Jaa sähköpostilla
Kaikki tarvittavat kentät eivät täyttyneet
Bürkert - Sinun lähelläsi
Toimisto /1
  • Päätoimipaikka
  • Pääkonttori
  • Järjestelmätalo
  • Jälleenmyyjä
  • Toimisto
  • Tehdas
  • Logistiikkakeskus
bürkert
 

IO-Link & büS 8694 digitaaliselle asennoittimelle

AS-i version lisäksi älykäs asennoitin 8694 on nyt saatavana myös IO-Link:in kanssa tai Bürkert- ohjausväylä versiona (büS). Tutustu lukuisiin etuihin, joita tämä tarjoaa.

Tulosta
Typ 8694

Älykkäiden kenttälaitteiden digitaalisesta kommunikoinnista ja diagnostiikkatietojen siirrosta tulee yhä tärkeämpää prosessiautomaatiossa.

Tällä kehityksellä on myös entistä tärkeämpi rooli venttiilitekniikassa. Esimerkiksi älykkäitä säätöventtiilejä voidaan valvoa ja ohjata väyliä lisäämällä, sekä tuotteen laatua voidaan parantaa diagnostiikkatietojen avulla.

Digitaalinen asennoitin 8694 IO-Link-liitännällä

IO-link liitännällä varustettu 8694 asennoitin on tulevaisuuden teknologian Industry 4.0 vaatimusten mukainen.

Parametri- ja diagnostiikkatietojen siirtäminen

Toisiin tiedonsiirtostandardeihin verrattuna IO-Linkin avulla voidaan siirtää sekä syklisiä prosessitietoja, että myös epäsyklisiä parametri- ja diagnostiikkatietoja venttiilin ja ylemmän tason automaatiojärjestelmien välillä. Näin saat käytön aikana laitetietosi käyttöön ja prosessin tila on jatkuvasti hallinnassasi.

Huoltoajankohdan helppo suunnittelu

Laajennetut diagnostiikkatoiminnot, kuten käyttöparametrien raja-arvomääritykset ja aktiiviset tilailmoitukset mahdollistavat laitteistosi ennakoivan huollon, mikä lisää laitteiston käytettävyyttä.

Etusi

✓ Kattavat toiminnot parametrointia ja diagnoosia varten
✓ Kenttälaitteiden helppo liittäminen ohjaustasolle
✓ Laitteiden nopea vaihto huollossa ja laitteiston kunnossapidossa
✓ Helppo käyttöönotto ja johdotus
✓ Olemassa olevien laitteistojen helppo varaustelu

Optimoi nyt tiedonsiirto automaatiojärjestelmän ja prosessiventtiiliesi välillä 8694 IO-Link-asennoittimella.

Nyt saatavana Burkert büS-liitännällä

IO-Link- ja AS-i väylän lisäksi 8694 asennoitin on saatavana myös Bürkert- ohjausväyläliitännällä (büS). Erityisesti asiakaskohtaisissa järjestelmäratkaisuissa büS tarjoaa monia etuja, kuten büS-yhteensopivien Bürkert-tuotteiden helpon verkottamisen. Näin ne voidaan asentaa ja parametroida suoraan Bürkert Communicator -ohjelman avulla.

Onko sinulla jo Bürkertin büS yhteensopivia tuotteita ja etsit asennoitinta, joka voidaan yhdistää laitteistoosi saumattomasti? Löydät sopivan büS-liitännällä varustetun asennoittimen myös eShopistamme.

Oma vertailulistani