Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
lähetä sähköposti
bürkert
 

Etsimme tekniseen asiantuntijatiimiimme myynti-insinööriä

Olemme jatkuvasti valppaina uusille ideoille. Bürkertin tavoitteena on kehittää tuotteita, joista muodostuu alansa merkkipaaluja. Tämä merkitsee sitä, että olemme valmiita murtamaan perinteitä ja kulkemaan kohti uusia suuntia. Etsimme  joukkoomme henkilöitä, joilla on haju tulevaisuudesta ja jotka ovat uteliaita sekä valppaita vainuamaan alamme asiakaskunnan tarpeet. Henkilöitä, jotka haluavat jakaa ammattitaitonsa ja kokemuksensa kanssamme ja tulla osaksi vahvaa tiimiämme. Tunnistitko itsesi kuvauksesta?

Etsimme nyt tekniseen asiantuntijatiimiimme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Työskentelet myyntitiimissä kiinteässä yhteistyössä valtakunnallisen kenttämyynnin kanssa. Vastaat teknisestä tuotetuesta, asiakasneuvonnasta, tarjousten  ja tilausten tekemisestä ja osallistut teknisten projektiemme läpivientiin. Edellytämme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyvää joukkuehenkeä. Saat käyttöösi modernit työkalut, kattavan tuotekoulutuksen ja kannustavan työilmapiirin.

Edellytämme työkokemusta vastaavista tehtävistä tai vahvaa tuntemusta edustamiemme tuotteiden ja ratkaisujen parista. Sinulla on tehtävään soveltuva, mieluiten AMK-tasoinen koulutus. Erityiseksi vahvuudeksi katsomme koulutuksen ja kokemuksen prosessiautomaation parista. Sinua motivoi asiantuntijan rooli ja olet omimmillasi asiakaspalvelutehtävissä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, kansainvälisen ja monipuolisen tehtävän vakavaraisessa konsernissamme sekä kattavat henkilökuntaedut.

Lisätietoja antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, p. 040 560 9585 varmimmin tavoitettavissa 5.4. ja 7.4. klo 14–16, soittopyynnöt välittää Nina Kuusinen, p. 044 275 4654.  Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen Arespartnersin osoitteessa 19.4.2017 mennessä.  

Oma vertailulistani