Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Bürkert on Luotettava Kumppani

Bürkert Oy on ollut vuodesta 2013 alkaen mukana Luotettava Kumppani –palvelussa. Palvelu pitää huolen siitä, että tilaajavastuulain edellyttämät tiedot eri rekistereistä ovat yhdessä paikassa ja ajan tasalla.

Tilaajalla on selvitysvelvollisuus siitä, että toimittajat noudattavat tilaajavastuulakia. Tilaaja.fi tarjoaa Luotettava Kumppani – palvelun, joka koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot eri rekistereistä ja pitää ne aina ajan tasalla.

Bürkert Oy on ollut vuodesta 2013 alkaen mukana Luotettava Kumppani – palvelussa. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla ja ladattavissa www.tilaajavastuu.fi – sivustolta. Kirjautumalla sisään Raportit – palveluun, voit hakea maksuttomat Luotettava Kumppani – raportit. Ilman rekisteröitymistä, voit tehdä pikatarkastuksen palveluun kuuluvista yrityksistä, mutta se ei ole kattava selvitys yrityksen tilaajavastuutiedoista.

Rekisteröitymällä palveluun varmistat tilaavasi työtä luotettavalta yritykseltä, jonka tiedot ovat kunnossa ja ajan tasalla. Mekin olemme mukana.

Oma vertailulistani