Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti

Coriolis-anturilla varustettu massavirtamittari ja -säädin 8756 nesteille

Pienten nestemäärien aineesta riippumaton mittaus ja säätö tyypin 8756 Coriolis-massavirtamittarilla ja - säätimellä.

Coriolis-massavirtamittari ja-säädin 8756  (MFM/MFC) on kompakti ja kestävä moniparametrilaite. Virtausmittauksen lisäksi voidaan mitata samanaikaisesti tiheyttä ja lämpötilaa, jolloin 8756 soveltuu käytettäväksi lukemattomissa eri käyttötarkoituksissa, kuten maku- tai tuoksuaineiden annostelussa, elintarvike- ja juomateollisuudessa, mikroreaktiotekniikassa tai ohutkalvo-pinnoitustekniikassa (Chemical Vapour Deposition – CVD).

Coriolis mittausperiaate

8756 käyttää Coriolis-mittausperiaatetta, joka perustuu läpivirtaavan aineen aiheuttaman putkivärähtelyn vaihesiirtymän jatkuvaan mittaukseen. Tällöin vaihesiirtymä on suhteessa aineen massaan ja se muunnetaan virtaussignaaliksi.

Tarkka, aineesta riippumaton mittaus

Muihin mittausperiaatteisiin, kuten esimerkiksi magneettis-induktiiviseen mittaukseen tai siipipyörä-virtausmittaukseen, verrattuna virtamittaus Coriolis-periaatteella tapahtuu aineesta riippumattomasti, jolloin voidaan mitata myös tiheydeltään suuria aggressiivisia nesteitä, joiden viskositeetti on jopa 200 mPas.

Korkean mittaus- ja säätöalueen ja vakaan nollapisteen ansiosta MFM/MFC soveltuu erityisesti pienten nestemäärien luotettavaan ja tarkkaan mittaukseen.

Coriolis-massavirtasäätimen edut

✓ Erittäin tarkka (± 0,2 % mittausarvosta ± 0,0014 kg/h)
✓ Luotettavat prosessit anturin suuren nollapistevakauden ansiosta
✓ Aineesta riippumaton kalibrointi Coriolis-mittaustekniikan avulla

Lue lisää uudesta 8756 Coriolis-MFC:stä.

 

Oma vertailulistani