikkäiskontaminaatiota, tuotteen laadun pitämiseksi jatkuvasti samalla tasolla ja seisonta-aikojen välttämiseksi. Älykkäiden komponenttien paikallinen ohjaus ja nopea reagointi onnistuvat helpoimmin hajautetuilla automaatioratkaisuilla. Autamme sinua venttiiliteknologian sovittamisessa olemassa oleviin koneisiin ja laitteistoihin ja tarjoamme sinulle erilaisia ratkaisuja. Keskitymme olennaiseen ja voit unohtaa Monimutkaiset ratkaisut, riskit ja vaikean ja aikaavievän asentamisen. Autamme sinua mielellämme.

 

Oma vertailulistani